15.2.2014

Ystävänpäivä

Kukaanhan ei varmaan tiedä mikä päivä eilen oli? Jep, juhannus tietenkin!

Meillä tuo romantiikan päivä meni täysin ohi. Siivottiin, remontoitiin parveketta ja vielä vähän siivottiin. Niin ja yritettiin koristella asuntoa sydämen muotoisilla ilmapalloilla, mutta ne olivat jotain vanhentunutta erää ja yli puolet hajosi... Eivätkä ne ihan sydämen muotoisiakaan olleet..
Tein myöskin tämänpäivän jälkkärin ja ruuan kastikkeen valmiiksi.
No sain mä Rasmukselta lahjan, suklaata, kukkia ja kortti ♥
Itse en ollut kerennyt löytää mitään, joten ´´lahjani`` oli se, että siivosin hänenkin osuuden ja Rasmus olikin tähän oikein tyytyväinen rankan työpäivän jälkeen.


Me tavallaan vietettiinkin tätä ystävänpäivää tänään, kun äitini ja veljeni tuli kylään.
Oli ihanaa olla Kevinin kanssa juna-asemalla vastassa, kun poikakin näki, että mummi tulee oikeasti junasta.
Meillä herkuteltiinkin samantien ruishamppareilla ja kaikille maistui oikein hyvin.
Olin myöskin koonnut ystävänpäiväteemaan sopivia karkkeja naposteltavaksi ja nekin hupeni yllättävän nopeaan.Ennen Kevinin päikkäreitä veljeni lähti treeneihin ja pojan mentyä nukkumaan lähdin kierrätäämään äiskää ja näyttämään seutua. No minä + äiti kaupoilla niin eihän sieltä ikinä pääse tyhjinkäsin pois!
Ja äiskä vielä eilen marisi, kun ei ole kerennyt kaupoille ostamaan ´´tuliaisia``, no nyt hän saikin törsättyä minuun ja Keviniin sen parisataa hyvinkin nopeaan.. Minun löydöt esittelen myöhemmin, sillä olen niihin niin rakastunut, että ne vaativat oman postauksensa.
Kevinille löytyi kolme hauskaa kirjaa.
Kun kirja on kiinni, se pysyy neljällä renkaalla pystyssä


Tota koiraa pystyy heiluttaa sormineen kirjan takapuolelta

Kun päästiin takaisin meille, heräili Kevinkin jo uniltaan ja pääsi penkomaan omaa yllätyspussiaan.
Sitten päästiinkiin ihanan vaalenapunaisen jälkkärin kimppuun. Olin eilen tehnyt siis pitkästä aikaa mansikkarahkaa.Neljän aikaan äiti sitten joutuikin jo taas lähtemään. Hän oli meillä sen 4½ tuntia, mutta tuntui, kuin olisi ollut vain kaksi tuntia. Itkuhan siinä taas pääsi, kun katsoin äiskän junan lähtevän liikkeelle.
Onneksi äiskällä on nyt nippu lippuja ja hän tuleekin taas kahden viikon päästä!
Ainiin, en saanut mihkään välikköön mahtumaan, mutta olihan meilläkin äiskälle pieni ylläri. Askartelin ystävänpäiväkortin. Sisällä on kaksi ihanaa runoa ja Kevinin piirrustus.
Lisäksi Kevinin valitsema pupu avaimenperä.


Illasta tiedossa rentoutumista saunan, kiuasmakkaran, herkkujen ja putouksen merkeissä!

Kuinka te vietitte ystävänpäivää?
Onko koko päivä turhaa jenkki huuhaata? Vaiko aivan ihana rakkauden hehkutus päivä?

2 kommenttia:

 1. minä vietin ystävänpäivää tekemällä ruokaa parhaan ystäväni kanssa :) mielestäni ystävänpäivänä on tärkeämpää olla ystävien kanssa kun poikaystävän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mielestä Ystävänpäivä on nimensä mukaan ystävien kanssa vietettävä juttu, mutta toisaalta taas miellän myös perheeni ystäviksi, poikaystävän ystäväksi jne. :) Mutta eipä mulla ollut aikaa muutenkaan tuota juurikaan vietellä mitenkään :)
   Teidän päivä kuullostaa kyllä oikein mukavalta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥