3.11.2013

Ensimmäiset vieraat uudessa kodissamme

Meillähän on tuparit tiedossa viikonpäästä, mutta Iida ja Roope eivät pääse silloin tulemaan. No järjestettiin sitten tällepäivälle, että he tulisivat viettämään Kevinin nimppareita/meidän tupareita vähän etuajassa, kun kuitenkin ovat Kevinin kummeja molemmat ja meidän hyviä ystäviä.
Iidan juna tuli asemalle 13.30 ja menin häntä vastaan, pienen seikkailun jälkeen hän jopä löysi minut niinkin vaikeasta paikasta, kuin ykköslaiturin peräpää. ´´Tule niin pitkälle poispäin asemalta, ykkös laituria pitkin, kun pääset, seison tässä, kun kävelet suoraan sitä vihreen seinän vierustaa``

Tultiin meille ja voi sitä Kevinin riemua, kun tajusi kuka on tullut kylään! Poika ei sen jälkeen laskenu Iidaa silmistään ja kiehnäsi vähänväliä sylissäkin.
Iida oli ajatellut meitäkin uuden kodin johdosta ja toi meille tuparilahjaksi kaksi soppakauhaa ja ihanan vaaleanpunaisen tuoksu kynttilän. Kevin sai auton. Auton, joka on Kevinistä ihan hurjan mahtava, auton joka voisi äidin puolesta olla välillä hiljaa, auton, jota ei saa hiljaseksi, muutakun repimällä patterit irti, auton, joka huutaa jos siihin edes hipasee... Noh Kevin tykkää ja se on pääasia!

Roope tuli autollaan ja kaksi tuntia myöhässä. Eikai meille nyt niin vaikea voi olla löytää?!?
Noh hän olikin käynyt matkalla ostamassa Kevinin lahjan, joka oli auto, samanlainen auto, kuin Iidan tuoma. Autot ovat siis samaa sarjaa, mutta voi mikä tuuri! toisessa on lava ja toisessa mylly! Mikä sattuma, koska Iida oli vielä kuulemma kaupassa meinannut ostaa sen, minkä Roope toi. Voi sitä pienen miehen riemua, kun kaksi autoa ajaa kilpaa, autoissa nimittäin on myös se kiva systeemi, että kun niitä vetää maatapitkin taaksepäin ja laskee irti, ne lähtee kovaa eteepäin.

Syötiin hyvää pakastekakkua ja juotiin kahvit. Pari sanaa ehdin Roopen kanssa vaihtaa, kun meidän piti lähteä Iidan kanssa asemalle ja Helsinkiin. Ihana Iida nimittäin lupautui lähtemään mun mukaan Kamppiin ja Foorumiin, vaikkei hän itse niistä mitään tarvinut, lähtipähän vaan seuraksi.
Itse sain tuhlattua ihan liikaa rahaa! Tuli ostettua Rasmuksen lahja, joka osoittautui parikymppiä kalliimmaksi, kuin kuvittelin, ulkolämpömittari, itselle vitamiinejä ja priorinejä (ne oikeasti auttaa! kirjoitan aiheesta enempi myöhemmin) sekä color maskin pepperiä, jota olen etsinyt kaikki paikat läpi ja jota vihdoin nyt löytyi kampin anttilasta.
Tiimarista askartelu tarpeita joulua varten ja sitten tietysti ne vaatekauppojen lasten puolet. No joo, ei käyty kun seppälä, lindex ja kappahl, mutta löytyi sen verran pukinpaketin täytettä, että seuraavat Kevinille menevät vaatteet ostan joulun jälkeen alennuksista!Nyt taas selkä kiittää tuosta juoksentelusta paikasta toiseen ja mieli kiittää ihanista vieraista, jotka piristi tämän viikonlopun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥