1.12.2013

30 day crunch challenge

Lokakuun lopulla bongasin facebookista kuvan, jossa on koko marraskuun kestävä haaste.


20 tuntui niin onnettomalta, että aloitin neljästäkymmenestä (joka ei sekään kummonen, mutta oli otettava huomioon kasvava lukumäärä) ja lisäsin sitten samalla tavalla, kuin taulukossa, lukuunottamatta viimistä päivää johon lisäsin 10, vaikka taulukossa oli lisätty 5.  Eli minun taulukko:
pv. 1:    40kpl
pv. 2:    45kpl
pv. 3:    50kpl
pv. 4: lepo
pv. 5:    60kpl
pv. 6:    65kpl
pv. 7:    70kpl
pv. 8: lepo
pv. 9:    80kpl
pv. 10:   85kpl
pv.11:    90kpl
pv. 12: lepo
pv. 13:   100kpl
pv. 14:   105kpl
pv. 15:   110kpl
pv. 16: lepo
pv. 17:   115 kpl
pv. 18.   120kpl
pv. 19:   125kpl
pv. 20: lepo
pv. 21:   130kpl
pv. 22:   135kpl
pv. 23:   140kpl
pv. 24: lepo
pv. 25:    145kpl
pv. 26:    150kpl
pv. 27:    155kpl
pv. 28: lepo
pv. 29:    160kpl
pv. 30:    170kpl

Itse lähdin haasteeseen siksi, että mun olisi ´´pakko`` tehdä joka ilta noi, koska muuten vaikka jaksan kyllä ja haluaisinkin tehdä, se aina jää. Joka päivä sama laulu ´´tänään mä teen vatsoja!`` illalla: ´´noh mä teen huomena tuplamäärän`` Aina se samperi jäi!


Kuinkas selviydyin haasteesta?
Mulla jäi tekemättä päivät:
pv.5- 60 vatsaa
pv. 9- 80 vatsaa
pv. 15 -115 vatsaa
Eli aika hyvin, suoriuduin paljon paremmin, kuin alkuun ajattelin!

Oliko haasteesta hyötyä?
Noh ainakin tuli melko hyvin tehtyä listan mukaan.
Sain myöskin lisää innostusta tehdä säännöllisesti edes kotijumppaa, kun en ole vielä löytänyt täältä saman tyyppistä paikkaa, kun missä kävin Kouvolassa.
Mittanauhan mukaan mahamakkara ei pienentynyt tässä kuussa yhtään, paino heittelee edelleen joka aamu, milloin 59- ja milloin 61 kg ja kaikkea siltä väliltä. Rasmuksen mielestä kuitenkin masun alue on kiinteytynyt, tiedä sitten, itseä se inhottaa edelleen.
Seisoessa se ei ole niin paha, mutta oh my eyes, kun kumarrun tai istun... Mistä hitosta se lörppö tulla tupsahtaa joka kerta?!?

Toteuttiko kukaan muu tuota vatsajumppa haastetta??


Seuraavaksi, eli tässä kuussa aion ottaa loppukirin ennen jouluherkkuja! Mulla on ollut karkki lakko nyt kolmisen viikkoa ja se saa jatkua aattoon asti(lukuunottamatta joulukalenterin suklaanappia).. tai, voi olla että se loppuu jo 22 pv. jos etukäteis joululahjoista paljastuu herkkuja!
Tässä kuussa mulla on myöskin erillinen vatsajumppa taulukko, mutta myöskin lisäksi muujumppa-taulukko, joka sisältää kylkiin, peppuun ja sisäreisiin kohdistuvia liikkeitä. Ajattelin myöskin ottaa itseä taas enempi niskavilloista kiinni ja raahautua lenkille säännöllisesti! Tulen varmaan päivittelemään tämän kuukauden projektiani ennen meidän lähtöä, vaikka tämä ´´urakka`` kestääkin 23pv. asti, mutten silloin kerkiä päivittää, joten pyrin palaamaan tähän asiaan viikon 51 lopulla!
Tulen myöskin kertomaan tuotteista joilla yritän saada liikettä tähän projektiin!
Otan siis käyttöön arpi öljyn, rasvan sekä pirtelön, enempää en vielä näistä paljasta!

Postauksen kuvat ovat päivältä 27.11

4 kommenttia:

 1. Hei! Sulle on haaste blogissani :)!
  http://madeinthestomach.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Anonyymi18.12.13

  Hei ! Kuinka pystyit toteuttamaan noin hyvin kun itse haluaisin yrittää kanssa jumppailla kotona hieman kiinteytyäkseni ym mutta olen niin saamaton etten pysty mihinkään säännölliseen suoritukseen kotona,jumppailen vain silloin tällöin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin meinaa aina lipsua ihan tosi pahasti joka päivä, mutta sitten koitan ajatella mm. ´´haluanko elää loppuelämäni tämän maha löllön kanssa vai haluanko hyvän kropan`` ja ´´jos en nyt tee, niin kohta vituttaa, jos mä nyt teen, tulee hyvä mieli, kun on saanu jotain aikasiksi``
   Eli ajatusten avulla koittaa tsemppaa, miettii vaihtoehtoja mitä aiheuttaa tekeminen tai tekemättä jättäminen. Sitten jos on välillä sellaisia päiviä ettei kertakaikkiaan vaan huvita millään, niin sitten ei vaan tee! jaksaa paremmin sitten taas, kun on parempi fiilis tehdä :)
   tsemppiä!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥