28.12.2013

Mitä joulun jälkeen?

Kirjoitin tietysti erikseen jouluaatosta ja -päivästä sekä lahjoista, mutta mehän ollaan täällä äitini luona ´´lomailemassa`` edelleen.
Joten mitäs me ollaan puuhailtu? -No vaikka mitä!

Torstaina mun kummi tuli yllättäen klo: 15.30 mukanaan oma lapsenlapsensa Mimosa, joka on 4kk Keviniä vanhempi.
Kevin meni heti halailemaan tyttöä ja he osasivat tosi hienosti leikkiä yhdessä. Välillä kiikkuivat, välillä kulkivat käsikädessä, välillä Kevin esitteli lahjaksi saamiaan työkaluja ja välillä ajeltiin mopolla. Noh ehkäpä kasa kuvia kertoo taas paremmin pienoisten leikeistä..Kevin joutui kuitenkin aika pian nukkumaan, klo: 16 ja kumminikin lähti tytön kanssa siitä tunnin päästä.
Kun Kevin heräsi olikin kylässä hänen oma kumminsa Raija, miehensä kanssa.
He viipyivätkin tosi myöhään ja minua ihmetytti, kun eivät tajunneet lähteä siinäkään vaiheessa, kun mentiin iltapesuille ja saunaan. Siellä kökittiin melkein tunti ja odoteltiin milloin he lähtisivät, minua kun ei ihan kauheasti kiinnostanut pompppia vieraiden edessä yöpaitasillaan. No eivät tajunneet, joten nopea juoksu pukuhuoneesta makkariin, jonka jälkeen hekin vihdoin tajusivat poistua.

Eilen, eli perjantaina Rasmus oli töissä Espoossa. Hän joutui lähtemään ajamaan jo neljältä aamulla ja oli takaisin seitsemältä illalla. Siinä välillä Iida kävi puolentunnin kahvitus vierailulla moikkaamassa Keviniä, kun ei aiemmin ole kerennyt. Myös isovanhempani olivat uudemman kerran käymässä ja mummini toi olohuoneen verhoni takaisin, kun hän oli ne ompelukoneella lyhentänyt sopivaan mittaan, itse kun en siihin kykene mitenkään!
Ihan illasta sain myöskin lukea ihania uutisia heti facebookin etusivulta: Kaverini on vihdoin päässyt isosta mahastaan ja saanut maailmaan kaksoset ♥ Mulla rehellisesti meni kylmät väreet ja tuli itku, kun olin (ja olen tietysti edelleen) niin onnellinen hänen puolestaan :')
Näinpä odottelen innolla, että he pääsevät kotiutumaan ja heillä arki tasaantuu ja sitten meillä onkin edessä uusi reissu tänne, jotta pääsen ihastelemaan pikkuisia.

Tänään lähdettiin Rasmuksen kanssa heti herättyä ostoksille. Käytiin ostamassa meille hyvällä alennuksella kapseli kahvinkeitin; Nescafe dolce Gusto mini me
Oikea hinta 99€ ja me maksettiin 59€!
Teen tästä jossain vaiheessa oman postauksensa ja kerron käyttö kokemuksia.

Ostin myöskin uuden levyaseman eli siis ulkoista muistia tietokoneeseeni. Minulla on ollut monta vuotta Lacie merkkinen iso mööpeli, josta tosiaan tänne tultaessa katkesi toinen niistä pykälistä mitkä tuikataan seinään pistorasiaan ja onhan se jo pätkytellyt muutenkin ja olen pelännyt, että jos se simahtaa lopullisesti, mun KAIKKI -oikeasti ihan KAIKKI tiedostot on tipotiessään.
Ihmetys oli suuri, kuinka nuokin vempeleet ovat muuttuneet vuosien varrella. Nykyään noita ei tarvitse laittaa seinäpistokkeeseen ollenkaan kiinni ja onpahan myöskin huomattavasti pienempiä! Vautsi.
Hintaa tällä Buffalo: lla oli 79€ ja siihin mahtuu 500 GB

Tehtiin myöskin vaatelöytöjä ja selvisin yllättävän halvalla, meni vain 116€ ja vaatetta silti löytyi ihan mukavasti, alennukset ♥ Näitä löytöjä en esittele vieläkään, sillä ne odottavat vuoroaan tuolla luonnoksissa, sillä minulle pitäisi saapua vielä yksi tilaus ensiviikolla.
Käytiin ostosten lomassa myöskin Amarillossa syömässä kuvut täyteen.

Sillä välin kun me oltiin shoppailemassa (kahdestaan!) niin minun nuorin serkkuni oli käynyt tuomassa Kevinille paketin. He eivät joulua vietä, joten se oli ihan vaan paketti. Sieltä paljastui kirja ja auto. Kevin oli kuulemma halinut Mauraa taas ja antanut hänellekin jonkun paketin tosi nätisti.

Huomenna onkin ohjelmassa auton pakkaamista... voiherranjee miten paljon tavaraa tuohon pieneen kauppakassi autoon pitäisi saada sullottua! A-P-U-A  ja illasta paluu arkeen ja kotiin.. Onneksi lasku ei ole kova, sillä veljeni tulee meille viettämään vielä uuttavuotta ja se ihana pikku kisunenkin kotiutuu maanantaina! Paljon postauksiakin on luonnoksissa, joita pitäisi tässä päästä julkaisemaan..

Lomailu täällä oli todella kivaa ja on hiukan haikeaa lähteä kotiin, vaikka ensiviikolla odottaakin kivoja juttuja. Saa nähdä miten Kevin reagoi, kun ei olekkaan enään kauheaa härdelliä kokoaika eikä joku aina valmiina lähtemään hänen kanssaan kiertelemään ympäri kämppää ja tutkimaan leluja. Minulla kun on kotihommiakin ;)

Oletteko te jo palanneet täysin arkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥