2.10.2013

Muutto järjestelyitä

Alkaa stressi vähän hellittää, kun nyt on selvää milloin tapahtuu mitäkin!

Nyt on laitettu liitteet vvo:lle ja saatu sieltä vahvistusviesti ja takuuvuokra lasku.
Olen myös soittanut vantaan energialle ja sopinut sähköistä, jotka kytketään uuteen osotteeseen 15pv.
Nykyinen sähkösopimus on mun äidin nimillä, koska olin alaikäinen, kun se tehtiin, joten vain äiti voi sen purkaakin.

Tällä viikolla olisi tarkoitus paikkailla tässä asunnossa olevia reikiä, mitä jäänyt ovi hakasista, hyllyistä yms. Hoitaa omat lääkäri käynnit,  käydä Tapiolassa vaihtamassa kotivakuutus uuteen osotteeseen, ostaa vielä parit jutut mitä tarvii, metsästää Kevinille toppahaalaria, tehdä muuttoilmotukset.
Lauantaina pitää käydä tyhjentämässä kirppis pöytä.

Ensiviikolla pitää peruuttaa Kevinin neuvola aika ensikuulta, kun neukku täti palaa lomaltaan maanantaina. Käydä mun toisella mummilla ja nähdä ehkä iskäkin vielä, serkkuakin olis kiva keretä vielä näkemään (vink vink Janna ;) ) Viikonloppuna kavereiden kanssa illan viettoa läksiäisten merkeissä.

15.10 mennään tekemään vuokrasopimus, hakemaan avaimet ja sopimaan maalailuista.
 Samalla reissulla jäädään paikkailemaan asunnon seinistä löytyviä reikiä ja siivoamaan asuntoa.
Mukaan siis otettava paikkailuun tarvittavat jutut ja siivousvälineet.
Kevin on tämän aikaa kotona (vanhalla asunnolla) ja mummini vahtii häntä.

19&20.10 Käydään ostamassa maalit ja mennään maalaamaan uutta asuntoa. Samalla kasataan uudet huonekalut, kun niiden kasaaminen kumminkin vaatii tilaa ja aikaa, joten helpompi hoitaa ne, ennenkuin raahaa loput kamat sinne. Olemme silloin sielä yötä, koska turha ajella kahtena päivänä noin pitkää matkaa eestaas.
Mukaan tällöin tarvitaan jussin kuomullinen peräkärri ja Rasen isän auto (meillä olevassa autossa ei ole koukkua), sekä makuupussit ja patjat. Ehkä jotain syömistäkin?
Kevin on silloin yöhoidossa äidilläni..... niinkuin varmaan Lolakin.

21.10 On suuri päivä, jolloin häivytään kaikkien loppujen omaisuutemme kanssa. Rasen isä on luvannut vuokrata jonkun tuttunsa, joka on lomautettuna, ajamaan rekalla (siis joku muuttoauto tms.) tavaramme yhellä kertaa perille ja auttamaan niiden kantamisessa sisälle.
Ennen lähtöä jätän kaikki vanhan asunnon avaimet äidilleni, koska mummini haluaa tulla siivoamaan vanhan asunnon, kun se on tyhjä, joten hän tarvii avaimet. Sen jälkeen äiti vie ne kouvolan asunnoille.
Eipä täälä kyllä enään sitten hirmusesti siivottavaa ole, koska pyrin siivoamaan ennen varsinaista muuttoa kaikki paikat, että sitten tänne jää vain ne pölyt ja roskat mitä huonekalujen takaa paljastuu.

4 kommenttia:

 1. ois kiva nähä kyllä! Minä kyllä tuun kouvolaan seuraavan kerran aikasintaan tossa 19.pvä kun meillä alkaa nyt kymmenen viikon harkkaputki ja siinä alku on aina hulinaa:( toivottavasti keritään nähä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooou, se on just se viikonloppu 19&20 kun ollaan maalaus puuhissa vantaalla =/ Mutta toivotaan et ehittäs sit vaikka 20pv näkee, kun tullaan pois sieltä!!

   Poista
 2. Paljon hommaa! Mutta tosi järjestelmällisesti oot kaiken suunnitellut! :)

  Jos et oo löytänyt Kevinille toppahaalaria vielä kun muutatte, niin mennään sit yhes shoppaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä löysin tänään aivan ihanan haalarin!! Jasper Juniorista :) Mutta paljon muuta puuttuu kyllä vielä! ;)

   Joo mun pää halkiais, jos en tekis listaa kaikesta puuhasta ja sitte vetelen aina yli, kun on homma hoidettu... näkisit tän mun ´´arkistoinnin`` täsä pöydällä... ei hele.... :'D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥