5.2.2014

Watson

Olen Buzzadorina mukana Watson-kampanjassa testaamassa tätä palvelua ja nyt on aika kertoa hieman teillekin mistä on kyse.
Itse testasin tätä palvelua tabletilla sekä tietokoneellani.

Watsonia voi käyttää oikeastaan millä laitteella vain; tietokoneella, televisiolla (siihin ostettavissa erillinen tikku), älypuhelimella ja tabletilla, joissa on Android- tai IOS-käyttöjärjestelmä.
Jotta mobiililaitteilla käyttö onnistuu, on ensin ladattava ilmainen sovellus Google play:sta tai App storesta.

Watson on palvelu, jolla voi selata ohjelmaopasta, tallentaa tv-ohjelmia ja katsoa myöhemmin sopivampana ajankohtana, tilata maksu tv-kanavia sekä vuokrata elokuvia Makuunin leffavalikoimasta.
Mainittakoon, että Watson on ainoa palvelu suomessa, jolla voi katsoa kaikkea sisältöä -myös maksu-tv-kanavien suoria lähetyksiä - tabletilla ja älypuhelimella.

Ohjelmaopas
Nimi kertookin olennaisen. Ohjelmaoppaasta kun nappasee ohjelman nimen auki, pääsee lukemaan ohjelman selostuksen sekä yhdellä klikkauksella joko tallentamaan juuri sen ohjelman/jakson tai kyseisen ohjelman kaikki jaksot automaattisella jatkuvalla tallennuksella.
Tämän jälkeen ne siirtyvät arkistoon.

Arkisto
Sieltä näet tulevat ohjelma tallennukset sekä jatkuvalla tallennuksella olevat ohjelmat.

vuokraamo
Siellä on jaoteltu elokuvat kategorioittain, elokuvista näkyy ´´kannet`` ja kun sen klikkaa auki, saa eteensä tekstin, jossa kerrotaan elokuvasta.
Yksi asia joka minua häiritsi, oli se, että vuokraus ei onnistu kännykällä eikä tabletilla, vaan leffa on ensin vuokrattava joko tietokoneella, tv-tikulla tai boksilla, jonka jälkeen sen voi katsoa myös muulla laitteella.
No pieni vika ja toisekseen, olen niin mukavuuden haluinen, että mieluummin sen katsonkin isommalta näytöltä, kuin pitelisin kädessäni ja tihrustaisin pieneltä ruudulta.

Pääsin tätä vuokraamoakin testaamaan, sillä buzzadorina sain kolme ilmaista elokuvaa.
Elokuvien laatu on hyvä, tekstitykset toimii moitteetomasti.
Elokuva pysyy 48h vuokrattuna, jonka jälkeen se poistuu.
Vuokratun elokuvan löytää helposti, vaikkei sitä heti kerkiäisikään katsomaan, sillä vuokraamon kategorioissa on kohta ´´vuokrattuna``.

kenelle suosittelisin Watsonia?

• kiireisille ihmisille, jotka eivät kerkiä katsomaan kaikkia haluamiaan ohjelmia silloin, kun ne tv:stä tulee, eivätkä omista tallentavaa boksia.

• Ihmisille, jotka tykkäävät vuokrata elokuvia kotoa käsin

• ihmiselle, joka tykkää katsoa ohjelmia muuallakin, kuin olohuoneen sohvalla telkkarista.

• ihmiselle, kenellä ei ole muuta vastaavaa palvelua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥