17.4.2014

kuulumiset ennen pääsiäistä

Tälläkään viikolla ei mitään niin erikoista ole ollut, mutta haluan silti kirjoitella joitain juttuja, tai muuten taas myöhemmin ärsyttää, etten ole mitään kuulumisia kirjoittanut.

Tiistai alkoi tunnin myöhempään, kuin normaalisti. Me ei Kevinin kanssa jostain syystä oltu herätty herätyskelloon ja Kevinkin poikkeuksellisesti siis veteli unia pitkään. Normaalisti poika herää 8-8.30 välillä, viimeistään huhuilee, kun herätykseni pärähtää soimaan tasan 8.30. No tiistain heräsin itse 9.20 ja iski hirveä paniikki, että miten se on jo niin paljon! Kevinkin nukkui, mutta heräsi sitten, kun tokkuraisena rymistelin oviporttia päin.
Eipä tuo mitään haitannut, kun ei tarvinut mihkään ehtiä.

Keskiviikko meni oppisopimus asioita setviessä eikä edistystä tapahtunut vieläkään. Aiemmin mietin, miksei kaikki opiskele oppisopimuksella, mutta nyt sen tajuan: se on niin pirun vaikeaa säätämistä koko homma!

Iltapäivästä veljeni tuli taas meille ja Kevinistä oli kivaa nähdä enoa.
Sain myös kuulla, että veljeni ei pääse lähtemään mukaan Kouvolaan, kun me lähdetään sinne vapuksi, joten veljeni ´´muuttaa`` meille siksi ajaksi, niin meidän ei tarvitse ottaa kissoja mukaan.
Toisaalta helpottavaa, ettei tarvitse kissoja ottaa, koska he stressaa siitä sitten taas niin paljon, että menee kuralle. Toiseksi siellä on kolme kissaa, jotka on puolittain ulkokissoja, ja äitini miesystävä ei ikinä muista sulkea ovia, joten olisi ollut hirveä vahtiminen, ettei meidän kissat karkaa ulos.
Toisaalta harmittaa. Tietysti se, ettei veikka tule, mutta myös se, että mun isovanhemmat olisi nyt sitten nähnyt Dita ensimmäistä kertaa irl, mutta noh, ei voi minkään. Otan erilaisia videopätkiä nyt sitten, mistä näkisi Ditan liikkumista, leikkejä yms.

Tänään nähtiin aamupäivästä Jenniä ja Viliä (10kk) lenkkeilyn merkeissä. Käveltiin tunnin lenkki joen vierustaa ja oli kyllä ihania maisemia. Harmittaa, ettei ollut kameraa mukana, mutta onneksi kännykässäkin on ihan siedettävä kuvanlaatu.


Lenkin jälkeen pysähdyttiin vielä yhdelle leikkikentälle, että Kevin pääsi purkamaan energioitaan ja istumis turhautumistaan. Sitten tulikin iso kiukku, kun piti käydä takaisin rattaisiin.

tultiin vielä meille kahville ja piti taas pistää kisut vessaan, kun Jennillä oli koira mukana.
Naurattaa muuten vieläkin, kuinka sähläämiseksi meidän kahvittelu taas meni, lasten kanssa ei tule koskaan tylsää!
Jenni syötti Viliä sylissä ja Kevin söi banaania syöttötuolissa. Yhtäkkiä katsotaan, kun Kevin syöttää banaanin koiralle ja koira pakenee. Jenni laski Vilin lattialle, pelastaakseen Kevinin evään. Samantien Vili kaataa koiran vesikipon lattialle. Minä säntään nostamaan vauvan syliin. No koiruus kerkesi syömään eväät, mutta joskos Kevinkin sitte ehkä oppis jotain, ettei voi antaa omiaan eläimille.

Jatketaan kahvittelua ja syömistä. Annan Kevinille jugurttia. Ja mitä käy; Kevin huiskauttaa lusikalla ja samaan aikaan koira säntää syöttötuolin alle ja jugurtit lentää koiran turkille. Siinä kohtaa ei voinut enää kun nauraa.

Ensiviikolla nähdäänkin pitkästäaikaa avoimessa päiväkodissa.


Nyt onkin luvassa pitkä viikonloppu, kun on noita pääsiäispyhiä!
Kirjoittelen meidän pääsiäisestä erikseen, mutta suunnitelmissa on ainakin yhdessä ulkoilua, kun on luvattu ihanan lämpimiä kelejäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥