18.5.2014

Kesäkesäkesä

Tätä on odotettu!
On niin ihanaa, kun on valoisaa ja lämmintä.
Eilen me nautittiin lämmöstä vain parvekkeella, koska oikeastaan tuo lämpö pääsi yllättämään aikalailla.
Ensin kuvailin vaatteeni parvekkeella ja se kävi melkein jo jumpasta, kyllä sen verran hiki tuli, kun vaan sääteli kameraa ja talsi eestaas siinä paahteessa.
Seuraavaksi passitin Rasen ja Kevinin sinne pelaamaan sählyä, että sain rauhassa tehtyä hommia koneella. Kevin meni perus sisävaatteissa ja parveketossuissa, mutta hetkenpäästä poika tuli juomaan ilman housuja. Seuraavaksi kun kävin kurkkaamassa, oli pojalla enään vaippa ja tossut päällä ja hiki virtasi silti! Oli kyllä huvittava näky, oikein muotitietoinen.


Meidän parveke on tosiaan iltapäivästä ihan kuin sauna, kun aurinko paistaa ihan suoraan siihin ja varsinkin jos laittaa ikkunaluukut kiinni. Sehän on siis lasitettu ja silloin jos Kevin ja/tai kissat on siellä niin pitää reunaikkunatkin sulkea, ettei ole omaisuus kadulla.
´´tanssi Kevin tanssi!``

...ja Kevinhän tanssi!

Tänään sitten saatiin ensimmäistäkertaa käyttöön Kevinin uudet kesäkengät ja -takki!
Voi kuinka ihanan helppoa lähteä pihalle kun ei tarvitse pukea erillisiä housuja, hanskoja, kauluria yms. vermeitä!


Käytiin vähän urheilemassa. Ensin oltiin hiekkakentällä ja miesväki potki palloa, kun minä juoksin kenttää ympäri ja kyykkäilin eri tyyleillä siellä.

Myöhemmin siirryttiin vielä kunnon juoksukentälle ja juoksin/hölkkäsin sen pari kertaa ympäri ja Kevin pelleili nurmikolla, jalkapalloverkoissa...
Ulkoiltiin n. puolitoistatuntia, kauemminkin olisi viihtynyt, mutta oli pienen miehen uniaika lähestymässä.


Iltapäivästä oli tarkoitus täyttää pojan pomppulinna parvekkeelle, mutta sinne asti ei tänään keritty, sillä Kevinin huoneen vitriinin maalaus veikin ylllättäen reilu 3 tuntia. Tästä syystä olen hiukka väsynyt ja myöskin palanut, se ihana kuuma aurinko kun sattui paistamaan juuri sen kokoajan suoraan parvekkeelle..
Josko huomena sitten saataisiin se pomppulinnakin täyteen ja paikoilleen, niin ja tietysti käyttöön!

Aurinkoista pian alkavaa viikkoa, mulla ainakin on jo nyt energiavarastot täyttynyt hurjasti tuon valon ja lämmön ansiosta, kyllä jaksaa taas viikon porskutella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥