24.11.2013

Ulkoilemassa

Nautittiin eilen ja tänään hyvästä säästä, jota pitkästä aikaa oli. Koko viikon on vaan satanut ja tuullut, joten eipä ole ihan kauheasti innostanut lähteä ulos. Eilen ja tänään oli todella kaunis aurinkoinen sää.
Eilen käytiin kävelemässä keskustassa, kun metsästettiin Kevinille omaa tonttua, sen minun tontun rakkauden tilalle sekä parvekkeelle jouluvaloja. Takaisin tullessa Kevin sai jäädä puoleksitunniksi leikkimään.
Onneksi uusi tonttu muuten kelpasi oikein hyvin! Kevinillä venyi naamalle heti kaupassa erittäin leveä hymy tontun ansiosta ja nyt on kotonakin uskottu, että äidin tonttuun ei kosketa, kun oma on halimista varten.
Tänään päätettiin lähteä ihan kunnon lenkille ja lenkkeiltiinkin 1½ tuntia. Matkalla kyllä pysähdyttiin parit kuvat räpsimään ja sorsia ihastelemaan.
Oli pakko äiskällekin luontokuvat laittaa ja todistella, että kyllä kaupungistakin löytyy kauniita alueita, jokia ja nurmialueita. Kesällä on ihanaa mennä sitten syöttämään sorsia ja evästämään itsekin!

Takaisin tullessa Kevin sai taas jäädä leikkimään ja sain vihdoin onnistuneita ulkoilukuviakin! Kylläpä pikkumiehellä taas uni maittoi ulkoilun jälkeen!


Toivottavasti muilla on ollut yhtä aurinkoinen viikonloppu! ♥

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi25.11.13

   Tuli vaa mielee että mite se sun laihdutusprosessi on sujunu? =)

   Poista
  2. hitaasti :D Tän kuukauden mulla on ollut sellainen vatsalihas haaste, sen pohjalta tulossa viikonpäästä postausta juurikin tästä laihdutusprosessista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥