22.10.2013

Muutto

Pahoittelenkin nyt heti alkuun ehkä hiukan sekavaa ja karkailevaa tekstiä, pistetään väsymyksen piikkiin! Saatte samassa hiukan vilauksia meidän uudesta kodista, joudutte meinaan kunnon koti-postausta odotella vielä hetken!


Muutokuorma lähti maanantaina. Muuttokuski tuli kymmenen aikaan aamulla ja alettiin kantamaan tavaraa autoon. Lastaukseen meni reilut 2tuntia ja Kevin nukkui sen ajan.
Täällä Vantaan päässä meni puolitoistatuntia, kun kannettiin tavarat sisälle.
Tai siis... miehet kantoi, minä hoidin ja vahdin Keviniä ja kisua.

Maanantai meni isompia tavaroita järjestellessä, kanahäkeille tavaraa viedessä, laatikoihin tulevia juttuja laitellessa, lamppuja asennellessa.
Ilmenipä muutamia ongelmiakin.
No ihan ensinhän oli se Jyskin kaappi ongelma, että yhdestä kaapista puuttui takalevy ja ovet, no tämän kerroinkin jo.
Nyt sitten ei toiminutkaan asunnossa Keittiön ja olohuoneen toiset kattolamput, eikä myöskään eteisen ja Kevinin huoneen lamput. Myöskään osa kyseisten huoneiden pistorasioista ei toiminut.


Illasta sitten Rasmus kiinnitteli telkkaria paikoilleen ja yritti käyttää yhtä toimimatonta pistoketta ja sanoin siitä, että ei toimi. Rasmus väitti käyttäneensä sitä viikonloppuna imurointiin.
Hoksattiin, että jaahas, viikonloppuna toimi rasiat eikä ollut lamppuja katossa, nyt on lamppuja koitettu laittaa ja rasiat ei toimi. 1+1= Rasmus asennellu vähän sulkuja.
Onnksi hän sitten keksi, mitenkä ne piuhat pitää laittaa menemään ja nyt toimii kaikki. Luojan kiitos en kerennyt soittamaan isännöitsijälle ja valittamaan asiasta!


Tänään soitettiin Jyskiin siitä kaapista ja saatiin käydä vaihtamassa se. Noh päästään kotiin ja Rasmus alkaa kasamaan kaappia ja kappas kummaa, kun kaapissa on kaikki mitä pitää, myös ovi, MUTTA se ovi on sen näkönen, että sitä olis moukaroitu ihan tosissaan.. Soitettiin jälleen Jyskiin ja kerrottiin asiasta. Yrittivät taas, että vaihdetaan kaappi. Todettiinpa siihin, että ei, me ei haluta uutta koko kaappia taas, vaan me tarvitaan ja vaihdetaan vain se ovi. Noh he sitten tyytyväit siihin ja sanoi, että he katsoo saako he tilattua pelkän oven vai tuleeko koko paketti, josta he sitten vaan antaa meille pelkän oven. Meinasi jo mennä hermo ja tulla tiuskasu, että se on yksi lysti mulle mitä teette, kunhan saan s**t*na ehjät kalusteet! Huh, maltoin mieleni..
Hitto kuinka ärsyttävää, kun kaikki taas menee ihan mönkään.


Selkäkin kipeilee taas ihan älyttömästi, toivon todella, ettei päädytä jälleen siihin pisteeseen, että rampataan lekurissa ottamassa piikkiä kankkuun!
Mutta ollaan me kyllä saatu paljon aikaankin. Hyllyt on kaikki paikallaan, koristeetkin ovat löytäneet paikkansa, ainakin näin alkuun. Antennit on laitettu ja lamppuja kiinnitelty onnistuneesti.
Huomenna olisi tarkoitus siivota kunnolla, saada matot lattialle, laittaa vielä parit lamput kattoon ja seinälle ja lähteä ulos tutustumaan ympäristöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥