13.12.2013

Todellakin perjantai kolmastoista

Aina sillointällöin valitan joistain asioista, mitkä käy hermoille, mutta nyt tulee jotain ennen näkemätöntä: pelkkää vikinää ja valitusta!

En ole taikauskoinen, mutta nyt on pakko vaan todeta, että juuri tänään 13. perjantaina, on kaikki mennyt pieleen.

Ihan ensin aamulla herätessä totesin, että meidän kauppareissuista ei taida tulla tänään mitään, kun on niin kamala myrsky.
Päätin kuitenkin lähteä käppäilemään, kun Kevin heräsi unilta, koska myrsky oli vähän laantunut. Sitä ennen oli kuitenkin kakkaepisodi, silmään lensi viisi karvaa ja vieläkin kirveltää/kutittaa ja Lola on ollut ihan mahdoton.
Matkalla huomaan, että jaa, ei me vissiin mennäkkään apteekkiin, sillä unohdin reseptit kotiin. Ei vielä tässä vaiheessa sentään katkennut pinna, sillä saisinhan ne haettua illalla ruokakauppa reissun yhteydessä.

Ensimmäinen kunnon vastoinkäyminen oli posti. Ihan ensin en muistanut sitä helpointa reittiä sinne vaan seikkailtiin ympäriinsä keskustassa. Se ei kuitenkaan lannistanut vielä, sillä ajattelin positiivisesti: liikunnan kannalta ja saan kivoja paketteja, kun pääsen perille.
Päästään postiin ja kappas, hyvä että sisälle mahtuu. Otan vuoronumeron ja huomaan, että ennen meitä on jonossa yli kolkyt muuta ihmistä. Riisun Kevinin ja maltan mieleni. Kymmenen minuutin päästä alkaa jo vähän vituttamaan ja Kevinkin alkaa tuskastumaan.
Lisää ihmisiä lappaa sisään. Vihdoin kilahtaa näyttöön meidän numero ja alkaa pujottelu kassalle rattaiden kanssa.
Saan paketit, joiden oletin olevan littania ja pieniä, mutta jotka olikin pakattu metrin pitusiin tötteröihin.
Jälleen pujottelua, jotta päästäisiin pukemaan ja ulos.

Seuraavaksi etsiydytään prismaan, sieltä OLI tarkoitus hakea pakettiautomaatista paketti.
En enään ikinä missään tilanteessa tilaa pakettiautomaattiin yhtään mitään!
1. Tilaan tuotteet ja parin päivän päästä saan tekstiviestin, että mulla on 7vuorokautta aikaa hakea pakettini automaatista tunnuksella.
2. kahden päivän päästä tulee uusi viesti, jossa kehoitetaan hakemaan paketti äkkiä pois, koska jouluruuhka.
3. Kolmantena päivänä (eli tänään) menen automaatille ja SE EI TOIMI! se näyttö mihin pitäisi tulla valikko ja josta pitäisi valita vaihtoehto ´´nouda paketti`` on täysin musta. Juopuneet äijät naureskelee vieressä minulle, kun naputtelen pimeää näyttöä eikä mitään tapahdu.
4. Automaatilla on numero johon voi soittaa ongelmista. Soitin ja sieltä kerrotaan mihin olen soittanut, kolmella kielellä, ihan kun en tietäisi mihin olen soittamassa?
Seuraavaksi kuuluu ilmoitus ruuhkasta.
5. Ajatuksissa likkuu tasan ´´voi v*tun v*ttu! Pitäkää pakettinne!``

No paketti jäi tosiaan sinne. Onneksi en ole kerennyt maksamaan mitään, mutta kyllähän sekin ärsyttää, jos mulla jää pakettini nyt saamatta siksi, että nämä niin mahtavat ja nopeat automaatit eivät toimi...

Kävellään kotiin ja Keviniä alkaa kiukuttaa, yritän kiitää niin nopeasti kuin pystyn.
Päästään kotiin ja alkaa Kevinin kiukuttelu, fiilis on mitä mainioin, voitte uskoa!

Kylläpä kannatti juosta tuolla kylmässä hankkimassa suuremman luokan vitutus itselleen, näiden tötteröiden takia:

Seuraavaksi tulee posti ja kirjekuori, jossa on lasku. Kiitos ifolor, mitään en ole kyllä tilannut ja te valitatte, etten ole maksanut laskuani?
Katson tulleet kommentit ja kappas, joku ihana anonyymi on löytänyt tiensä tänne vinkumaan, pitkästä aikaa. Onneksi maailmasta löytyy vielä näitä itse täydellisyyksiä, jotka osaavat tulla kertomaan mitä minun pitäisi tehdä ja miten :)

Myöhemmin avaan pötkylöitä, eikä sekään onnistunut ilman ongelmia. Pötkylät pitivät sisällään Kevinin huoneen sisustustarrat. Toisen pakkauksen tarrassa oli tekovika, kirahvin mahassa/kyljessä on puunlehti, mutta tietysti huomasin tämän vasta siinä vaiheessa, kun olin jo puolet tarroista kiinnittänyt, joten enpä voi niitä palauttaakaan enään PRKL!
Toisekseen niiden tarrojen kiinnittely on suoraan aanuksesta.

Kertokaa nyt joku, etten ole ainut kenen päivä on mennyt niin pieleen, kun mahdollista?!?
Huh.. Josko huominen olisi parempi...
Tämän blogin sisältöä ei voi kyllä kutsua kovin positiiviseksi hyvällä tahdollakaan, mutta toivotaan, ettette joudu tämän jälkeen hetkeen lukemaan raakaa valitusta!

7 kommenttia:

 1. Anonyymi13.12.13

  Aina joskus on semmosia päiviä että mikään ei onnistu mutta ei lannistuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEP! Välillä vaan miettii, miksi kaikki kurjuus tulee könttinä, miksei ripotellen, niin niitä sietäs vähän paremmin :D Mutta ei hyvää, jossei mitään pahaakaan ;)

   Poista
 2. Anonyymi15.12.13

  Kävittekö sit enää perjantai illalla kaupassa?Kun olitte lauantainaki. Olis nii tehny mieli tulla moikkaa. Mut kihlattu olis pitäny sitä varmaa outona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasmus kävi perjantai iltana kaupassa ja yhessä oltiin vielä viimosilla jouluostoksilla lauantaina.
   Näitkö meidät jossain vai? Seuraavan kerran tuut vaan moikkaamaa, ei sitä kukaan pidä outona :)

   Poista
 3. Anonyymi15.12.13

  Joo olitte siin kynä/askartelutarvike hyllyn ja olisko ollu kirjahyllyjen välis. Huh oli kyl Kevin livenä ehkä maailman söpöin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä ite söhellän aina niin mahollisimman pikasee kaiken enkä huomioi mitää ympärillä olevaa, että en muista nähneeni ketään, oikeastaan missään, mutta Rasmus sano nähneensä ´´jonkun nuorenparin`` siellä hyllyillä :)

   Poista
 4. Anonyymi15.12.13

  Haha me siin taidettiin olla. Saa nähä jos toistekin näkisin teijät :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥