18.10.2013

Viiminen pakkailu viikko

Ihan alkuun haluan jakaa teille taas yhden ruoka ohjeen. Kyseessä pasteijat, jotka ovat olleet mun suurta herkkua pienestä asti. Halusin pienenä aina, että äiti teki mun jokasiin juhliin kyseistä namia.

Tarvitaan:
• voitaikina levyjä (yhdestä levystä saa 2 pasteijaa)
• tomaattia
• meetvurstia
• koskenlaskija sulatejuustoa normaali vahvuisena
• kananmunaa

Teko:

• Tomaatit siivutetaan ja jokainen siivu puolitetaan
• Meetvursti viipaloituna

• laitat voitaikina neliölle puolikkaan siivun tomaattia, muutaman meetvursti suikaleen ja juustoa
• taita neliö kolmioksi, kasta sormi vedessä ja kostuta taikinan reunat, niin kolmio pysyy paremmin kiinni
• voitele kananmunalla ja pistele haarukalla reikiä
• paista uunissa 200 asteessa ruskistumiseen asti.


Rasmuksella oli viiminen työpäivä Maanantaina, Tiistaista kerroinkin erikseen TÄÄLLÄ, kun käytiin tekemässä sopimukset ja alottamassa operaatio kotia.

MAHTUU MAHTUU!

Keskiviikkona käytiin kaupassa ostamassa erilaisia pesuaineita, jotka ovat lopuillaan ja joitain uusiakin, kuten saunanpesuaine, jota ei ole ennen tarvinnut.
Lisäksi ostettiin uusi eteisen kattolamppu, koska kaikessa hässäkässä edellinen meni palasiksi.
Löydettiin myöskin jalkalamppu, josta olen haaveillut todella pitkään. Ne vaan on aina jäänyt kauppaan, kun on ollut 100€ -->, nyt saatiin sellainen hintaan 60€!
Kärriin tarttui myöskin uusi suihkuverho.
En viitsinyt taaskaan purkaa ostoksia pakkauksistaan, muutto sujuu niin paljon mukavammin, kun antaa niiden olla uuteen kotiin asti.


Eli tätä olen himoinnut! En aina tietenkään juuri tätä kyseistä mallia, mutta siis jalkalamppua, jossa iso valo ja käänneltävä valo ja molemmilla omat säätö/himmennin nupikat. Tätä kyseistä mallia kuolasin viimeksi anttilasta, kun hintaa oli sen satasen.
Meillä siis nyt tuo hopeinen versio.

tästä näkymästä tuli sellanen fiilis, että hitto me muutetaan ihan OIKEASTI!

Eilinen meni, niinkuin tämäkin päivä tulee menemään, ihan pakkaus ja siivous puuhissa.
Suurinosa tavaroista on jo pakattuna ja siirrettynä Kevinin huoneeseen turvaan. Kevin saa nyt tasan nukkua huoneesaan, lelutkin on olohuoneessa, muuten tuo täystuho olisi jo purkanut kaikki pakkaukset.
Tänään tuttu tulee vielä irrottamaan ja tulppaamaan keittiöstä nuo putket mistä menee tiskikone ja pesukone vesiletkut. Noihin kun ei uskalla itse puuttua, kun hän on tehnyt jotain omia lisäkkeitä sinne, että saatiin molemmat pesukoneet käyttöön.

Lisäksi pitää vielä siivota sohvat ja tampata niiden päällyset, siivota asuntoa, pakata Kevinille hoito reppu, stressata huomisesta, pakata loput tavarat, viedä vanhat tv-tasot äiskälle jemmaan, soittaa kelaan paikkakunnan muutoksesta, sekä vaihtaa talvirenkaat, sillä nyt se talvi tuli tännekkin. Tätä tekstiä tehdessäni alkoi satamaan tämän talven ensilumet, vaikka muualla päin ne ovatkin tainneet sataa jo aikaa sitten.
Tuskinpa nuo valkeat kuitenkaan vielä jää maahan.


Fiilikset on aika sekavat. Tavallaan on ihan innoissaan muutosta, toisaalta taas pelottaa lähteä niinkin ´´kauas``. Yritän aina pelon iskiessä miettiä, että lähtipä ikäiseni kaveriki pois vanhempien luota ja hän sentään lähti toiselle puolen maailmaa ja hyvin on pärjänny, me sentään pysytään suomessa..
Stressaa, että meneekö kaikki niinkuin pitää, keretäänkö kaikki hommat ajoissa.
Ahdistaa tämä ahtaus täällä päässä, ahdistaa kaikki puuha mitä on vielä uudessa asunnossa.
Huokasen kyllä niin syvän helpotushuokauksen saunan lauteilla, kun tämä kaikki muutto rumba on ohi!

Huomen aamusta lähdetään taas reissunpäälle ja maalaus puuhiin. Yritän ottaa taas kuvia meidän urakasta ja yritän jaksaa vielä sunnuntaina tulla kirjoittelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥