16.6.2014

FitMom VK 9&10/15

toissaviikko meni niin surkeasti joka saralla, että oli pakko laittaa kaksi viikkoa samaan, ettei kenellekkään jää kuvaa, että olen heittänyt hanskat tiskiin,. vaikkakin toinenkaan viikko ei mennyt ihan niin mallikkaasti, kuin olin suunnitellut..

Liikkumiset vk 9:
ma:
ti:
ke: vaunulenkki 50min. & Treeni: vatsat, syvätvatsat
to:
pe:
la:
su: HIIT & Treeni: selkä, kädet, syvätvatsat

paino viikon lopulla: 57.7kg!!
Kuin tää voi olla mahdollista, jos mä syön oikein ja liikun kunnolla niin tuntuu ettei mitään tapahdu. Sitten taas, kun ei saa mitään aikasiksi ja menee läskiololla vaa'alle niin se näyttääkin ihan utopistisia lukemia... No, en valita!


Liikkumiset vk 10:
ma: kävely 1h & Treeni: jalat, peppu, syvätvatsat
ti: Treeni: vatsa, kyljet, syvätvatsat
ke:
to: HIIT & Treeni: yläselkä, kädet, rinta
pe:
la: kävely 1h
su: Treeni: vatsa, syvätvatsat


Inhottaa, kun tälle viikolle näyttää jokapäivälle pelkkää sadetta, joten lenkkeily haaveet sekä varmaan viikonlopun suunnitelmat voi unohtaa ihan täysin.
Vihaan lenkkeilyä niin paljon, että jos on yhtään huono sää niin en varmana mene, siinä on ihan loistava tekosyy olla menemättä ´´mutta siellä sataa...`` Nätillä ilmalla on jopa ihan kiva lähteä heittämään vaunulenkkiä Kevinin kanssa. Toivottavasti nämä säät nyt paranee, että ´´pääsisi`` mahdollisimman paljon liikkumaan uloskin ennenkuin koulu alkaa!

Mitat
No se paino heiluu väliä 57.7-58kg
Sentit on pysyneet melkolailla paikoillaan..
maha: 78½cm
reisi: 53cm
peppu: 89cm


Kerrankin kuvat jalka/peppu painotteisia, joskos viikon päästä taas kuvailisi tätä mahamakkaraa, joka roikkuu mukana aina vaan, blaah...

2 kommenttia:

 1. Muutokset voi tulla aluksi hitaastikin, mutta älä heitä pyyhettä kehään. Oothan kattonut ruokavalioasiat kuntoon? Hiljaa hyvä tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä ootko kuinka perillä tästä mun ´´projektista``, mutta olen tosiaan jo pudottanut 14.3kg siitä painosta mikä jäi synnytyksen jälkeen ja senttejäkin rapissut kunnolla ja alkuun nimenomaan lähti melko vauhdilla ne ekat kilot ja sentit, mutta tietenkin homma hidastuu, kun ollaan normaalipainohaarukassa.
   Ja ruokajutuistakin olen täällä kirjoitellut ja saanut ammatilaisilta ohjeita vaikka kuinka, joten ne on kyllä kunnossa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥