24.4.2014

Kevinin oma matkalaukku

Tämä ei ole yhteistyö -postaus enkä hyödy linkeistä mitenkään. Mielestäni kuitenkin hyvät firmat ansaitsevat huomiota.

Näin jokuaika sitten jonkun blogissa kuvan vauvamessuilta, jossa pöydällä oli ihania eläinreppuja. Onneksi kuvasta löytyi myös nimi: Skip Hop.
Äkkiä googlettelemaan ja löysinkin heti Lasten verkkokaupan ja sivupalkista kohdan Hoitolaukut ja lasten laukut, sieltä lasten kerhoreput ja muut pikkureput ja olin myyty ihanille Skip Hop eläinrepuille. Päätinkin, että yhtenä Kevinin synttärilahjatoiveena on tuollainen reppu. Se olisi mitä mainioin tarharepuksi.

Selailin lisää ja löysin lasten matkalaukut samoilla eläimillä, kuin reput. Pitkään pohdin, pitäisikö vetolaukku jo ostaa. Kunnes tajusin, että mehän ollaan lähdössä reissuun ja olisikin tosi hyvä, kun Kevinin tarvikkeet ja vaatteet olisi omassa salkussaan eikä sekaisin mun vaatteiden, hiustenlaittovälineiden ja tietokone juttujen seassa.
Ongelmaksi tulikin se, että toimituksessa luki 3-15 arkipäivää. Se maksimikin riittäisi muuten, mutta pääsiäispyhät vievät arkipäiviä pois, jolloin menee tiukalle, kerkiääkö kassi tulla.
Päätin silti tilata, sillä tulisi sille käyttöä kuitenkin joskus. Kokeilin kuitenkin onneani ja laitoin tilauksessa ´´lisätietoja`` kohtaan, että toivon mahdollisimman nopeaa toimitusta, että laukku ehtii matkaan mukaan.

Nyt päästään siihin kohtaan, joka yllätti minut todella positiivisesti.
Liikkeestä laitettiin minulle s-postilla vielä samana iltana kuudelta viestiä, jossa he kirjoittivat huomioineensa minun toiveen mahdollisimman nopeasta toimituksesta. Kysyivät voiko toimituksen vaihtaa postille matkahuollon sijaan (olin valinnut matkahuollon toimituksen valintatalolle, kun en tiennyt sillä olevan mitään merkitystä), jolloin toimitusaika olisi vain 1-5 arkipäivää.
Lisäksi oli, että jos se ei käy, he voivat yrittää myöskin nopeuttaa matkahuollon toimitusta.
Vastasin, että postiin kuljetus käy hyvin.

Nyt joku saattaa miettiä, miksi sillä on merkistystä ja kerronkin sen, koska itsekään en tätä tiennyt:
Saamassani viestissä luki, että he pystyvät toimittamaan Skip Hopia suoraan maahantuojalta asiakkaalle, mutta he käyttävät vain postia.
Matkahuollollekin he siis toimittavat tuotteita, mutta siinä kestää kauemmin, koska he keräävät tilaustuotteet yhteen ja ne kulkevat varaston kautta.

Tilaukseni tuli kahdessa päivässä, mutta sain tilaukseni postista vasta myöhemmin, koska pyhät ja posti ei muutenkaan viikonloppuisin ole auki.


Sitten itse tuotteeseen.
Tilasin siis Skip Hop Pöllö -matkalaukun.
ominaisuudet:
• vetokahvassa teleskooppivarsi
• säädettävä, irrotettava kantohihna aikuisille (laukun takaosassa hyvin kiinni -joten ei roiku tiellä)
• kestävä metallirunko
• paino 0,95 kg
• leveys: 30cm
• korkeus: 40cm
• syvyys: 14cm

lainattu firman sivuilta:
´´Skip Hop Pöllö matkalaukku on ihana eläinaiheinen matkalaukku yli 3-vuotiaalle lapselle. Kätevä teleskooppikahva ja laukun pyörät takaavat, että lapsen on kevyt kuljettaa laukkua esimerkiksi lentokentällä. Lisäksi laukussa on säädettävä, irrotettava kantohihna vanhemmille.
Matkalaukku on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Matkalaukku valmistetaan kestävästä polyesterkankaasta ja tukevasta metallirungosta. Kaikki laukussa käytetyt materiaalit ovat turvallisia, eivätkä ne sisällä BPA-yhdisteitä tai ftalaatteja.``


Näitä sarjan matkalaukkuja saa muillakin eläimillä varustettuna: leppäkerttu, mehiläinen, koira, apina, ja tämä pöllö.
Repuissa on vielä isompi valikoima ihania eläimiä, yllämainittujen lisäksi reppuna saa myös:
seepran, kissan, norsun, pingviinin, sammakon, virtahevon, leijonan, pandan, hain, kirahvin, dinosauruksen, ja ketun.
Mieletön valikoima!

Vielä tuo meidän matkalaukku ei ole ollut ´´tosi toimissa``, mutta kyllä se hyvin kestävältä tosiaan vaikuttaa ja sinne tuntuu mahtuvan ihan hyvin kaikki tarvittava!
Laukussa on yksi iso lokero, pikkulokero, joka on jaettu kahteen osaan verkolla, sekä kassin sivussa juomapullolle paikka.
Ihaninta laukussa on se, että se on erikoinen verrattuna perus marketti valikoimaan yksivärisillä vetolaukuilla, sekä se, että siinä on paljon ihania ykstyiskohtia. Kuten hauskat vetoketjut.
Kotiutamme ehdottomasti viimeistään elokuussa myös sarjan repun meille! ♥

 
Onko teillä kokemuksia kyseisestä verkkokaupasta?
Onko Skip Hop tuttu merkki?

2 kommenttia:

 1. Anonyymi24.4.14

  ihana reppu! kevin varmasti innoissaan, oliko minkä hintainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Varmasti vielä enempi innoissaan sitten, kun saa pakata sinne tavarat ;)

   Tossa tekstissä on oranssilla tekstipätkät, jotka ovat linkkejä tuonne sivuille. Tuo kyseinen matkalaukku oli n. 48€ + postikulut

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥