4.11.2013

Vitamiinini & mainostus

Otetaan nyt ensin tuo mainostus, ELI:
Anetella on käynnissä arvonta 200lukijan kunniaksi blogissa Operaatio Äiti,
TÄSSÄ linkki hänen blogiin, arvonta postaukseen.
Itse olen arvonnassa mukana nyt kolmella arvalla, kun mainostin blogia tässä, olen bloggerin kautta lukija ja seuraan häntä instagramissa.

Sitten ne vitamiini asiat.
Kaikkien tulisi syödä terveellisesti ja monipuolisesti, ikäväkyllä lautaseltani usein puuttuu se vihreä osasto, vaikka tiedän, että se on todella tärkeä osa lautasmallia.
Lisäksi kalaa olisi hyvä syödä kerta viikkoon, mutta meillä sitä on yleensä vain kerta kuukauteen.
Muuten syön ihan hyvin, eli perus kotiruokia, juon maitoa jne.
No, vitamiinien saanti jää ruuan suhteen ihan liian vajaaksi, joten sitä on yritettävä korvata edes vähän. Olen pitkään syönyt monivitamiini valmistetta, jossa on useaa vitamiinivalmistetta sekä kivennäisainevalmistetta. Kyllähän se on näköjään jotain auttanut, sillä en ole juurikaan sairastellut ja vaikka meillä oli kaikki muut todella kiepänä, minulla yritti vain parina päivänä puskea flunssa päälle nuhan muodossa, mutta eipä tullut!
Lisäksi D-vitamiinin saanti on todella tärkeää ja tähän vuodenaikaan sitä ei auringostakaan saa, joten syön vielä sitä erikseen vaikka sitä on pieni osa myös monivitamiinissäni.
Oikeastaan aloin syömään D:tä erikseen vasta eilen, koska se auttaa myös kynsiin ja hiuksiin ja mulla on nyt inhottavan huonossa kunnossa hiukset, joten kokeilen jos nuo edes vähän auttaisi siihin.

Myös pienillä lapsilla on vitamiinin saanti tärkeää, koska he eivät voi saada mitenkään kaikkea tarvitsemaa vielä ravinnosta. Näinpä Kevinkin on ´´syönyt`` elämänsä ekasta neuvolakäynnistä asti Devisol Drops D3-vitamiinivalmistetta. Ja nätisti ottaakin, laitan lusikkaan tilkan vettä ja tiputan siihin 5 tippaa vitamiiniä ja sitten suukkaan. Taitaa olla ihan hyvän makuinen tuo lasten vitamiini, kun ainakin Kevin sitä aina siihin malliin maiskuttaa.

Sitten päästäänkin hyvin toiseen luotto tuotteeseeni eli Priorin.
Alunperin aloin syömään sitä, kun olin blondannut hiuksia ihan älyttömästi ja hiukset olivat sen takia todella huonossa kunnossa ja ohentuneet. n. 3kk syötyäni Prioriniä alkoi huomata parannusta. Hiukset alkoivat taas näyttää eloisille ja terveille ja alkoivat yli vuoden tauon jälkeen vihdoin kasvamaan.
Kun hiukseni oli jälleen hyvässä kunnossa, lopetin käytön, sillä tuo Priorinin syönti ei kamalan halpaa puuhaa ole. Lopettaminen oli kuitenkin virhe. Vaikken ole rasittanut hiuksiani värjäyksillä kovinkaan paljoa, on silti tullut inhottava ongelma, nimittäin hiusten lähtö. Saan tyhjentää harjan kolme kertaa, kun harjaan hiukset läpi, lavuaarissa lojuvista karvoista saisi Kevinille peruukin. Lisäksi päänahkani on ollut ihan aina todella herkää, pelkkä harjaus sattuu, siinä yksi syy, miksen käy kampaamoissa.
Näinpä nyt vahdoin shamppoon ja hoitoaineen herkälle päänahalle tarkoitettuihin, aloin syömään D-vitamiiniä ja Prioriniä, toivon todella että auttaa, tai olen pian kalju!
Tulen varmasti kertomaan muutaman kuukauden päästä, onko luottotuotteeni pelastanut minut jälleen! Mutta ainakin viime kokeilujeni perusteella, voin suositella Prioriniä kaikille, kellä on hiukset huonossa kunnossa ja lisä vitamiinejä suosittelen kaikille.

Tänään tulossa vielä Kevinin oma postaus!

4 kommenttia:

 1. hhei, paljon toi priorin maksaa? :) mullaki on vähä kärsiny hiukset blondauksen takii ni ois ihan kiva saada hiukset kuntoo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienempi pakkaus, joka riittää vissiin alle kuukaudeks on muistaaksee 44€ ja toi iso pakkaus mis on 120 kapselii eli riittää 60päivää maksaa päälle 70€
   On kyllä hintava, mutta mulla ainakin on auttanut! :)

   Poista
 2. no onhan se joo aika hintava,mut mitäpä sit ei tekis hiuksiensa etee, en kuitenkaa kalju haluu olla :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama, mielummin mäkin parin kuukauden välein maksan suolasen hinnan, kun että joutus pian ostaa perrukin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥