19.6.2014

Zombi ilmoittautuu

En ole kerennyt enkä varsinkaan jaksanut tehdä juuri mitään blogin eteen viime päivinä..
Ensinnäkään en kerkiä, koska oma hyvinvointi menee tämän edelle ja Kevinin päiväunet ovat niin mitättömän lyhyet, että hyvä jos vessassa ja tupakalla kerkiää käydä niin jätkä on jo pystyssä.
Päivittäin jatkettavia postauksia olen onneksi saanut aina nopsaa eteenpäin, kuten seuraavaa FitMom postausta sekä sängynvaihto operaatiota, josta tämä oman ajan puute ja jumalaton väsymys johtuukin.
Ajattelin ensin, etten mainitse tästä sänky asiasta vielä mitään, kun siitä kuitenkin tulee oma juttunsa, mutta en tosiaan tiedä milloin se tulee ja halusin vain ilmoittaa, että juuri ja juuri elävien kirjoissa vielä ollaan!

Haluan tosiaan julkaista sängynvaihdosta jutun vasta sitten, kun viimeinen pätkä on ´´me onnistuttiin!`` Ja tällä hetkellä ei voi hurrata, en laske onnistumiseksi sitä, että yössä heräillää monta kertaa, unille ei jäädä ilman että joku on vieressä istumassa, ja että tää mami muistuttaa lähinnä zombia viiden heikosti nukutun tunnin jäljiltä.
Ja ei, me ei voida nyt luovuttaa, koska haluan pojan osaavan tämän homman kun se hemmetin päiväkoti ilman vauvojen sänkyjä alkaa ja toiseksi, Kevin tulee jo retkisängystäkin erittäin rivakkaa pois, joten tilanne olisi silti sama kuin nyt..


Lisäksi mulla on järkyttävä stressi edelleen niistä synttäreistä, kissoilla olisi eläinlääkäri tiistaina, Ditalla streileikkaus ja Lolalla vuosittainen rokotus ja niihin uppoaa tietysti hemmetisti rahaakin, mun pitäisi labrassa käydä, mutta sinne pitäisi mennä hyvin levänneenä ja Kevinille hoitaja siksi aikaa...
Kännykkä vetelee viimeisiään eikä taida mennä takuuseekaan, koska Kevin on sen hajottanut,
pitäisi jostain repiä energiaa ja aikaa rästi postauksiin, Kevinin tarha kamppeiden nimikointiin, koulutarvikkeiden hankkimiseen.. Niin ja se tarhan alku, voi juku. Toivottavasti tämä kaikki tasoittuu ennen sitä, kiva yrittää oppia jotain uutta hirveillä univajeilla ja tehdä läksyjä Kevinin kiukutellessa.
Kaiken kukkuraksi mielessä painaa kokoaika huoli läheisestä, joka on ehdottomasti huolista suurin ja sitten taas tulee ihan kamala olo valittaa muista vaikeuksista kun on maailmassa niin paljon pahempaakin.

Yritettävä nyt vaan luottaa siihin, että kaikki järjestyy ja helpottaa ajallaan.
Viikonpäästä lauantaina saan onneksi pienen irtioton arjesta, kun koittaa pitkään odottamani shoppailu reissu Tallinnaan äiskän kanssa ja siellä meneekin koko päivä. Rasmus jää pojan kanssa kotiin, mutta ehkä mä niillekin jotain kivaa löydän.

Ainiin, jos joku muistaa ( tai jos ei muista, niin kurkkaa TÄMÄN postauksen loppuosan) kun kirjoittelin siitä kadonneesta tilauksestani Lindexille.. Asia ratkesi: Kenelläkään ei ole edelleenkään mitään tietoa paketin sijainnista ja Lindexin varastossa ei tietenkään enään ole niitä tuotteita jotka olin tilannut ja jotka todella olisin halunnut Kevinille, joten he palauttaa rahat. Eli turha tilaus, mutta tulipahan tehtyä, prkl.

Että semmoista meille tällä hetkellä. Viikonloppuna voisin keretä julkaista jotain luonnoksista, kun Rasmus on kotona viihdyttämässä kiukkuista taaperoa.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi25.6.14

  Laita kännykkä kotivakuutukseen? Siskolla lapset rikkonu about 20 kännykkää ja sinne on menny ;) T. Julia, en jaksanu kirjautua tilille siks olen nimetön :D

  VastaaPoista
 2. Tuskin sekää enää korvaa kun tää on jo rikki, luulen että menee samallail ku esim. Kevinin vakuutus niin siin tarkistettii ettei oo viel ollu esim. Korvatulehduksia tai se ei ois enää kattanu niitä.. mutta vastaisuuden varalle vois kyllä :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi12.7.14

  Mitäh? Herranjumala.. Johan on vakuutus :,D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥