8.11.2013

Juhlavalmistelut

Huh, kuinka rankka päivä ollut, eikä tää ole vielä edes ohi! Oon niin onnellinen, kun saan nukahtaa piikkimattoni päälle omaan sänkyyn...
Huomenna on siis meidän tuparit/Kevinin nimpparit myöhässä ja sitä vartenhan piti tehdä suursiivous ja taikoa herkkuja.
Luojalle kiitos, että Kevinin aamu alkoi tänään pitkästä aikaa normaaliaikaan, eli puoli 9, kun herätyskelloni soi. Tai oikeastaan jätkä nukkui niin sikeästi univelkojaan pois, että sain aika kauan herätellä häntä. (alempana löytyy syy hyviin uniin!)

Aamusta (klo 8.30-10.30) me viikattiin vaatepyykit kaappiin, laitettiin uusi pesukoneellinen pyörimään, syötiin aamupalaa, katsottiin eastenders, ja Kevin sai lämpösen ruuan.
Kevinin uniaika olikin yhtä raatamista! Onneksi, jälleen kerran, Kevin nukkui pitkästä aikaa päikkäritkin hyvin klo: 10.30-13.15.
Sillä välin minä tein juustokakun pohjan ja täytteen sekä kiilteen odottamaan. Sitten olikin vuorossa voileipäkakku, jossa kävi juustotäytteen kanssa pikku sählinki, kun oli liian jämäkkää juustoa, mutta sain seoksen pelastettua eikä se varmaan makuun vaikuta! Välissä ripustelin taas pyykkejä naruille.
Tiskasin, täytin ja tyhjensin tiskikonetta, laittelin astioita paikoilleen, siivosin keittiötä.

Kun Kevin heräsi, annoin hälle välipalan ja söin vihdoin itsekin ja istahdin.. hetkeksi.
Sen jälkeen nimittäin alkoikin melkein tunnin kestävä imurointi. Imuroin joka nurkan, matot, välissä rullasin matot pois, että sai lattiatkin kokonaisuudessaan ja sitten taas matot paikalleen, sohvan kaikki pehmusteet, välit, kaappien ja sohvien yms. aluset.
Imuroinnin jälkeen keskityin vain Kevininiin ja leikittiin Kevinin lempparileikkiä, eli kurkistus-karkuun leikkiä, joka oli aika virhe, kun on selkä ollut kovilla tänään muutenkin.
Puoli neljä Kevin sai toisen lämpösen ruuan ja meni unille.
Uniaikana Rasmus tuli kotiin, minä tyhjensin taas tiskikonetta ja pesukonetta, pyyhin pölyt kaikkialta, tein täytekakun kermavaahtopäällistä vaille valmiiksi ja join jopa kupin kahvia istuvilteen. Täytin myöskin Rasmuksen terveyskysely paperit, kun ei se itse jaksa täytellä mitään.
Rasmuksen urakkaan kuului lattioiden pesu, auton tyhjennys (jonka jättikin huomiselle.... hölmö), sillä hänen vanhemmat ottavat sen huomena lähtiessään meiltä pois, parvekkeen siivous ja lattialistan kiinnitys (joka sekin jäi....).

Nyt tässä iltasella (klo 20-21) Oon vielä pessyt lapsen, värjänny hiukset ja pessyt vessan.
Haastavaa siivouksista tekee se, että on mies talossa. mm. mies ei tunnetusti pysty pidättelemään yhtä minuuttia, että saisin vessan pestyä... ei muuta, kun uutta ainetta perään! Nainen raataa niskalimassa ja mies tulee ja sotkee perässä eikä edes omaa osuuttaan hoida, mahtavaa!
Huomen aamulla vielä kertaalleen pikanen imurointi, jos jotain on vaikka sattunut tippumaan lattioille ja kakkujen päällystäminen ja esille laitto. Niin ja tietysti olisi tarkoitus myös keretä saada itseni sellaiseen kuntoon, että kehtaa vieraita vastaanottaa!
Huomen illalla koitan jaksaa tulla kertomaan meidän pikku juhlista.
Hyvää viikonloppua kaikille ♥Ps. Se syy, miksi tänään Kevinillä on uni maittanut, taitaa olla se, että ienkipu on hetkeksi vähän hellittänyt, sillä tänään puhkesi viimein ensimmäinen hammas!!
Ikää siis ekan hampaan puhkeamiseen kerkesi kertyä 1v.3kk,4pv.
Hammas tuli vaan jännään paikkaan... ylös kulmahammas, äiskän pikku vampyyri
Saa nähdä kauan menee, että ne loput kumpareet puhkeaa.
TÄÄLLÄ kirjoitinkin jo hampaattomuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥