2.12.2013

Ai mitkä arpi öljy, rasva ja pirtelö?

Eilen kirjoitin ihan sivuseikkana näistä kolmesta kokeilustani ja nyt on aika avata tätä asiaa enempi.

Arpi öljy, eli Bio-Oil. Monille varmaan tuttu putelli.
•Arville
•Raskausarville
•Epätasaiselle ihon sävylle
•Ikääntyvälle iholle
• kuivuneelle iholle

Itse siis käytän tätä, jos vaikka raskausarpeni edes vähän haalenisivat.
´´Auttaaksesi vähentämään olemassaolevien raskausarpien näkyvyyttä, levitä Bio-Oilia kahdesti päivässä kevyesti sormenpäillä pyörivin liikkein hieroen kunnes tuote on täysin imeytynyt. Käytä vähintään 3kk``
En siis tajunnut raskausaikana rasvailla ihoani ollenkaan ja nyt olen täynnä repeämiä. Eihän se rasva olisi varmaan tilannetta täysin pelastanut, mutta jotain apua siitä olisi ehkä ollut..
Tätä kyseistä tuotetta olen käyttänyt aijemminkin enkä huomannut silloin mitään tehoa, saa nähdä miten nyt käy, n.viikon olen nyt tätä käyttänyt. Ilman mitään muutosta arvissa.
Plussaa on nopea imeytyminen ja aineen riittoisuus!
Miinusta tässä öljyssä on sen öljysyys, mulle on ihan tuskaa, koska mä inhoan kaikkea tahmeaa ja limaista mitä minun pitäisi koskea.

rasva on joskus oriflamelta tilaamani Anti-cellulite. Sen siis pitäisi tasoittaa appelsiini-ihoa.
´´Lipo-Burn -yhdistettä sisältävä selluliittigeeli silottaa appelsiini-ihoa ja kiinteyttää. Geeliä hierotaan aamuisin ongelma-alueille kuten lantiolle, pakaroille ja reisiin.``
Itse siis käytän tätä pahimpaan ongelmaani eli ryppyiseen mahamakkaraan.
En osaa sanoa onko tuosta ollut hyötyä..  Ei kait sen kummemmin, kuin normaali rasvoistakaan. Rasvahan siis normaalisti auttaa ihon elastisuutta, kimmoisuutta, jolloin sen pitäisi laihtuessa kiinteytyä mukana paremmin.
Plussana tässä rasvassa on ehdottomasti sen ihana tuoksu!
Miinusta se, että imeytyminen kestää, ainakin minulla, tuskastuttavan kauan. Lisäksi myös tässä se tahmasuus, joka on tietysti kaikissa rasvoissa.

Sitten tuohon uuteen tuttavuuteeni, pirtelöön. Tarkemmin tämä on siis Fit + FeelGood VLCD pirtelöjauhe.
Pirtelöä on kolmea makua: vaniljakerma, marjajogurtti ja suklaa-pähkinä.
itse ostin tuon marjanmakuisen nyt ensin, mutta aijon maistaa kaikkia.
Ja kerron kyllä varmasti myöhemmin makuelämyksestäkin, sillä vielä en ole kerennyt aloittamaan tätä!

Tätä voi käyttää kahdella eritapaa.
TAPA 1:
pätkäpaasto. Eli viikosta kahtena päivänä korvataan ruokailut tällä pirtelöllä, viikon muina päivinä taas normaali ruokailut (kohtuuden rajoissa). Näin ollen pirtelöä juodaan kolmesti päivässä näinä kahtena paasto päivänä.
Tässä tosin hämää se, että kaikkialla, mistä olen lukenut, sanotaan että 3 annosta/pv, mutta ostamassani purkissa lukee 5 annosta/pv. Teen siis niin, että ensin otan sen kolme kertaa ja jos se ei tunnu riittävän, niin lisään annoksia.

TAPA 2:
Ateriakorvike. Tämä olisi jokapäiväinen vaihtoehto, mutta tällöin pirtelöllä ei saa korvata kaikkia päivän aterioita, ainoastaan 1-2 päivän ruokailua.

HUOM. Ei käytettäväksi lapsille, nuorille, iäkkäille henkilöille, raskaana oleville, imettäville, tyypin 1-diabeetikoille tai muissa tilanteissa, joissa vähäinen energian saanti ei ole suotavaa.

Itse käytän ainakin näin alkuun pätkäpaastoa, enkä tietenkään vedä överiksi viikon muinakaan päivinä tuota syömistä.

Pirtelö sisältää Konjac- glukomannaania, joka pitää nälän tunteen poissa ja lisäksi pirtelöstä saa kaikki tarvittavat proteiinit, vitamiinit ja mineraalit. Päivän kalorimäärä jää alle 500:n.
Näitä saa ainakin apteekista, luontaistuotekaupoista ja varmaan joistain paremmin varustetuista tavarataloistakin. Itse maksoin 430g:n purkista apteekissa n.13€, tästä purkista riittää kymmeneen annokseen.

Tulen myöhemmin kertomaan, onko tästä ollut apua, viimeistään vk51 lopulla, kun kerron miten olen tämän kuun jumppailuista selvinnyt.

Oletteko te käyttäneet jotain näistä kolmesta tuotteesta?
Onko tulos ollut toivottu?

4 kommenttia:

 1. tuskimpa se rasvaamin ois raskauden aikaan auttanu mitään. Mul ei ainakaan auttanut. Mul nimittäin rupes raskauden aikaan iho repeilee joka paikasta, ja nyt keho onki täynnä arpia.. Neuvolas mulle sanottiin raskauden aikaan et se rasvaamiin ei auta mun tapaukses mitään,et mun iho on just sen tyyppiin että repeilee herkästi.. No nyt yli 2v raskaudest ja arvet on haalistunu aika haaleiks, mut kylhän ne aika paljon häiritsee. Kesäl en ees kehannu bikineis uida ku jotenki hävettää niin paljon, ku mul on ihan sikanaan arpii, viel enemmän ku mitä sul oon kattonu olevan :/ no toivotaan että ajan kans ne haalenis niin vaaleiks että niit ei näkis ollenka! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, kyllähän se ihotyyppi eniten asiaan vaikuttaa ja sitte jos on vielä ollut hoikka ennen raskautta, että ei oo iho koskaan joutunutkaan venytyksiin niin herkästi repeämiä tulee. Joillain taas se iho on semmoin ettei niin herkästi repee, jolloin se rasvaaminenkin voi vielä auttaa asiaa :)
   Itsekkään en viime kesänä bikineissä paljon (lue: ollenkaan) liikkunut, kun liikakilot inhottaa niin paljon, arvet sensijaan ei mua häiritse yhtään - jos hoikka olisisin. En väitä, ettenkö olis vielä tyytyväisempi ilman näitä raateluarpia, mutta lähinnä siksi niistä haluisin eroon, kun oon lukenu, että jos iho on pahasti repeämillä, ja laihduttaa, se iho ei jotenkin pääsisi palautumaan niin hyvin mukana, että revennyt iho ei palaudu, tai jotain sinnepäin, tiedä sitten :D

   Poista
 2. Anonyymi2.12.13

  Onko hyvän makusta tuo pirtelö mitä sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ´´Ja kerron kyllä varmasti myöhemmin makuelämyksestäkin, sillä vielä en ole kerennyt aloittamaan tätä``
   Eli en osaa vielä tosiaan sanoa, ja kirjoitan asiasta kyllä, kun maku on minulle selvinnyt. Ensimmäinen pirtelö päivä mulla on keskiviikkona.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥