17.5.2014

Valmis kesän juhliin!

Aloin jo miettiä Kevinin synttäreille uutta mekkoa, koska niitähän ei koskaan voi olla liikaa, enkä halua olla samoissa mekoissa joka juhlissa. No okei, en kyllä ole ollutkaan, mutta en aiokkaan.
Miettiessäni, mistä alan mekkoa etsiä, tuli heti mieleen yhteistyökumppanini HerSecret.
Valinnanvaikeushan siellä sivuilla taas iski.
Olen aina kuolannut kaikkia peplum-mekkoja, mutta mahamakkaroideni takia en ole uskaltanut ostaa.
Nyt kun mahakin on jo paljon litteämpi, kuin vaikka viime kesänä, rohkaistuin ja tilasin tämän vaaleanpunamustan peplum-mekkon

Mekko on aivan täydellinen! Tuon ´´röyhelön`` ansiosta näitä jäljellä oleviakaan makkaroitakaan ei huomaa, hämää kivasti!
Mekkoon kuuluu myös ohut vyö, mutta itse en sitä tykkää pitää ja rehellisesti, olen jo hukannut sen ja siksi en saanut sitä kuviin mukaan.
Alkuun oli myös hiukan tukala olo, koska mekko on tosi kireä ja ihonmyötäinen ja näin ollen jalkoja ei kovin erilleen saa. Tuntui, että pystyykö tässä nyt muka edes liikkumaan, mutta nopeasti siihin tottui ja joustavan kankaan ansiosta ei se liikkuminenkaan tuottanut mitään ongelmia!Mutta niin, en tietenkään osannut siirtyä kassalle ottamassa mitään muuta, joten kesää odottamassa on nyt myös tämä shortsimittainen ashanti pinkki jumpsuit

Tämän kangas on hyvin vilpoisaa ja vähän sellaista ´´liukasta`` materiaalia, eli varmasti mitä mainioin kesähelteillä!
Lahkeiden pituutta jännitin tilatessa, että jääkö liian ylös, koska en ole vielä täysin sinut mun sisäreisien kanssa, mutta lahkeet onneksi olikin juuri hyvän pituiset, ei capri mitoitusta, mutta peittää kuitenkin nuo ongelma-alueeni.
Olkapäistä asu jäi liian väljäksi, eli toisinsanoen taidan olla liian lyhyt tähän jumpsuittiin, mutta koska tämä on muuten niin täydellinen, niin teen itse pienen ompelu korjauksen olkapäille, eli lyhennän sitä niin, ettei se enään tipahda.
Koska joku varmaan miettii, että minkä pituinen sitten olen, niin 162cm löytyy varrestani pituutta.Itse olen aivan rakastunut näihin ja innolla odotan kesää, että nämä pääsevät kunnolla käyttöön!


yhteistyössä HerSecret

8 kommenttia:

 1. Tosi kivoja, sopii sulle ihan täydellisesti!

  VastaaPoista
 2. Ootko ollu tyytyväinen hersecretin tuotteisiin? Ihan mielenkiinnosta kyselen, ku tekis mieli kans tilata tuolta jotain kivoja vaatteita... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut tyytyväinen! :) Vaatteissa käytetty materiaali on hyvin joustavaa, toiset tietty enempi ja toiset vähempi. Mutta jos vertaa vaikka Nellyn mekkoja tuohon mekkoon, niin eron huomaa juuri siinä, että jos Nellyn mekko on vähääkään nafti niin se ei todellakaan mene päälle, mutta Hersecretin materiaali antaa periksi ja vaikka tuokin mekko on tosi tiukka niin sen saa ´´venytettyä päälleen`` eikä päällä olessa tunnu yhtään tiukalta :)

   Kaikki tilaamani vaatteet ovat myös kestäneet ainakin tähän asti :)
   Hinta-laatu -suhde on todellakin kohdallaan, suosittelen!
   Ja saathan palautettuakin, jos ei olekaan hyviä päällä :)

   Poista
  2. Okei, niin vähän ajattelinkin ja ei noi kauheen kalliita näytä olevan. Osa jopa todella halpoja verrattuna joidenkin muiden sivustojen vaatteisiin. Mutta kiitos laajasta vastauksesta! Ehkä nyt rohkenen vihdoinkin pistää tilauksen. :)

   Poista
  3. Hyvä, että vastauksesta oli hyötyä! :)

   Poista
 3. Etsiskelin tässä mamma blogeja ja löysin sun blogin blogilistan kautta ja liityinkin lukijaksi :) Itelläni on 1v8kk tytär ja toista lasta odotellaan syntyväks elokuun loppu puolelle..
  Tässä mun blogi jos kiinnostaa käydä kurkkimassa http://nede93.blogspot.fi/
  Ja ihania noi molemmat asut, varsinkin to jumpsuit! Sopii sulle hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva, että löysit tänne, tervetuloa! :)
   Eipä ole paljoa Keviniä nuorempi sitte! Käyn jossain vaiheessa kurkkimassa :)

   Kiitos

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥