10.12.2013

i love myself

Moni onkin tämän samaisen haasteen jo toteuttanut ja nyt minäkin sen teen, kun sain haasteen ihanalta Miralta.
Eli haasteen nimihän on: viisi asiaa, joita rakastan itsessäni.

Tätä voisi luulla helpoksi, mutta ei sitä ole. Ensimmäinen ongelma on se, etten ole niin itserakas etteikö ensimmäisenä tulisi mieleen vain listaa huonoista asioista itsessäni. Toisena ongelmana on se, että kun vihdoin alan löytämään niitä hyviä puolia - niitä onkin liikaa, enkä saa jäsennettyä niitä top -5 !  Yritän kuitenkin nyt parhaani! Melkein kuitenkin pitäisi olla erikseen lista luonteen jutuista ja toinen ulkonäöllisistä sekoista, mutta näillä mennään! Listaan nämä viisi asiaa niin, että mitä alemmas mennään niin sitä parempana piirteenä sitä itsessäni pidän, eli viimosena on ykkönen ja se on paras, varmaa tajusitte...

5. silmät


Löydän silmistäni yhden viankin, mutta se ei ole niin hallitseva, että olisi sen takia pitänyt jättää silmät pois hyvistä asioista. Tykkään silmistäni, ne eivät ole mitkään pienet tihrusilmät, mutta ei mitkään lautasetkaan, perus malliset ja ripset on omastakintakaa suht pitkät sivuprofiilia katsottaessa.
Nykyään tykkään myös kulmakarvoistanikin, vaikkakin ne on värjättävä joka aamu.

4. huulet

Kauniin malliset, täyteläiset, muttei mitkään töröhuulet. Pienesti hymyillessä suupielet kääntyy alaspäin ja leveämmällä hymyllä reilusti ylöspäin, tämä on mielestäni aika hauska. Minulle tulee myöskin muutamia hymykuoppia.

3. hyväntahtoisuus


Mietittiin tätä sanaa Miran kanssa pitkään, lopulta en keksinyt muuta, kuin tuon sanan. Tarkoitan tuolla siis sitä, että haluan auttaa minulle tärkeitä ihmisiä ja välillä tuntemattomiakin. Esim. kerran autoin yhden reppanan vanhuksen katukivetyksen yli, kun hän ei itse keppinsä kanssa päässyt.
Ajattelen myöskin ihmisistä hyvää niin kauan, kunnes annetaan aihetta ajatella muuten.
Tähän kategoriaan menee minulla myöskin eläinrakkaus, meillä on syntymästäni asti ollut aina lemmikkejä ja tykkään eläimistä ihan hirveän paljon. Koti on todella tyhjä, jos ei ole lemmikkiä.

2. hiukset


Pienenä mulla oli ihan blondit ja tosi pitkät ja tuuheat hiukset. Sitten ne leikattiin ihan lyhyiksi ja aloin värjäilemään. Pituus lähti ja tuuheuskin kärsi. Nyt kun en ole tehnyt yli vuoteen rajuja värjäyksiä (esim. blondista mustaan ja takasin blondiin) on hiukset alkaneet taas kasvaa pituutta ja tuuhentua. Vaikka multa lähtee pesussa ja harjatessa ihan tolkuton määrä hiuksia, sitä ei kyllä huomaa. Lisäksi rakastan punaista väriä, vaikka välillä tekisi mieli vaihtaa, kun värin ylläpito on niin haasteellista.

1. Äitiys


Aika klisee, mutta ehdottomasti ykkösenä on äitiys. Ihan siitä syystä, että äidiksi tulo on opettanut minulle monia asioita, tunnen olevani parempi ihminen kuin ennen ja minulla on jokin tärkeä merkitys. Olen huolehtiva ja rakastan lastani eniten koko maailmassa, joten eikö ole aika selvää, että rakastan myöskin itsessäni eniten sitä, että olen äiti.

Haastan eritoten viisi naista tekemään tämän!
Teya!
Meeri!
Anette!
Roosa!
Tiia!

Mutta heidän lisäksi, te kaikki muutkin, miettikää itsessänne niitä hyviä puolia ja jättäkää ihmeessä kommenttia ja kertokaa viisi asiaa itsessänne mitä rakastatte!

4 kommenttia:

 1. Viittä asiaa nyt en taida keksiä, mut hiuksista tuli mieleen... mul on kans ollu aina tuuheet hiukset, nykyään myös todella pitkät ja niistä tykkään.. multa lähtee myös ihan tolkuttomasti hiuksia ku harjaan tai käyn suihkussa :'D välillä se huvittaa, välillä kauhistuttaa että joku päivä oon vielä kalju. Siihen ei vaan taida olla mitään "parannuskeinoa" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AIJAI! Kyllä jokaisen pitäisi keksiä se viisi asiaa! (Ainakin olet huumorintajuinen, ystävällinen, ihanat silmät, no ne hiukset ja vaikka luotettava) Noin helposti löyty heti viisi hyvää asiaa! ♥

   Poista
 2. No onhan noita, mut helpompi ku kaverit kertoo mielipiteensä :D Ei vaan jaksa itse miettiä^^ Kiitos Petra. Pitäis tosissaan ehkä koittaa nähdä nyt kun säkin asustelet tääläpäin :')

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥