12.2.2014

Elokuva suositus: Suuri puhallus

Ihan ensin, en taas ymmärrä miten tämänkin elokuvan nimi on saatu suomennettua näin, leffa kun on alkuperäiseltä nimeltään Now you see me.
No samapa tuo, leffa on nimittäin järkyttävän hyvä!
Suosittelen ehdottomasti katsomaan, jos yhtään tykkää leffoista, joissa on kunnon juoni, ja kunnon juonen käänteitä ja saa aivot raksuttamaan!

Me katsottiin kyseinen leffa tässä yhtenä iltana, tai no minä katsoin, Rasmus ei ikinä pysy hereillä.
Ja ihan vinkkinä, kannattaa katsoa pirteänä, koska jos keskittyminen herpaantuu tai torkahdat hetkeksikään, niin olet ihan pihalla koko hommasta ja voit suoraan painaa stop-nappulaa.


´´Suuri puhallus
The Four Horsemen -ryhmä on silmänkääntäjien Robin Hood. Loisteliaiden taikuriesitysten aikana ryhmä maailman taitavimpia taikureita varastaa rahaa korruptoituneilta pankeilta ja monimiljonääreiltä sekä pudottaa setelit hämmentyneen yleisön päälle. FBI pääsee ryhmän jäljille, ja erikoisagentti Dylan Hobbsin on tehtävä yhteistyötä Interpolin lähettämän tiukkasanaisen naistutkijan kanssa. Miten päihitetään maailman taitavimmat taikurit, jotka ovat koko ajan sinua askeleen edellä?``
 
Niin he ovat katsojiakin edellä!
Itse rakastan elokuvia, joissa sitä luulee olevansa ovela ja tietävänsä jutun juonen ja loppujen lopuksi olitkin aivan väärässä. Tämä on juuri sitä, parhaimmillaan.
Kuka on kaiken takana? Luulin olevani ovela moneenkin kertaan ja kohteenikin muuttui moneen kertaan, kuitenkin kaikki meni ihan huti ja olin suorastaan järkyttynyt, kun tämä ´´pääjehu`` selvisi.
Elokuvan alussa mieleen heräsi myös monia kysymyksiä, mutta loppuosasta sain kyllä kaikkiin vastauksen, joten malttakaa vaan!
 
Ihan alkuun elokuva saattaa myös vaikuttaa hiukan sekavalta ja sellaiselta, kuin alkaisi katsoa elokuvaa keskeltä kaikkea, ehkä jopa tylsältä, mutta jälkeenpäin ajateltuna se on täydellinen juuri noin, sillä hyvin äkkiä elokuvaan alkaa tulla vauhtia ja järkeä, jonka jälkeen se on myös niin mielenkiintoinen ettei jättäisi kesken vaikka mikä tulisi.
 
Olisipa muuten hauska katsoa kyseinen pätkä uudelleen, nyt kun tietää kaikki mysteerit. Pystyisi katsoa tapahtumia ihan uudesta näkökulmasta.
 
Kuinka moni on katsonut kyseisen leffan? Arvasitteko oikein?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥