16.11.2013

kääpiönä jättiläisen asunnossa

Rasmuksella oli/on tänään firman pikkujoulut ja me siis ollaan pojan kanssa kahdelleen kotona. Hölmönä päätin alkaa tänään sitten vaihtamaan joulunaikaverhoja.
Hölmöä siksi, että apu lapsen ja kissan kaitsemisessa ei olisi verhourakan keskellä pahitteeksi ja hölmöä siksi, että huomasin asunnon olevan jättiläis mitotusta korkeussuunnassa. Sain taas tuntea itseni kääpiöksi...

Ensimmäinen urakkani oli laittaa verhonipsut kuntoon. Kuten osa ehkä muistaa avautumiseni siitä, että mulla on pussillinen nipsuja, jotka eivät käy tämän asunnon verhokiskoihin. Äitini tosiaan toi mulle tupareilla niitä oikeita kantoja, mutta niitäkään ei myyty niin, että olisi se kanta sekä nipsu, joten sain pelkät kannat ja tänään sitten vaihdoin vanhoista ne nipsut uusiin kantoihin.


Seuraavaksi otin verhot alas ikkunoilta ja aloin silittämään uusia. Tässä kohtaa Kevin tietysti heräsi ja piti pitää välipala tauko. Sitten raukka joutui tyytymään kattelee syöttötuolista telkkaria ja mun touhuja, ettei vaan pääse käsiksi kuumaan silitysrautaan.

Seuraavaksi aloin työntämään nipsuja kiskoille ja huomasin, että asuntomme on mitotettu yliluonnollisen pitkille ihmisille. Selkä pitkänään ja varpaat venyneinä sain juuri ja juuri törkittyä nipsut paikalleen, mutta ei ollut mitään mahdollisuutta, että ylettäisin asettelemaan verhoja nipsuihin. Niinpä otin pöydän avuksi.. Senkin päällä sai vielä varvistella ihan tosissaan!
Pöytähän ei makkariin mahdu, joten luojan kiitos sinne tuli pelkästään tanko verho, joka on huomattavasti matalemmalla. Rasmus saa huomenna hoitaa Kevinin huoneen nipsutuksen.


Keittiön kohdalla tajusin, ettei sinne sovi sivuverhot mitenkään, koska muuten toinen lojuisi keittiötason päällä ja toisen taakse jäisi seinäkello piiloon, joten laitoinkin olohuoneeseen sitten kahdet sivuverhot, mielestäni ihan kiva niinkin!

punaset varhot on kiskoilla ja ruskeat tangolla, siksi toi hiton pituusero..
eipä se mun elämänlaatua heikennä ;)

Tämä oli meidän perheen ensimmäinen jouluvalmistelu! Ensiviikonloppuna kaivetaan joulukoristeet esiin! Ihanaa.
Makkarin verholle teen vielä jotain...
Mutta tangolle ei mahdu kuin yksi verho, joten tarvitsen Rasen apua, että saan nuo verhot kiskoille, se pöytä kun ei tuonne rakoon mahdu :D

Ps. oon taas pitkästä aikaa hurahtanut Innaan ja Kat DeLunaan ja en muuta kuuntelekaan!
Tässä tän hetken suosikkini ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥