25.5.2014

Kesäisiä juttuja ja uusia kavereita

Voinko mä hehkuttaa kesää joka postauksessa?
Ei vissiin jäänyt kellekkään epäselväksi, että kesä on mun mielestä paras vuodenaika?!?
Parasta on se, että ei tarvitse pukea itselle juuri mitään päälle - saatika se, että ei tarvitse tapella uhmaikäisen taaperon kanssa takkien, housujen, kaulurien ja hanskojen pukemisesta.
Mun iho on kalpea, kuin se olisi päällystetty talkilla, joten pakko yrittää palvoa aurinkoa, että saisi vähän edes väriä pintaan. Minä olen vaan hirmu heikosti ruskettuvaa sorttia, ärsyttää..
Ja valoisuus, voisko tuota purkittaa muun vuoden ajalle johonkin jemmaan? Kaikki se synkkyys on unohtunut ja on paljon iloisempi ja pirteämpi olo, tuntuu, että jaksaa ihan mitä vain.
Ei tietysti mitään hyvää ilman pahaa: Mä VIHAAN noita perhanan pörriäisiä! Kaikkein inhottavimpia on kaikki mitkä pistää/puree (itikiat, paarmat, ampiaiset, mehiläiset..) ja mökkioloissa ne käärmeet..
Oletteko te innoissaan kesästä?


Tämä viikko on ollut oikein kiva, muutenkin, kuin vain kesän ansiosta.
Ollaan ulkoiltu alapihalla ja keinut ovat osoittautuneet nyt ihan parhaaksi jutuksi..

Ollaan nähty kavereita ja lenkkeiltiinkin kahden tunnin reissu joenvartta pitkin.
Perjantaina tutustuttiin myöskin uusiin kavereihin. ´´Tavattiin`` netissä ja sovittiin tapaaminen yhteen isoon puistoon, oli oikein mukavaa. Pojillakin on vain kuuden päivän ikäero!
Shoppailtiin myös uutta vessakalustoa ja pienimieskin ymmärsi heti mistä on kyse!
Sattuipa niin hyvin, että koroke ja supistaja on vielä samaa sarjaa sekä väriä vanhan potan kanssa.
Samalla tarttui mukaan myös parvekkeelle Kevinille oma keinu, kun hän siitä niin kovin tykkää. Heti ekana iltana, kun saatiin keinu paikoilleen, olisi poika halunnut olla siinä ties kuinka kauan. 45min. keinuttuaan saatiin huudon saattelemana raahata poika iltapalalle ja nukkumaan.
Kyllähän tuo parveke alkaa täyttyä, kun Maanantaina sinne täytettiin varastosta pojan pomppulinnakin.
Voisinkin tehdä meidän kesäparvekkeesta oman postauksensa..


Eilen äiskä oli meillä muutaman tunnin.
Leikittiin, juoruttiin, juotiin kahvit parvekkeella ja Kevin yllärri ylläri: keinui. Suunniteltiin myös tulevaa Tallinnan shoppailureissua, joka on joko kesäkuussa tai heinäkuussa, en jaksaisi odottaa!

Tuoreita croisantteja, välissä: juustoa, meetwurstia, kurkkua, tomaattia ja salaattia


Tietysti äiskällä oli taas tuomisiakin.
Kevinille hän toi uuden kesähatun ja poliisiauton (jonka tietysti unohdin kuvata ja nyt en enään jaksa). Minulle hän toi kesämekon, jonka osti teneriffalta itselleen, mutta olikin hänelle liian pieni. Saatiin myös uusi blenderi ja ihan mahtava retkireppu!
En ole ennen edes tajunnut tollaisia olevan, siinä on sivussa lämpösuojattu pullotasku, jonka saa myös irti ja vaikka pakkaseen laitettua. Toisellapuolella normi pullotasku. Myöskin iso lämpösuojattu tasku ruuille, normaali pikkutasku sekä mikä mahtavinta: tasku, jossa on kahdelle ateriointivälineet!
Siellä oli siis haarukat, veitset, lusikat, mukit, lautaset, servetit, pullon/tölkin avaaja, pari purkkia, leikkuuveitsi ja leikkuualusta. Ja niiden lisäksi sinne taskuun jää vielä tilaa niin, että sekaan voi heittää lisäksi esim. Kevinin välineet.Tänään on ollut kunnon ulkoilupäivä! Aamupäivästä käytiin kukkaostoksilla ja tehtiin myös Kevinille muumi löytö; DVD:llä on 4 jaksoa ja hinta vain 7€!
Päiväuniaika menikin parvekkeella kukkia istutellessa.
Unien jälkeen piti tietysti päästä testaamaan uutta reppua. Otettiin eväiksi taas croisanteja sekä kesän ensimmäiset mansikat kermavaahdolla. Ja pienelle oma leipä tietysti, jota ei kylläkään täysin itse syönyt, mutta hyvä vain, koska unohdettiin sorsien leipä kotiin niin saatiin sitten annettua niille Kevinin rippeet.
Oli muuten pirun kesyjä! Ja ne pienet varpusetkin oli niin suloisia, että tekisi mieli napata häkkiin kotiin mukaan, tuitui.
kuvassa äiskän tuoma kesähattu


Kevinkin uskoi heti hyvin, että lähellekkään joenrantaa ei saa mennä. Sen sijaan poika lähti melko pian suuntaamaan ylämäkeen ja sillalle. Hän ei ole siellä ennen omin jaloin kävellyt, mutta on aina hinkunut päästä sillalle, joten voitte vaan uskoa sen pinenen riemun, kun sai vapaasti viipottaa menemään.

Ihana viikko ollut! Toivottavasti ensiviikko menee yhtä kivasti, vaikkakin säät taitaa viilentyä, mutta on meillä ainakin joka päivälle mukavaa ohjelmaa!
Huomenna saan seikkailla heti aamusta kovalla kiireellä Kevinin kanssa ihan vieraalle alueelle, paniikki on jo iskenyt, mutta ehkä me selvitään ja jatkossa uskallan taas paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥