8.3.2014

Me omistamme vihdoin kuravaatteet!

Kevin ei ole useampaan viikkoon nukkunut päiväunia, kun max. tunnin, yleensä jää siihin 40 minuuttiin ja sitten kiukutellaankin loppu päivä ja ilta.
Epäilen kiukun syyksi väsymystä ja unettomuuden syyksi puhkeilevia poskihampaita! Yksi poskihammashan puhkesi jo reilu kuukausi sitten, mutta ei sekään ole vielä kokonaan pinnalla, vasta kolme kulmaa saatu ikenen läpi. Ja toinen puhkesi torstaina. Vielä näyttäisi olevan ainakin pari isoa hammasta tulossa lähiaikoina.
Muut hampaat tulivat suht helposti, kun ne sieltä viimenään rupesi tulemaan, mutta poskihampaat taitaakin olla useimmiten kivuliaampia?

Onneksi tälläkin viikolla on ollut Kevinille kivaa ohjelmaa, niin on kiukut, säryt ja väsymykset edes aina hetkeksi unohtunut.

Meidän maanantai päivän voi kurkkia video muodossa TÄÄLLÄ ,jos jollain on mennyt ohi.
Tiistaina Kevinillä paukkui mittariin taas uusi kuukausi ja saatiinkin yllärivieraita. Tai no, kyllä Mira aamusta laittoi ensin viestiä, voivatko tulla Nellan kanssa, mutta ylläri sinänsä, kun alunperin ei ollut päiväksi mitään erityistä ohjelmaa.
He raahautuivat ensimmäistäkertaa julkisilla meille ja Miran mies sitten töidensä jälkeen haki heidät.
Nella kuitenkin veti reilu kolme tuntia päikkäreitä, joten ´´R``:kin kävi meillä ja näki Rasen ja Kevinin ekaa kertaa, tai no varmaan Mira on kuvia näyttänyt mutta..
Miehet oli melko vaisuja, niinkuin yleensäkin, mutta onneksi Kevin piti äänitasoa yllä.
Kevin ei taas oikein nukkunut päikkäreitä, jotka myöskin viivästyi melkein tunnilla ja käytös olikin taas sen mukaista... ´´R`` varmaan ajattelee, että Kevinillä on joku ADHD :D


Lapset kerkisi leikkiä yhdessä yhteensä vajaa pari tuntia ja mekin kerittiin räpsiä parit otokset taas, sehän se on tärkeintä, eikö ;)
Saatiin myös Miran kanssa tunnin verran ´´aikuisten aikaa``, kun ihmeenkaupalla saatiin muksut viimenään nukahtamaan samaanaikaan.
Tein meille ruuaksi jauhelihakeittoa, josta tein astetta paremman laihduttajan ruuan sillä, että korvasin perunan bataatilla.


Keskiviikoksi olin sopinut Jennin ja Vilin kanssa treffin MLL:n perhekahvilaan. Se oli meidän toinen kerta kyseisessä paikassa ja tällä kertaa siellä ei ollutkaan niin paljoa porukkaa, joka oli kyllä kiva, sain vaihdettua kuulumisia Jennin kanssa, kun ei tarvinut kulkea kokoaika Kevinin perässä. Viimeksi nimittäin oli pakko kulkea, kun sinne lapsimereen olisi kadottanut muuten omansa, eikä olisi nähnyt sitten, jos oma olisikin tehnyt jotain mitä ei saisi.

Nyt ymmärrän miksi tutut, jotka ei viikoittain näe Keviniä, aina ihmettelevät kuinka hän on ihan erinäköinen ja kasvanut ja uusia ilmeitä jne. nimittäin nyt, kun oli pidempi aika siitä, kun viimeksi näin Viliä, niin olihan tuo hurjasti muuttunut. Kasvanut, ilmeet muuttuneet ja pieni on oppinut jo liikkumaankin omalla tyylillään! Hurjaa.

Kevinillä oli kivaa ja reissu selvästi väsytti vähän, koska keskiviikkona päikkäreitäkin vedettiin peräti kaksi tuntia! Luksusta.
Päikkäreiden jälkeen tulikin taas veljeni viikoittaiselle käynnille.

Illasta, kun Rasmus oli tullut kotiin, lähdin pitkästä aikaa kunnon hölkkä/juoksu lenkille, yksin.
Ja päälle vielä treeni. Nyt läskeille kyytiä jumankekka!


Eilen Väkertelin ystävän/Kevinin kummin synttärilahjaa ja on se vaan niin nerokas, vaikka itse sanonkin! Ihan kelle vaan en uskaltaisi tuollaista lahjaa antaa, mutta tiedän, että Iida osaa ottaa mun ajatuksen oikein ;)
Illemmasta sain höpötellä pitkästä aikaa Nopan kanssa, nauttia herkkupäivästä ja uudesta sketsi sarjasta; Tuubi.


Tänään käytiin Jumbossa etsimässä Kevinille vihdoin ja viimein niitä kuravermeitä ja nehän löytyikin Jasper Juniorista. Yhdistettiin kahta eri sarjaa, ja mielestäni nuo sopii oikein hyvin, vaikka takki ja housut onkin eri väriä ja kuviota kumppareiden ja hanskojen kanssa.

Takki ja housut kokoa 98, että mahtuu juuri toppapuvunkin päälle

Ja jos vaateostoksilla ollaan, niin eihän sitä pysty lähteä ostamatta edes paria uutta sisävaatetta pojalle.
Kappahllista tarttui mukaan paita ja housut kokoa 92
Paita on hyvä kesälläkin, kun hihat saa pysymään käärittyinä napeilla

Ja Name It:ssäkin kävin ekaa kertaa elämässäni. Syy miksi näin, on se, että tajusin vasta eilen, että siellä myydään vaatteita 0-12 VUOTIAILLE lapsille, minäkun olen kuvitellut että numerot oli kuukausia...
Nämä sopivat mun mielestä loistavasti yhteen!
Farkutkaan eivät ole yhtään jäykät, vaikka sellaisilta vähän näyttäkin.

Jumbossa nähtiin myös Jupu pupu, jumppa karhu ja joku olio, mutta Kevinistä parasta oli katsella kahta Elixian jumppavetäjää, jotka tanssivat lavalla.

Hyvää naistenpäivää kaikille naisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥