29.5.2014

Viileämpi viikko

Voi juku, juuri kun kerkesin hehkuttaa kesää urakalla niin ilmat viileni romahtaen ja sadettakin saa kestää..
No viikko ei siitä piloille kuitenkaan mennyt ja päätin kirjoitella viikon kuulumiset jo näin hyvissäajoin, koska viikonlopusta tulee ihan oma juttunsa, tai parikin ehkä..

Maanantaina ylitin itseni ja lähdin Kevinin kanssa heti aamusta seikkailemaan itselleni ihan täysin vieraalle alueelle Helsinkiin. Mentiin nimittäin katsomaan Niinaa ja pallomasua, voi vaavi saisi syntyä jo! ♥
Tapani mukaan panikoin jo valmiiksi niin paljon, että Niinan erittäin selkeät ohjeet senkun hujahti toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ja se aiheutti melkoisia sekaannuksia, mutta perille päästiin!
Eikä se reitti edes ollut vaikea, no oli silti helpottavaa huomata, että stressasin taas turhaan.


Tiistaina mentiin viimeistä kertaa avoimeen päiväkotiin, sillä se jää kesätauolle huomenna, mutta me ei sinne keretä menemään enään. Seuraavaksi se aukeaa elokuussa, jolloin mun koulu jatkuu.
Oltiin siis sovittu Jennin kanssa, että nähdään siellä, kun sääkin oli niin huono, ettei ulkoilla viitsinyt.
Oli ihana huomata, miten Kevin pärjäsi niin hyvin, vaikka siellä oli paljon eri-ikäisiä lapsia.
Vauvoja Kevin olisi halunnut syliin ja silitteli nätisti niiden hiuksia ja taaperoiden kanss aleikit sujui oikein hyvin. Pari kertaa tiestysti sai olla muistuttamassa, että palloja ei heitellä sisällä ja toiselta ei saa viedä lelua kädestä.
Paikalla oli myös Jennin lisäksi pari muuta oikein mukavaa äitiä, joiden kanssa höpöteltiin.

Illasta aloitinkin jälleen jo Kevinin synttäristressin, sillä juhlien suunnitelmaan tuli melkoisen radikaaleja muutoksia. Kolahtipa tämä hätäilykin lopulta vasten, kun olin jo innoissani värkkäillyt kutsutkin (en onneksi sentään niitä vielä lähettänyt/lähetä), mutta joudunpa tekemään nekin alusta asti uudelleen.

Eilen ei ollut mitään ihmeellistä, veljeni kävi, niinkuin joka viikko. Illasta tosin mun maanantainen toiveeni toteutui ja Niinan ihana poikavauva syntyi! ♥
Eli eipä taidetakkaan mennä heti ensiviikon alussa kyläilemään, vaikken kyllä millään malttaisikaan odottaa vaavin näkemistä ja Niinan kanssa jutustelua, mutta ei sinne viitsi heti tuppaantua.
Olen niiin innoissaan, mutta samalla tuskissani tän oman vauvakuumeen kanssa kun näitä pieniä syntyy kokoaika lisää.

Tänään ollaan siivoiltu ja pakkailtu. Siivoamisessa on veilä puuhaa, treenatakkin vielä pitää, mutta mun ja Kevinin laukut ovat valmiina matkaan!
Pakkaamisesta halusinkin kirjoittaa. Ylitin nimittäin tänäänkin itseni!
En ole ikinä osannut pakata pienesti. Pienempänäkin, kun itse sain pakata kuitenkin jo, mökille lähtiessä, lähdettiin sinne sitten viikonlopuksi tai viikoksi - oli vähintään kolme repullista tavaraa mukana.
En tiedä miten pärjäisin, jos lähdettäisiin ulkomaille, esim. lentokoneella, että saa olla vain rajallinen määrä roinaa mukana. Pärnuun ollaan menty omalla autolla, joten sinnekin olen huoletta ottanut viikon verran liikaa vaatetta, turhia hiushärpäkkeitä, about kaikki meikit, tietokoneen ja kaikki sen lisukkeet jne. Sama homma Kouvolaan lähtiessä. Melkein kaikkea on tullut käytettyä, mutta vähemmälläkin olisi pärjännyt. Nyt päätin yrittää harjoitella pienesti pakkaamista, vaikka mennäänkin taas autolla, eli sinne kyllä mahtuu vaikka kymmenen kassia mukaan, mutta joskus saattaa joutua kulkea junalla ja sinne ei ihan mielellään koko omaisuutta raahaa.
Ja minähän onnistuin! En ota mitään turhaa mukaan, mm. tietokone jää kotiin (ja näin ollen viikonloppuna on turha odotella postauksia täältä suunnalta) tekee ihan hyvää olla pari päivää täysin irti koneesta, yleensä kun siihin menee useampi tunti vuorokaudesta.
No vähän eksyi taas. Kuitenkin, sain kuin sainkin kaiken tarpeellisen yhteen perus kassiin mahtumaan! Kevinillä tietysti oma vetolaukkunsa.
Yllättävän paljon tuo kassi veti sisäänsä, en tarvitse edes käsilaukkua, kun sivutaskuihin meni lompakot, varavaipat yms. wuhuu, hyvä minä!
Palailen alkuviikosta viikonlopun kuulumisten kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥