5.5.2014

Vappu kouvolassa

Taisin vihjaistakin etukäteen tästä hiljaiselosta, että en ole muutamaan päivään kirjoittelemassa mitään, noh otsikko sen jo kertookin, oltiin vapun vietossa Kouvolassa.
Lähdettiin siis viime keskiviikkona ja eilen tultiin takaisin kotiin. Kävipä niin onnellisesti, että saatiin myöskin firman auto käyttöön!
Ja nyt luvassa siis kuulumisia tuolta reissulta.

Keskiviikkona lähdettiin kotoa vähän vaille 11 ja oltiin perillä äidilläni vähän jälkeen yksi.
Käytiin tosin siinä välissä moikkaamassa Kaisaa ja kaksosia ja jestas miten oli pieniä ja suloisia vauvoja ♥ Ei tehny hyvää meikäläisen vauvakuumeelle taas!

Kissat eivät lähteneet mukaan, koska veljeni ´´muutti`` meille tuoksi ajaksi kissavahdiksi. Ihan hyvä niin, koska äidilläni, jossa majoituttiin, on jo ennestään kolme kissaa siellä ja ne ovat osittain ulkokissoja, niin olisi ollut hirveä vahtiminen, ettei meidän kissat karkaa yms.
Matka meni ihan hyvin, Kevinistä oli hauskaa katsella korkean pakettiauton kyydistä maisemia, vaikkakin ihan loppu metreillä uni vei hetkeksi voiton.


Kevin muisti ihan selvästi paikan, koska ei ihmetellyt mitään ja nukahtikin samantien, kun sänkyynsä pääsi.
Illalla tuli heti naapurista Kevinin Raija-kummi miehensä kanssa käymään ja toivat pojalle mummiltansa saadun vappupallon kaveriksi toisen pallon, kyllä oli kivaa!Saatiin myös äiskältä tuliaisia, kun he oli ollut teneriffalla. Minä sain kaksi paitaa ja kaksi rannekorua, Rasmus shortsit ja T-paidan ja Kevinille oli sandaalit, kaksi T-paitaa ja shortsit.
Kevinin vaatteet esittelen erikseen.
Torstaina Ensimmäiseen ´´tapaamiseen`` eli ystävälleni/Kevinin toiselle kummille kyläilemään heti aamusta. Kerittiin olla siellä vain puolitoistatuntia, kun piti ehtiä takaisin äiskälle Kevinin päikkäreille.


 
Kyllä se uni maittoi, kun oli riekkunut oikein urakalla Iidan koiran kanssa. He söi yhdessä koiran luuta, leikki leluilla, juoksenteli, pussaili ja paini. Pojasta oli niin kivaa ja eipä se koirakaan pahakseen pistänyt.


Päikkyjen jälkeen lähdettiin samantien mun mummolle & serkulle ja siellä nähtiin myös mun Janna-serkkua ja hänen poikaystävää sekä mun toista setää.
Tuolla vierailulla meni pari tuntia, jonka jälkeen Rasmus vei meidät mun äidille ja lähti itse ajelemaan yöksi omille vanhemmilleen. Saatiinpa mamman kanssa iltasella juoruilla rauhassa pitkästä aikaa, hahaa!


Perjantaina tulikin sitten mun isovanhemmat äidilleni heti aamulla kymmeneltä ja olivat siihin asti, kun Kevin kävi päiväunille yhdeltä. Olipa ihana nähdä, vaikka mummin kanssa melkein päivittäin soitellaankin, mutta ollaan nähty viimeksi jouluna.
He toi mulle, Rasmukselle ja veljelleni jokaiselle rahakuoret ja Kevinille ihanan ison nuppipalapelin sekä isommille lapsille tarkoitetun palapelikirjan.Illalla käytiin vielä Rasmuksen isovanhemmilla, missä oli myös Rasmuksen vanhemmat.

Lauantaina jätettiin Kevin äidilleni ja lähdettiin Rasen kanssa heti herättyä Veturiin ostoksille. Hitto kuinka huvittavaa, me lähtään PK-seudulta jumalan selän taakse shoppailemaan, really?!?
Kaikki löytyi mitä pitikin. Ostettiin Kevinille oma ´´jalkapallo`` ja uusi hiekkalelu setti, sekä vaatteita, mutta esittelen ne erikseen, niinkuin omat löydöksenikin.
Ostettiin myöskin kaverini vappuna syntyneelle pienelle tytölle vaatteita, koska tiedän, että niitä tarvitaan, edellinen lapsikin kun on poika. Mä olen aina salaa ihaillut kaupoissa ihania tyttöjen vaatteita, mutta jestas miten ihanaa oli saada oikeasti niitä hypistellä ja ostella. Varmaan sekoan, jos meille joskus tyttö tulee!


Shoppailun jälkeen käytiin vielä juomassa kahvit kiinalaisessa ja otettiin me sieltä mielettömän hyvää friteerattua banaania ja vaniljajäätelöäkin.
Ja paluumatkalla äiskälle kukkakimppu kiitokseksi meidän majoittamisesta, ruokkimisesta yms.


Illasta menin Kevinin kanssa katsastamaan Nooran uuden asunnon. Olipa ihana nähdä pitkästäaikaa häntäkin, kun ollaan viimeksi nähty ennen meidän muuttoa, eli sellainen vajaa 7kk sitten !! HUI.
Hänellä oli oikein kaunis asunto, juuri rempattu ja uudet huonekalut meikäläisen makuun.


Eilen  aamupäivästä tulivat Kevinin Raija-kummi ja hänen mies uudelleen vielä ennen meidän lähtöä. Kevin ei suostunut nukkumaan päikkäreitäkään, niinkuin ei lauantainakaan, flunssa tai hampaat tekee tuloaan.
Vähän ennen ilta kuutta jouduttiin lähteä ajamaan takaisin kotiin, jotta ehdittiin iltapuurolle.
Veljeni oli vastassa auttamassa tavaroiden kantamisessa sisälle ja Kevinin mentyä nukkumaan lämpeni meidän sähkögrilli ensikertaa.


Kokonaisuudessaan mukava reissu, johon mahtui paljon iloa, mutta myös valtava annos surua, josta en täällä sen enempää aijo puhua.
N. kuukauden päästä olisi tarkoitus heittää viikonloppureissu, että näen kaverin pienoisen tytön sekä Vilin, joka olisi nähty, jollei olisi synnytys käynnistynyt.

Kevinilläkin tuli eilen mittariin ikää 1v.9kk ♥ Ja halusin heti julkaista hänen oman postauksen, tämä kuulumis löpinä kun ei niin tärkeä ole. Jos joltain meni ohi, niin tuo Kevinin postaus löytyy TÄÄLTÄ

Kuinka lukijoideni vappu sujui?

Pakko vielä loppuun hehkuttaa!
Kerroin silloin meidän muuton aikoihin, että tän kerrostalon alakerrassa on päiväkoti,
noh tänään sain puhelun, että Kevinille olis nyt paikka sieltä varattu alkaen 11.8!
Mehän haettiin jo kuukausia etukäteen ja onneksi niin, aiemmin sain sieltä nimittäin puhelun, että elokuulle on kova ruuhka, mutta ollaan etukärjessä, koska laitettiin hakemukset niin aikaisin.
Nyt jännitän huomista puhelua, jossa selviää saanko parhaan mahdollisen oppisopimus paikan, vai joudunko jatkaa etsintää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥