1.4.2014

Valmis lenkille!

Sanoin aiemmin (ikuisuus sitten) kirjoittelevani erillisessä postauksessa siitä, mihin osa lahjaksi saamistani rahoista meni.
Olen vihdoin skarpannu itseäni kunnon juoksu lenkeille, mutta mulla oli vain perus lenkkarit, joissa ei pohja ole tarpeeksi joustava, joten penikat tuli jokakerta kipeäksi.
Toinen puuttuva asia lenkkeilyn kannalta oli takki.
Housuiksi kelpaa jumppa housut ja kylmemmillä keleillä päälle jotkut collarit.

Mentiinkin siis heti äitini kanssa intersporttiin ja saatiin hyvää palvelua!
Mun ei tarvinut kuin kertoa mitä etsin ja myyjä esitteli erilaisia kenkiä, kertoi niiden ominaisuuksista ja kertoi mikä hänen mielestään olisi paras. Hänen ehdotustaan sovitettiin ja ensimmäiset sovitettavat olikin täydelliset!
Niken lenkkikengät joustavalla pohjalla.

Seuraavaksi kerroin etsiväni jotain tuulipuvun takkia, lenkkeilyyn.
Jälleen myyjä esitteli eri vaihtoehtoja, etsi hyvää kokoa ja taas se ensimmäinen oli täydellinen. Vaikkakaan takki ei ole tuulipuvun takki vaan joku nimenomaan lenkkeilyyn tarkoitettu, hyvin hengittävä takki.
Hihoissa on peukaloille kumilenksut, jotta hihat pysyy mukavemmin paikoillaan.Sen jälkeen myyjä kysyi onko minulla takin alle sopivaa puseroa ja väitin pärjääväni hupparilla.
Myyjä iski faktat tiskiin. Jos lenkillä takin alla on perus huppari, on ihan sama minkälainen takki on päällä, kun se huppari kerkiää jo imaista kaiken kosteuden itseensä, ei päästä ilmaa sisään eikä ulos, jolloin ensin on kuuma ja sitten kylmä. Näinpä sovittelin paitaakin ja taas kerran, ensimmäinen oli se mikä valittiin.Nyt on erittäin hyvä kokonaisuus lenkkeilyyn!
Pinkki kello, pinkki soitin, pinkki-musta takki, mustat housut ja pinkki-mustat kengät ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥