24.12.2013

matka Kouvolaan

Tultiin tänään mun äidille joulun viettoon. Oltiin ostettu junaliput jo hyvissä ajoin, koska näin saatiin parinkympin alennus ja koska pyhinä paikat täyttyy hyvin nopeaan ja meidän oli kaikenkukkuraksi saatava kolme paikkaa eläinvaunusta, koska Lola on tietysti mukana. Rasmus oli normaalisti töissä, joten päästiin lähtemään vasta Kevinin toisten unien jälkeen puoli seitsemältä. Veljeni tuli samalla junalla, mutta erivaunussa.
Kevin oli ekaa kertaa junassa ja ensimmäiset 15 minuuttia meni ihan kivasti, kun oli ihmettä, oli koiria ja kissoja ja paljon ihmisiä.
Noh, onneksi Kevin istui sylissä, koska meidän kolmannella paikallamme oli hemmetin iso koira, siihin väliin ei olisi mahtunut mitenkään.
Kevinillä alkoi mennä hermo istuskeluun paikallaan ja päätin lähteä käppäilemään veljeni vaunuun, emme päässeet kahta vaunua pidemmälle, koska siellä olivatkin ovet rikki. Takaisin penkeille. Seuraavaksi Rasmus lähti käppäilemään, kun he tuli takaisin, joutuivat he lähtemään taas melkein heti, kun Kevin alkoi huutamaan ja rauhoittui vasta, kun liikkui.
Kello alkoi olla puoli 8, ja junan oli määrä olla Kouvolassa 19.38, onneksi Rase oli edelleen Kevinin kanssa käppäilemässä, sillä vieressämme (käytävän toisella puolen) oleva pariskunta (keille se iso koirakin kuului) alkoi tappelemaan. He olivat jo koko matkan lipittäneet kaljaa ja aina poliisin ohikulkiessa piilottanut ne. Heistä kyllä silti huomasi, että olipa sitä muutakin ´´nautittu``, kuin alkoholia.. No he siinä kovaan ääneen haukkuivat toisiaan, kirosanat tuli viljeltyä, kassit lenteli, iso koira paukkoili ja yritti karata, litsareita sateli ja muut ihmiset tuijottelivat kauhuissaan. R ja K tulivat ja sanoin samantien, että kamat kasaan, me lähetään tonne aulaan. Näin tehtiin, sen hetken mitä Kevin kerkesi sitä tapahtumaa nähdä, sai pienen miehen silmät ihan levälleen. Onneksi kuitenkaan ei ole yhtään vanhempi lapsi, niin ei ymmärtänyt niitä suurinta osaa sanoista eikä siitä, miksi ne ihmiset käyttäytyivät niin.
No ei aikaakaan, kun poliisi oli kutsuttu paikalle meni rauhoittamaan tilanteen. Pian junakin pysähtyi ja päästiin pois.

Mukana meillä oli Kevinin matkarattaat, Lola hihnoineen ja koppansa kanssa, iso putkikassi, jossa on lahjoja sukulaisille, vetolaukku missä on meidän kolmen vaatteet, hygienia tarpeet, lääkkeet&vitamiinit, meikit ja hiusten laitto vermeet, Kevinin yövaipat, tabletti, latureita, kameraa ja sen lisävarusteita, läppäri ja sen lisävarusteet, eli PALJON tavaraa ja AHDAS kassi!
Lisäksi mulla oli käsilaukku, jossa on mm. lompakkoo, avaimet, kännykkä, junalippu, varuiksi pari vaippaa yms. pientä.
Onneksi äidiltäni löytyy kiharrin, pyyhkeet, lakanat, Kevinille vaippoja, ruokaa kaikille (myös Kevinille), kaikki mitä lapsi tarvii (potta, syöttötuoli jne.) ja shampoot.

Kouvolan asemalla meitä oltiin vastassa autolla. Jussi tuli meitä hakemaan ja autossa oli valmiina Kevinin oma autonistuin, jonka he olivat ottaneet meiltä mukaansa tupareilla, kun meiltä kerta otettiin silloin auto pois niin eipä me istuintakaan tarvittu, toisekseen ei oltaisi mitenkään saatu raahattua istuinta junalla Kouvolaan kaiken muun kanssa.
Oli ihan älyttömän ihanaa nähdä äitiä ´´pitkästä``aikaa, mulle puolitoistakuukautta ON pitkä aika, vaikka juorutaankin päivittäin puhelimessä ja välillä myös Skypessä!

Perillä oltiin kahdeksan aikaan, joten Kevinille äkkiä puuroa ja iltapesut ja nukkumaan, sinänsä siis harmillista, että meni näin myöhäseksi matkaaminen, kun Kevin ei hirveästi kerinnyt hereillä olemaan.
Nukkumajärjestelyt onkin taas melkoiset ja onneksi äiskällä ja Jussilla on iso talo!
Kevin kun ei edelleenkään osaa nukkua samassa tilassa, saatika vieressä, joten Kevin sai nukkua siinä huoneessa missä ennenkin (minun vanha huoneeni) omassa pinnasängyssään, minun vanha parisänkyni siirrettiin yhteen tyhjään huoneeseen, joka on toiminut oleilutilana (siskopuoleni entinen makuuhuone) ja on olkkarin vieressä. Veljeni nukkuu työ/vierashuoneessa, joka myös on olkkarin vieressä, levitettävällä sohvalla ja äiskä ja Jussi tietysti omassa makkarissaan.
Kevinin huone on toisella puolen taloa, joten meillä on joka yö itkuhälytin päällä, koska joudun Rasen takia nukkumaan korvatulppien kanssa, niin en voisi mitenkään kuulla Kevinin heräämistä, ilman itkareita.

Mulla meinasi jäädä täysin kuvattomaksi tämän viikon postaus saldo, nimittäin ulkoisen kovalevyn pistokkeesta katkesi toinen tappi, mutta onneks naapurissa asuva tuttu (Kevinin kummin mies) sai korjattua tuon edes väliaikaiseksi! Huh helpotusta, mulla meinasi jo hermoromahdus iskeä...
Olen myöskin koristellut kuusen ja juorunnut äipän kanssa.
Ollaan laitettu kuusen alle jo lahjatkin aamua varten odottamaan ja minun Iisa-kissa oli haistanut herkkua ja oli jo mennyt repimään kissojen yhteisen paketin auki, voi ihanaa höpsöä ♥


Kun palataan takaisin kotiin, päästään onneksi autokyydillä, koska luvassa on paaaljon lahjoja, mukaan pitää myös ottaa kaikkea ylimääräistä, niin ei saataisi niitä vietyä mitenkään junalla. Ja koska veljeni asuu ihan meidän vieressä, tulee hän samalla kyydillä sitten.
Ihan parasta, kun on koko perhe kasassa ♥
Huomenna vielä koko konkkaronkan kanssa minun isovanhemmilleni joulunviettoon. Näin ollen en kerkiä huomena koneen äärelle, joten nyt, päivää etuajassa
Hyvää joulua 2013 kaikille lukijoilleni! ♥

palaan 25/26 päivä joulukuulumisten ja lahjalistojen kanssa!
PS! pahoittelen pomppivaa ja takkuilevaa tekstiä, olen hiukka puhki tästä päivästä ja pitäisi päästä vihdoin nukkumaankin, ehkäpä tästä sepustuksesta jotain tolkkua ottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥