21.1.2014

Kevinin huone ´´remppa``

 
Mua on alusta asti inhottanut, kun Kevinin huoneen maalauskin jäi samantien kesken, kun viisas mies Rasmus maalikaupassa väitti, että ´´riittää riittää, ihan helposti!`` vaikka väitin vastaan niin sillä mentiin, no ei riittänyt ei, ´´hups, tää loppukin kesken``.
Uupumaan jäi siis yksi kokonainen iso seinä, sekä pienempi seinä katonrajasta, todella järkyttävän näköinen!
Noh sitten mua alkoi kyllästyttämään sekin, kun huoneessa ei ole mitään ´´teemaa`` siellä on vaan kaiken väristä roinaa sikin sokin. Näinpä keksin haluta huoneesta satumetsä aiheisen, Kevin kun ei vielä osaa mielipidettään kertoa.
Tästä koko ajatus lähti liikkeelle!


Kevinin kattolamppu


Ensimmäisenä suunnittelin huolella koko kokonaisuuden, vaihdoin järjestystä ja tein ostoslistaa & tilauksia.
Huoneessa paikkaa ei vaihtanut muu, kuin sänky ja seinällä olevat hylly, kello, lamppu ja enkeli. Yksi iso taulu lähti loppupeleissä kokonaan pois ja pikkutaulutkin sioteltiin uusiksi.
Tilasin netistä kaksi sisustus-/seinätarra pakkausta, toisessa on pöllöjä päällekkäin ja se on samalla pituusmitta ja toisessa on viidakon elukoita.
IKEA:n sivuilta löysin leluille fiksumman säilytys systeemin ja niitä ostaessani tarttui mukaan myös satumetsä teemaan loistavasti sopiva matto!

VANHA - UUSI lelujen järjestely


 
Seuraavana vuorossa olikin maalien osto, maalaus ja seinätarrojen kiinnitys. Tarrat sain onneksi heti kiinnitettyä, koska sitä seinää, johon ne tulivat, ei tarvinut enään maalata (muutakuin pienet ruuvien paikat)

 
Kun seinämaali oli kuivunut, päästiin hahmottelemaan maalattavaa puuta. Rasmus oli sen kertaalleen jo hahmoteltu ihan huvikseen, ennen maalausta, maalauksen jälkeen piti uudelleen, mutta tarkemmin, piirrellä ensin lyijykynällä ja sitten maaleilla päälle. Rasmus veti ensimmäisen kerroksen ja minä tein vahvituksen päälle, minä myöskin hoidin lehtien maalaamiset, sekä loppu silauksena tuhrujen peittelyn ja lyikkäri jälkien kumittelun.


Päätin myöskin tilailla uudet verhot huoneeseen, koska mua ärsytti, että huoneessa oli edelleen yksi juttu, joka ei ´´sopinut`` muihin väreihin: tummansininen sohva. Näinpä ajattelin, että tulee helpommaksi hankkia sinne jotain joka on samaa väriä, kuin etsiä uusi vuodesohva.
Tummansinistä kappaa en kuitenkaan onnistunut löytämään, mutta sitten tajusin, että edellinenkin ´´kappa`` oli oikeasti sivuverho, jonka olin taittanut kahtiin. Onneksi tummansiniset sivuverhot löytyivät ja otin ne pisimmässä mitassa mitä sai, joten yksi verho riittää kapaksi ja joskus tulevaisuudessa, kun Kevin ei enään kiinnostu repimään verhoja, voin käyttää niitä myös niin, niin kuin niitä ´´kuuluu``.
Lisäksi tilasin pojan sänkyyn vihdoin kunnon päiväpeiton, tähän mennessä sen virkaa on toimittanut tummansininen lammaskuvioinen viltti. Nyt sain väreiltään sopivan erittäin ihanan kunnollisen peiton ja viltti toimii päiväunilla peittona, niin sänky pysyy pedattuna kokoaika.
Nämä tilaukset tein ellokselta.
päiväpeitossa menee kohokuviolla köynnöstä ja puunlehtiä, ne ei vaan oikein kuvaan erotu, kun on samaa väriä koko peitto

Loppuun vielä kuvat kokonaisuudesta vanhalla sekä uudella järjestyksellä.
VANHA

VANHA
UUSI pinnasängyllä

UUSI pinnasängyllä

UUSI jatkettavalla sängyllä

Tykkään uudistuneesta huoneesta tosi tosi paljon! Mitäs te tykkäätte?

4 kommenttia:

 1. Kiva ruo puuidea! :) Mukavannäköistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Meidänkin piti laittaa taulut oksille roikkumaan, mutta mallin puu on koko seinän kokoinen ja meillä vain n. puoliseinää, joten olisi tullut liian ahtaaksi, mutta kivahan tuo on ilman taulujakin :)
   Kiitos :)

   Poista
 2. Hei, mun on ihan pakko kysyä, mistä oot tilannut tuon pöllö seinä tarran. Ihastuin meinaan itse siihen täysillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en valitettavasti muista varmuudella :(
   Käy katsomassa olisiko hyväntuulen puoti tai seinä ruusu...

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥