19.12.2013

Ilon aiheita

Maanantaina oli todella hyvä päivä, miksikö?
Ensimmäiseksi minut teki iloiseksi veljeni vierailu ja se, kuinka iloiseksi hän tuli antamastamme joululahjasta. Annoin siis lahjan hyvin ajoissa, koska ensiviikolla ollaan molemmat Kouvolassa ja ihan turhaahan se on ensin meidän raahata sitä pakettia sinne ja sitten veljeni taas takaisin tänne päin, eikä ennen tuota matkaa enään keretä näkemään. oletin silti, että hän avaisi lahjan esim. viikonloppuna, mutta eihän pikku Jere-poika 28v. malttanut odottaa, hahah!
Seuraava ilonaihe oli, kun Rasmus tuli kotiin ja oli käynyt prismassa, jossa pakettiautomaatti oli vihdoin ja viimein korjattu. Paketistani löytyi siis kaksi paitaa, jotka esittelen myöhemmin, muiden vaateostosten yhteydessä, en jaksa jokaiselle vaatekappaleelle tehdä omaa juttuaan, tämäkun ei mikään ns. muoti blogi ole. Paidat olivat todella hyviä ja sopivia, täydellisiä, vaikka kovasti pelkäsin, että vähintään toinen menee vaihtoon. No, onneksi kerrankin näin!
Kolmas ilonaihe maanantaina oli se, kun sain s-postia yhdeltä bengalin kasvattajalta, että hänellä olisi yksi ruskea tyttö, joka on luovutusiässä 23.12 alkaen.
Bengalit on vielä suht harvinaisia Suomessa, joten mulla on ollut todella homma etsiä suhteellisen läheltä hyvää kasvattajaa. Innostuin jo yhdestä pentueesta, kunnes selvisikin, että nehän ovatkin Oulussa, ´´pikkasen`` liian pitkä matka! Tämä kasvattaja on Helsingistä ja oli alunperin suunnitellut pitävänsä tuon tytön itsellään, mutta hänellä on sijoitus pentue juuri syntynyt ja hän pystyy odottamaan sieltä itselleen jäävän pennun, jotta me saadaan tuo. Olen niin niin innoissaan, että meidän Lola saa vihdoin kaverin!Tämä ihanuus on viralliselta nimeltään MyArt Golden Leopardita, kutsumanimeksi ajateltiin lyhennystä tuosta, eli Dita ♥


Muistuttaisin tähänväliin, että instagramissa seuraavat saavat etukäteen vihiä tapahtumista kuvien muodossa, mm. Ditan kuvan lisäsin sinne jo eilen, kun olin varmistanut tuon 100% meille.
Minut löytää sieltä nimimerkillä petra_jasmin

Tiistaina oli toinen kiva päivä heti perään! Meillä oli sovittu tapaaminen avoimelle päiväkodille klo: 11.
Jos joku ei muista kertomusta tästä aiheesta, niin TÄÄLLÄ kerroin meidän viime käynnistämme siellä.
Tällä kertaa siellä oli kaksi aikuista 1v. tytön ja muutaman kuukauden Keviniä vanhemman pojan kanssa, kun me mentiin sinne. Heti meidän perään tuli nuori nainen Kevinin ikäisen pojan kanssa (Kevin synt. 4/8/12 ja tämä poika 21/8/12). Kevinistä oli hauskaa, kun oli omanikäistä porukkaa ja hän kävikin oikein vauhdilla kaikki lelut läpi, kaikki aikuiset moikkaamassa ja ihmettelemässä muita lapsia. Musta olisi ollut niin kiva tutustua paremmin tuohon naiseen, kellä on samanikäinen lapsi, mutta hän ei ollut oiken helposti lähestyttävää sorttia, joten kaikki mitä me puhuttiin toisillemme jäi lasten iän selvitykseen ja siihin, kun kysyin ovatko he käyneet usein kyseisessä paikassa. No pitääpä vaan ahkerasti käydä kaikissa tollaisissa paikoissa, josko sieltä vielä sellainenkin kaveri löytyisi.
Noh sitten ne kaksi ketä ennen meitä oli siellä, lähti ja tilalle tulikin heti nainen ruotsin kielisen tyttönsä kanssa (arviolta likemmäs 3v.) ja tämä nainen kenet viimeksi olin tavannut ja kenenkanssa oli sovittu tapaavamme. Kauheasti ei taaskaan saatu höpöteltyä, kun Kevinin perässä sai juosta aika urakalla, mutta vaihdettiin me numerot, että tarkoitus olisi siis nähdä jatkossakin! Kyllähän se puolivuotiaskin vauva joskus alkaa liikkumaan ja sitten hänestä on enempi iloa Kevinillekin.
Kotiin tultiin puoli yhden aikaa ja Kevin sai heti välipalan ja pääsi vaipan vaihdon kautta nukkumaan, kun alkoi näyttää väsyn merkkejä.

Illasta passitin Rasen hakemaan jo matkalaukkua ylhäältä varastosta, että pääsen jo pakkamaan vaatteet, jotka ehdottomasti haluan mukaan, ettei käy niin, että ne olisikin pyykissä juuri silloin.
Niin, en tietysti ole yhtään yli-innokas, eihän tässä ole aikaa pakata kuin 6 ja puoli päivää!

Eilen sain ´´kauan`` (kaksipäivää) odottamani kuvat (yllä) meidän tulevasta perheenlisästä ♥ Ja sovittiin kasvattajan kanssa, että mennään vielä lauantaina pikkuistamme katsomaan, varausmaksukin on jo maksettu ja näin pentu meille varmistettu (pennun kyselijöitä on kuulemma paljon!)
Sain eilen myöskin mielenkiintoisen viestin blogin sähköpostiini, minua pyydettiin erääseen tutkimukseen/projektiin mukaan, johon siis on valittuna/pyydettynä 5-10 naista, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa alle 18-vuotiaana.
Tokihan suostuin tähän, todella mielenkiintoista! Tästä aiheesta varmasti lisää ensivuoden puolella.

Tänään ja Huomenna on vielä suht rentoja päivä ja sitten se kiire alkaakin..
Piti tehdä oikein ´´lukujärjestys`` kaikesta tekemisestä, tämän ja huomisen ruudut ammottaa tyhjyyttään ja mun tekisi kovasti mieli siirtää viikonlopulta hommia, mutta kaikki on sellaisia juttuja, ettei niitä oikein voi aikaistaakaan. Huh ehkä tämän loppukiireen vielä jaksaa, sille ensiviikko on rentoutumista!
pikku ressukka tölväsi ylähampaat huuleensa, kun kaatusi, onneksi turvotus laski yönaikana ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥