8.12.2013

kilometri-kuulumis-postaus-!

Keskiviikkona mun oli tarkoitus mennä labraan ottamaan kilpparikokeet, mutta kun aloin katsoa aukioloaikoja, sivuilla oli jotain ajanvarauksesta. Lisäksi mulla oli paastopäivä, joten ajattelin, että helpompi soittaa sinne ja kysyä siitä, onko varattava aika ja varmistaa ohjeet miten toimia ennen koetta ja mennä vasta ensiviikolla, kun ei ole paastoa. Tuo koe kun ei nyt ole ihan niin tulenpalavan kiireellinen.
Keskiviikko meni aika väsyneissä merkeissä, mulla on nyt ollut itseasiassa ja useamman kuukauden ihan hirveä väsymys kokoaika. Tiedä sitten, johtuuko tuosta ulkona vallitsevasta synkkyydestä, tylsyydestä, onko veriarvot huonot vai mikä, kun kuitenkin nukun yössä 9-10 tuntia. Joskus on kuitenkin pirteempiä päiviä, että jaksaa tehdä kaikki kotiaskareet, ulkoilla, leikkiä pojan kanssa, käydä kaupassa yms. mutta suurimmaksi osaksi vain väsyttää eikä jaksaisi tehdä yhtään mitään.
Keskiviikon väsymystä varmasti kyllä lisäsi toistapäivää jatkuva jumalaton lihaskipu maanantaisen jalkajumpan takia sekä pirtelöpäivä, eli vähällä energialla sitkuttelu.
Pirtelöstä sen verran, että maku oli aika ristiriitainen, ei se mitenkään hyvää kyllä ollut, mutta sen kykeni ihan hyvin silti juomaan.. seuraavat kerrat menee taas varmaan jo paljon paremmin, kun makuun tottuu ja kun ei tuo kuitenkaan ole läheskään yhtä hirveetä, kuin mm. nutriletit. Mutta tästä pirtelö aiheesta lisää myöhemmässä laihdutus -postauksessa.

Illasta käytiinkin kaupassa, koska torstaina oli varmasti kova ruuhka, kun perjantaina kaupat kiinni.
Tilasin myöskin omalla osuudellani veronpalautuksista pari paitaa ja alusvaatteita, sekä aijemmin viikolla Kevinille vielä yhden paidan joulupakettiin. Ihanaa pitkästä aikaa tuhlata rahaa ihan vaan omiin vaatteisiin! Olen niin odottanut tätä! Vielä parempi nautinto tulee ihan live shoppailusta ja näinpä en muuta tilaakaan vaan odotan joulun jälkeen tulevat alennukset ja ryntään sitten vaate ostoksille!

Kevinillä tuli tasan 1v.4kk mittariin! Otettiin kotimittoja, eli tuolla normi vaa'alla ja pituus niin, että Rase laitto pojan jalat seinään tasan kii (selällään makasi lattialla) ja venytettiin suoraksi ja äkkiä kirja pään taakse. Mitoiksi saatiin: 11,4kg ja 83cm.
2kk niin tulee taas pojan oma postaus!


Torstaina oli joku veetutus päivä, Rasmuksen äärimmäisen huono muisti ärsytti pahemman kerran, sovitut menot peruuntu ja kaikki vaan meni just niinkun ei ois pitäny...
Sain kuitenkin tehtyä pari ihan mahtavaa tilausta Kevinin huoneeseen, jossa on alkamassa pieni uudistus. Tästä uudistuksesta, sekä parvekkeen rempasta tulossa omat juttunsa, sitten joskus, kun valmistuvat!
Parveke projektin julkaisu kyllä kestää, koska se aloitetaan vasta keväällä, mutta Kempsun huone juttua mahdollisimman pian!
Sen verran voin paljastaa, että parvekkeesta olisi tarkoitus saada viihtyisämpi/kodikkaampi ja siistimpi ja Kevinin huoneesta ´´teemallisempi`` ja se nyt on muutenkin ihan järkyttävä, kun Rasmus viisaana otti silloin pari kk sitten ihan liian vähän maalia, vaikka sanoin, että ei todella tule riittämään, oli vastaus ´´riittää riittää`` ja myöhemmin ´´hups, loppu kesken``
Tässä teille jotain todella kaunista:


Perjantaina olikin Itsenäisyyspäivä eli Rasmuksellakin oli vapaapäivä. Ulkoilu oli suunnitelmissa, mutta sää oli yllätys yllätys niin huono, ettei viittitty lähteä. Käytin Kevinin päikkäriajan hyödyksi ja etsin hänen huoneeseen leluille järkevää säilytys systeemiä ja löysinkin IKEAsta hyvän hyllystön ja siihin korit. Olisin tilannut ne, mutta järkytykseksi huomasin toimituskulujen olevan 100€ ja päätin soittaa Nopalle, jos hän viittisi lähteä mun kanssa niitä hakemaan kaupasta, ihana ystävä suostui ja tulikin vielä perjantainakin juoruilemaan miehistä mun kanssa ;) Ihan illasta käytiin vielä Rasen ja Kevinin kanssa saunassa ja sitten leffailtaa.

Eilen oli jouluostos päivä, eli suunnattiin kauppakeskus Jumboon lahjaostoksille. Kevin oli ensimmäistä kertaa bussissa ja hänestä oli hirveän hauskaa se hurina, mitä bussi pitää kokoaika.
Oltiin kerrankin fiksuja ja päätettiin illalla, että nukutaan niin pitkään, kun Keviniä nukuttaa ja sitten aamupala ja lähtään samantien, niin ei tarvi kellon perässä juosta. Kevin nukkukin puoli 10 asti, kun Rasmus viimenään meni herättämään. Matkalla oltiin klo 12.
Kaikki mitä piti, löytyikin ja Kevin jaksoi ihan älyttömän hienosti! Kotona oltiin kolmen maissa ja pikku rassukka nukahti, kun oltiin kävelemässä bussipysäkiltä kotiin, nukkui vielä meidän eteisessäkin! Äkkiä ruoka ja takaisin sänkyyn päikkäreille. Itse lähdin vielä Nopan kanssa IKEAan.

bussissa on jännää!!

shoppailu on rankkaa...

Päivän ostossaldo on kaksi hyllyä, neljä koria, matto, erilaisia joululahjoja (sukulaisille, Kevinille, elukoille jne.), mini tekokuusi, Kevinille uusi ruokalappu ja vähän ruokaa.
Nyt puuttuu joululahjoista enään kolmen lapsen lahjat ja aikuisten joulupullot.kotiin päästyäni alkoikin lahjojen paketointi. Mistään ei kyllä tule niin hyvin joulufiilistä, kun paketoinnista!

Kevinin lahjoilla oma paikka ♥

Tänään ystäväni/Kevinin kummi Iida tuli meitä moikkailemaan pariksi tunniksi ja Kevin oli taas onnessaan, kun pääsi ´´esiintymään`` mm. lattia moppi päässä.. hömppä.
Laittelin myöskin alustavaa kyselyä yhdelle bengalinkissa kasvattajalle, jolla pitäisi olla vielä vapaana kaksi pentua, jotka ovat luovutusiässä ensikuun puolellavälin. Se olisi mainio aika ottaa Lolalle kaveri, joten todella toivon, että kasvattaja asuu lähellä (sivuilla ei lukenut missä) ja tyttö pentu olisi vielä vapaana... Odottelua odottelua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥