5.3.2014

Päivämme videolla

Mulla oli täällä se äänestys, jossa pyysin teitä ruksaamaan mielipiteenne, teenkö ´´päivämme videolla`` -postauksen, lopputulokseksi tuli:

Ehdottomasti: 86%
ihan sama: 3%
Ei/Ei sitä jaksa katsoa: 10%

Ja näinpä sitten alkoi Kevin totuttaminen kameraan & sen jalkaan.
Olen ihan amatööri näiden videoiden tekemisessä, mutta yritin tylsiä kohtia pikakelailla, ettei videosta tulisi ihan niin pitkä, kuin mitä päivän pituus todellisuudessa on.
Videon tekeminen oli hasstavaa, enkä enään yhtään ihmettele miksei bloggaajat ole ihan hirveän tiuhaan näitä tekemässä!
Se kun ei tosiaan riitä, että lykkää kameran pystyyn johonkin nurkkaan. Sitä pitää vartioida kissoilta ja taaperolta, sitä pitää siirrellä paikasta toiseen, ottaa erillisiä klippejä (ja ylipäätään muistaa kuvata kaikki oleellinen), vaihdella akkua ja tyhjentää muistia välillä...
Ja kun päivä vihdoin on pulkassa, alkaa varsinainen työ: klippien läpikäynti, kelailu, leikkailu ja sitten vielä yhdeksi pötköksi kasaaminen... niin, sitten vielä sen lataaminen nettiin, joka kesti luvattoman kauan!

No mutta teitä varmaan kiinnostaisi nähdä se video :D
Toivottavasti kelpaa!

Video on kuvattu 3.3.2014 Kevin on päivää vaille 1v. 7kk ja minä reilua viikkoa vaille 19v.TÄSSÄ vielä varuiksi linkki videoon.

Videolla näkyy pikku pätkät paria liikettä mun treenistä, kiinnostaisiko teitä kunnon videot siitä, miten treenaan kotona?

4 kommenttia:

 1. Olis kyl kiva nähdä kunnon video siitä kun treenailet kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta :) Katsotaan jos jossain vaiheessa tekisin! :)

   Poista
 2. Ahkera oot ollut! ♥ Jaksoin kattoo koko videon, mutta päivän mittaan n. viidessä osassa. :D Nellakin katto ihan innoissaan välillä ja höpötteli teille ja sanoi ''kiku'' eli ''kisu'' aina ku näky kissa! :D

  Mua nauratti toi meikkikohta ku sanoit siin jotain et pojat ei yleensä meikkaa, mutta poikkeuksiakin on.. :D D

  Oli kivaa kun teit tämmösen, voi kun itekkin jaksais ja osais joskus! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jooo, ei varmaa kukaa kotiäiti kerkii kattoo tota ainakaan yhtäpötköö! Mutta kiva kuulla, että jollain on riittänyt kärsivällisyys vaikka edes pätkissä! :)

   No eikös se ihan totta oo? :D Harvemmin näkee miehii ketkä meikkaa, mutta onhan niitäkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥