27.3.2014

Valmis kevääseen!

Noniin ja vielä vähän lisää vaatejuttuja.. Alkaa ärsyttämään jo itseäkin, mutta pakko saada nämä pois luonnoksista hillumasta, koittakaa kestää, viikonloppuna yritän kirjoitella kuulumisia!

Sää on ollut aika vaihteleva ja pariviikkoa sitten hikoilin vielä toppatakissa aurinkoisessa kevätsäässä, jolloin päätin, että pakko etsiä ja ostaa kunnon kevättakki.
No sehän löytyi, sekä kaveriksi yhteensopiva kaulahuivi. Ja mitä käy seuraavaksi? No pamahtaa lunta maahan enemmän, kuin jouluna. ***** ***** ***** mmh kyllä ärsytti!

Onneksi sitä valkoisuutta, kylmyyttä ja märkyyttä ei kestänyt kauaa ja tällä viikolla ollaankin päästy jo käyttämään uusia kevät vermeitä. Ihanaa!
Kuvien kanssa tuli vaan taas hötkyiltyä, joten takki on tyhmästi sisällä kuvattu.. Tässä yksi syy, miksi musta ei tule ikinä sellaista bloggaajaa, joka kirjoittaa vain vaatteista, muodista ja kauneudesta, olen liian laiska!


Alkuun oli vähän hassua, kun mulla ei ole ikinä ollut takkia, jossa ei ole vetoketjua lainkaan, mutta äkkiä pelkkiin nappeihin tottui.


Ikinähän en pääse kaupasta ostamatta yhtikäs mitään turhaa, ja tälläkertaa se turhake oli paita. Niin, housuja mä yritin löytää, mutta paidan tosiaan ostin.
Huomasin myös, että mulla on nyt joku villitys pitsipaitoihin ja toinen yhdistävä tekijä jo neljässä uudessa paidassa on se, että selkäpuoli on ´´läpinäkyvä``.
Nyt luonnoksissa lojuu enään yksi vaate-postaus, joka keskittyy uusiin lenkki vermeisiini.
Nauttikaahan kauniista säästä! Täällä ainakin paistaa aurinko siniseltä taivaalta.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥