13.6.2014

Päivä kuvina 3 -kotiäitinä

Kuten aiemmin mainitsinkin, tajusin, että haluan tehdä taas päiväkuvina -postauksen, viimeisen kotiäitinä
Ja uuden sitten, kun on aivan erilainen arki opiskelijana.
Tämä on tosiaan jo kolmas laatuaan.
Ensimmäinen löytyy TÄÄLTÄ, Kevin oli tuolloin 4 kuukautta
Ja toinen löytyy TÄÄLTÄ, jolloin Kevin oli 7 kuukautta
Niin ja tehtiinhän me kerran päivä videollakin, joka löytyy TÄÄLTÄ.

Ja nythän Kevin on siis 1v.10kk,
2kk päiväkodin ja mun koulun alkuun.
Meidän arki koostuu kotitöistä, leikeistä, ulkoilusta, urheilusta, kavereista ja kauppareissuista x2/vk noin pääsääntöisesti.
Yritin taas valita päiväksi mahdollisimman normaalin päivän ja se osui nyt siis torstaille.
Normaalisti kauppapäivä on maanantai ja torstai, mutta nyt se siirtyi perjantaihin.

Klo 8.30-9 herättiin, niinkuin joka aamu. Minä käyn ensin rauhassa vessassa ja vaa'alla ja heitän puuron mikroon, sitten vasta menen hakemaan toisen unikeon.
Oltiinkin noustu ´´väärällä jalalla`` ja kiukkua riitti. Puuro ei kelvannut, syli ei kelvannut mutta lattiallakaan ei halunnut olla. Mikään ei ollut hyvin. Ajattelin, että jätän tämän kuvailun sikseen ja siirrän postauksen toiselle päivälle, kunnes tajusin, että niin, tämähän tätä taapero arkea on, siihin vaan kertakaikkiaan kuuluu myös kiukkupäiviä, joten miksi lopettaa. Tämä on sitä totisinta totta, ei se aina ole ruusuilla tanssimista!
No puuroa ei siis tosiaan syöty, kuin pari lusikallista. Otettiin vitamiini.
Klo 9-9.20 Kevinin aamupesut lavuaarissa, öljysin sillä aikaa omat arpeni. Sitten Kevinille vaatteet päälle ja muumit pyörimään.
Klo 9.20-9.50 Tein itselle aamupalaa. Välissä tietysti yhden vaipan vaihtoa, joka ei myöskään ollut Kevinistä mitään hauskaa puuhaa..
Eilen ei ollut mikään terveellisin aamupala, koska olin jo niin loppu Kevinin aamupala tappelusta, joten paahtoleipää paistetulla munalla ja pikapuuro + kahvia.
Vasta avatun kahvipaketin tuoksu ♥


Klo 9.50-10.20 pientä pikaista siivoilua, kissoille ruokaa, itselle vaatteet päälle, meikit naamaan ja hiusten harjaus. Kevin oli meikkailuissa mukana ja välillä kävi katselemassa niitä muumeja.
 Klo 10.20-11 Oli vähän lisää siivoiltavaa, koska en ollut edellisenä päivänä kerennyt ja meille oli tulossa vieraita. Ja ei, en tosiaan pysty laskemaan meille KETÄÄN jos meillä on kuin pommi olis räjäytetty. Kevin auttoi imuroinnissa ja pöytien pyyhkimisessä, ja kissat sotkemisessa...Klo 11 Kevinin lämmin ruoka, purkista.
JA Kevinillä olikin niin kova nälkä jo, että minä en kerennyt edes istua (kun ajattelin nopsaa vähän siistiä keittiötä ensin), että olisin auttanut lusikoinnissa, kun poika oli jo syönyt itse lautasen tyhjäksi!! ja vain puoli lusikallista oli ruokalapussa, Ylpeeee :')


Klo 11-12.40 Tähän aikaan yleensä nähdään kavereita tai ulkoillaan. Nyt meillä oli vieraina Jenni ja Vili (1v.) juotiin kahvia, leikittiin, höpöteltiin ja sensemmoista.
Saatiin kutsu Vilin synttäreille, Kevinin ekat kaverin synttärit!! ♥Klo 12.40-13 Kevinille välipalaksi vadelma jugurttia, lyhyt sadun luku ja päiväunille, joka ei taas herraa miellyttänyt yhtään!
Nukahti kuitenkin hyvin nopsaa.
Klo 13-14.40   Kevin nukkui ja minä kirjoittelin tätä, lueskelin blogeja, kuuntelin musiikkia ja söin välipalaa.
Klo 14.40-15.30 Kevin heräsi päikkäreiltä.
Leikittiin, kirjoittelin vauvakirjaan, selailtiin raskausajan kirjaa, katseltiin satukirjaa, järjesteltiin kirjahyllyä

Klo 15.30-16.15 Rasmus tuli töistä. Vähän etuajassa, normaalisti pääsee vasta tähän aikaan ja on kotona sitten neljän aikoihin. Rasmus käy töiden jälkeen pikasesti suihkussa.
Alettiin tekemään (lämmittämään) ruokaa, pyttipannua ja Kevinkin söi sitä ruuakseen.Klo 16.15-17.10 katselin edellispäivän Lemmen viemää -ohjelman nauhalta ja hörpin kahvia. Rasmus röhnötti sohvalla ja Kevin puuhaili omiaan.

Klo 17.10-18.35 Rasmus ja Kevin leikki Kevinin huoneessa, kun minä treenasin.
Kuudelta kävivät syömässä välipalaa.
Kauppapäivinä kaupassakäynti on treenin tilalla ja mikäli päästään sieltä nopsaa kotiin, kerkiän sen jälkeen tehdä vielä treenin vähän myöhempään, n. klo: 18-19.15


Klo 18.35-19.30  Proteini juomaa, venyttelyä, tämän kirjoittelua, muiden pari viimistä postausta mitä en päiväuniaikaan kerinnyt lukea + sähköpostia Lindexin kanssa.


Klo 19.30-20 Salatut elämät ja viiminen jakso ennen kesälomaa, menikö taas vähän yli.. kaikki oli myös taas niin ennalta arvattavissa.
Klo 20-21 Rasmus antoi Kevinille iltapuuron heti salkkarien jälkeen, niinkuin joka ilta. Sen jälkeen Kevin tuli kanssani suihkuun ja hampipesu, niinkuin joka ilta ja Rasmus laitteli lelut paikoilleen.
Suihkusta annoin taas Kevinille oman pyyhkeen, jonka kanssa poika lähti isänsä luo kuivailemaan ja pukemaan yöpukua.
Silläaikaa minä kuivailin kylppäriä ja puin itselleni päälle.
Sitten iltasatu, raasu saa hirveän hepulin jos ei sitä satua saa!
Otin vielä Kevinille seuraavan päivän vaatteet valmiiksi esille.
Hyvänyön toivotukset ja minimies nukkumaan!

klo 21-22/23.30 Rasmus käy suihkussa ja rassaa kännykkää. Syödään iltapalaa. Minä öljyän taas arvet, olen koneella vielä pienen hetken, ruokin kissat, siistin vielä vähän paikkoja -kuten pyykin viikkausta. Ja nukkumaan vaihtelevasti 22-23.30 välillä.

Semmoinen oli yksi meidän normi arkipäivästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥