16.2.2014

Äiti törsää

Kirjoittelin eilen meidän ystävänpäivän vietosta TÄÄLLÄ
Ja kerroin, että äitini päätti ostella mulle ja Kevinille juttuja. Kevinin kirjat esittelinkin jo, mutta mitäs minulle löytyi?

Tarkoitus ei ollut shoppailla. Tarkoitus ei ollut pyytää äidiltä mitään. Niin siinä vaan kävi, että katseltiin Aleksi 13 ikkunasta kenkiä ja rakstuin Calvin Kleinin kiilakorkosiin lenkkareihin.
Yritettiin tihrustaa hintalappua ikkunasta ja olin näkevinään ysin olevan eka numero.
No äiti sitten sanoi, että mennään käymään sisällä. Ihastelin kenkiä ja katsoin hinnan ja totesin vain, että hiukan säästettävä vielä (koska en käytä meidän perheen yhteisiä rahoja omiin vaateostoksiin) Äitini käski sovittamaan. Tein työtä käskettyä, ja luoja miten kevyet kengät olivat vaikka näyttävät painaville!
Kokeilin kaksia erilaisia kenkiä, mutta toiset painoivat ikävästi tuohon nilkassa olevaan luuhun.
Nämä yksilöt oli täydelliset. Ja rakas äitini ne tarjoitui ostamaan.Pyörittiin vielä hetken aikaa, kun äiskä yritti löytää itselleen kenkiä. Oltiin menossa maksamaan ja kysyin eikö laukkuja tarvitse katsoa (äitini on hirveä laukku friikki!). ´´ei tällä kertaa`` tuli vastaus, kunnes hän huomasi, että laukkujen vieressä olikin vielä kenkiä, jotka piti katsoa ja jotenkin kummasti ajauduttiinkin sitten sinne laukku osastolle. Silmiini pisti heti mielettömän kaunis valkoinen O.I.S:n laukku. Katsoin hinnan ja päätin ostaa sen. ´´Ongelma`` äidin kanssa shoppailessa vaan on, etten ikinä saa itse ostaa, vaan mamihan senkin maksoi, verukkeella ´´tarvit sitä rahaa kuitenkin johonkin, säästät sen nyt vaan``


Toistamiseen kassalla ollessamme myyjä heitti, että ´´noniin, voitte käydä viellä tuolla yläkerrassa, jos sieltä löytyisi vaikka valkoiset farkut`` Minullakun oli päälläni valkoinen takki ja kaulahuivi ja ostin valkoiset kengät ja laukun, hah!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi16.2.14

  Ihana laukku ja kengät! Munki "pitäis" ostaa kengät ja laukku.. en vaa oo löytäny sopivan hintasii...:c
  Ehkä eksytään yhes ostoksille ku nähää ;)
  -s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noh eipä nuo olisi ollut munkaan lompakolle sopivan hintasia tällähetkellä :D
   mamma betalar vai miten se meni ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥