1.1.2014

Hyvää Uuttavuotta!

Vuosi vaihtui viime yönä ja nyt on aika toivottaa hyvää uutta vuotta, vuoden ensimmäistä päivää tai ihan miten vaan. Meillä oli hyvin erilainen vuodenvaihde, kuin viimevuosina.

Rasmus oli normaalisti töissä ja minä aamun ja päivän kissojen ja Kevinin kanssa kotona. Puunasin kotia, koska eihän vuosi voi vaihtua niin, että kämppä on yksi iso läävä!
Laitoin itseäni vähän ihmismäisemmäksi, kaivoin parempaa vaatetta päälle ja tein ruokaa illaksi.
Veljeni tuli meille puoli viisi ja Kevin nukkui toisia päikkäreitään.
Juteltiin ja syötiin pitsaa, kunnes Kevin heräsi kuudelta.Kevinin välipalan jälkeen lähdettiin ulos ampumaan raketteja. Valittiin paikaksi laajan parkkialueen pääty, jossa ei ollut autoja tai muita ihmisiä lähellä.
Asuvalinta omalla kohdallani ei ollut kovin lämpöinen, mutta olihan se vaan saatava pukea uusi takki päälle. Lisäksi ulkona oli aika kova tuuli ja vettäkin tihutti.
Kevinillä oli mukana kuulosuojaimet, ihan niin kuin viime vuonnakin, poikaa kuitenkin kiinnosti enemmän ohikulkevat junat, kuin värikkäät paukut.
Kovaäänisiä raketit eivät olleetkaan, joten päätin ottaa pojalta suojaimet pois, jonka jälkeen raketitkin kiinnostivat vähän enemmän.Takaisin sisälle tultiin seitsemän aikaan ja alettiin valmistamaan Kevinille iltapuuroa ja pistettiin sauna lämpenemään. Pikkujuhlijan puuron jälkeen veljeni ja Rasmus meni saunaan ja me jäätiin leikkimään kisujen kanssa. Miehet viihtyivät niin kauan saunassa, että kerkesin sillä välin myös juottamaan iltamaidon pojalle ja siivomaan lelut, Kevinkin kerkesi nukahtamaan ja nukkui sikeästi koko yön, paukkeesta huolimatta.

Saunomisen jälkeen keiteltiin nakkeja ja syötiin niiden kanssa kaupasta ostettuja perunasalaattia ja punajuurisalaattia. Syöpöttelyn jälkeen herkuttelua sipseillä ja karkeilla ja Purge -elokuvan katsomista.
Elokuvan jälkeen kello oli puoli 12 ja odoteltiin vain, että aika kuluisi lähemmäs vuodenvaihtumista.
Viittävaille alettiin valamaantinaa, jonka aikana siirryttiin vuoteen 2014 ja poksautettiin lasten skumppa. Ei meidän tinoista oikein mitään tullut, päästiin pitkien epätoivoisten mietintöjen jälkeen lopputuloksiin: puu, hevonen ja pääkallo.

Veljeni lähti 20 yli 12 ja minäkin pääsin iltapesuille ja nukkumaan.
Sängyssä kuitenkin muistin, että uudenvuoden lupaukset oli unohdettu kertoa ja kehiteltiin ne nopsaan Rasmuksen kanssa.
Minun lupaukset tälle vuodelle ovat:
• olen ahkera koulussa!
• skarppaan laihdutus/kiinteytys projektissani niin, että olisin kesäkunnossa 2014

Miten te juhlitte vuodenvaihtumista?
Teittekö lupauksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥