23.1.2014

Hässäkkää kuulumisissa

Nyt on luvassa jotain todella sekavaa, jonka aloitan nyt kolmatta kertaa alusta, koska ajatus ei liiku mihinkään suuntaan.
Blogipuolessa en ole saanut mitään aikasiksi. En ole saanut luettua muiden postauksia, vaikka se onkin lemppari ajanvietettäni, en ole saanut luonnosteltua omia kirjoituksia, saatika sitten kirjoittanut mitään.
Syy on yksinkertainen: Ei ole ollut aikaa.
Mulla on kasa luonnoksia, joita en ole saanut viimeisteltyä - jokaisesta puuttuu joko videota, kuvia tai tekstiä - enemmän tai vähemmän.
Nyt on kuitenkin pakko yrittää saada edes jotain aikasiksi ja kertoa miksi meillä on niin hässäkkää.

Syitä on kaksi:
Kevin siirtyi maanantaina pois pinnasängystä. Yöt ovat menneet täydellisesti mutta päivät, noh, ei niin hyvin.
Päiväuniin on vaikuttanut mm. se, että Kevinillä on menossa rytmin muutos. Ennen hän on nukkunut kahdet unet, klo: 10-13 ja klo: 16-18 eli yhteensä n.5h
Pitkään aikaan ei ole nuo ensimmäiset oikein sujunut, mutta olen pistänyt aina hampaiden tulon piikkiin. No nyt ei kyllä pitäisi hampaita olla tulossa, mutta silti ei ole nukuttanut. Yhtenä päivänä Kevin oli tarpeeksi väsy vasta kahden aikaan ja puoli kolme jo ihan liian väsy. Luulisinkin, että ollaan menossa siihin, että hän nukkuisi yhdet unet, jotka alkaisi siinä 13.30-14 välillä ja kestäisi 2-3h.
Nyt on kuitenkin ollut päivisin kaikkea puuhaa niin ei olla päästy oikein rytmiin kiinni.
(Sängyn vaihdostakin on tulossa juttua jossain vaiheessa)
Kevinin perus reaktio kun komennan jostain...

Tämä päivä on porskutettu erittäin kiukkuisissä tunnelmissa, 45 minuutin unilla.
Meillä oli vieraina Jenni ja Vili (7kk), mutta lapset olivat niin väsyjä, että saatiin todella huutaa, että saatiin edes jotain juteltua.
Jos lapset sattuivat vaikka hetkeksi rauhoittumaan, niin toinen kun aloitti taas itkun niin tietysti toinen ryhtyi perässä.
Vieraiden ollessa meillä Kevin ei tietysti malttanut nukkua ja sitten kun he lähtivät, oli Kevinin väsymys mennyt jo aivan yli.
Puki ihan itse mun paidan päälleen.

Toivon todella, että saataisiin pian tasaantumaan nämä päivät, sillä en saa mitään tehtyä, kun toinen vain kiukuttelee, lisäksi Dita aiheuttaa lisäpuuhaa päivittäin ja iltaisin ei Rasmuksestakaan paljon iloa ole, kun on niin pahallapäällä töiden takia, joten pyöritän tätä palettia aikapaljon yksin.
Näinpä en ole kerennyt yhtään jumppailemaankaan hetkeen ja se lisää ärsytystasoani vielä vähän lisää.
Pakko nostaa hattua yksinhuoltajille, ihan todella. Uhma lapsen kanssa sitä vaan alkaa miettimään, miten jaksaisi jos ei ihan oikeasti olisi ketään kelle voisi edes välillä nakittaa lapsen vahti vuoroa.

Loppuun vielä viimeisempiä ostoksia, koska en tiedä milloin seuraavaksi kirjoittelen kuulumisia, joihin nuo voisin liittää.
Kevin sai valita itse yhdellä kauppareissulla uuden pehmon (annoin kolme vaihtoehtoa) ja hän valitsi pikku seepran

Vatkainkin päätti hajota, joten oli ostettava uusi..

Todella kätevä saippua pumppu, kun ei tarvitse koskea siihin ollenkaan! Ihanan hygieninen keittiöön

Osui alennuksessa vastaan lego paketti missä oli nämä neljä elukkaa ja 8 palasta


- Yritän päästä tekemään loppuun keskeneräisiä postauksia mahdollisimman pian!

6 kommenttia:

 1. Kuullostaa meininki samanlaiselta kun meillä:D
  Kivoja ostoksia! Mie haluan kans tuollaisen saippua-annostelijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vielä kamalempaa, kun ei oo tottunu, Kevin on yleensä nukkunu yliluonnollisen hyvin myös päiväunet ja nyt onkin näin paljon ongelmaa niin tuntuu kovin raskaalle =/
   Toi annostelija on kyllä tosi kätevä :P

   Poista
 2. Niin sulonen toi kuva, missä Kevin pitää käsiä korvalla. :D :D

  Voi teitä, harmi kun on ollut kiukuttelua ja kiirettä. :( Kyllä se rytminvaihto siitä vielä onnistuu. Tsemppiä hirveästi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on, mutta pikkasen käy välil ärsyttää, kun yrittää saada jonkkun asian ymmärryksee ja toinen pistää kädet korvalle ja mölyää päälle :D

   Jep, vaatii vaan pitkää pinnaa! Kiitos ♥

   Poista
 3. meijän tyttö lopetti päikkärit jo vuoden iäs. ei se enää vaan suostunut nukkuu vaikka kuinka yritti. :D mut nykyää kyl nukkuu tarhas n. tunnin päikkärit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, en osais kuvitella ettei tää nukkuis ollenkaa päiväl! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥