5.11.2013

niuhotusta & kysykää

TÄÄLLÄ kyselin, että tahdotteko kysyä jotakin minulta tai Raselta, eli teenkö kysymyspostauksen. Kukaan ei jälleen vastannut kysymykseen, joitain huvitti kamala kauppa reissu ja joku pisti kysymystä tulemaan.
Olen todella todella iloinen teistä jokaisesta lukiasta, vielä iloisemmaksi minut saa vain sillä, että näyttäisitte kiinnostusta muutenkin, kuin niin, että katselen tilastoista kävijä/lukija määrät.
Toivoisin siis, että mikäli vaan on mitään kommentoitavaa, tehkää se, olisi mahtavaa kuulla teidän ajatuksia aiheista, kuulla teidän kokemuksia, jos sattuu sopiva aihe kohdalle jne. ymmärrätte varmaan.
Kommenttine ovat tärkeitä siinäkin mielessä, että jos vaikka kysyn jotain teidän mielipidettä, enkä saa vastausta, on hirmu vaikea tehdä yhtään mitään. En siis voi yhtään tietää millaista tekstiä ja mistä aiheista haluatte lukea, tykkäättekö vaiko ettekö tykkää jostain jutuista, jos ette kerro.
mm. tänään on käyty parisataa kertaa blogissani, moniko on jättänyt kommentin? kolme.

Joten nyt skarpatkaa,
Kysykää mitä mieleen tulee, minulta ja/tai Rasmukselta
+
Toivepostauksia otetaan ilolla vastaan!

Aika rajaa en ole päättänyt, katsellaan.
Ja muistakaa, jakakaa mielipiteitänne, kertokaa jos jokin miellyttää/ei miellytä ja postausehdotuksiakin saa tietysti muulloinkin jättää, mielellään niitä aina toteutan ja tyhmiä kysymyksiä ei olekkaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥