27.7.2014

Mitä kuuluu?

Hupsista, tajusin että en ole taaskaan kirjoitellut mitään kuulumisia, vaikka kerrottavaakin olisi.
Nyt on siis luvassa kuulumisia sieltä sun täältä pomppien varmasti asiasta toiseen ja taas takaisin!

Meillä on kissat ja Kevin kokeneet ensimmäisen ukonilmankin! Kissat otti sen yllättävän hyvin, kulkivat ihan normaalisti, että ainut mitä oli erilaista niissä niin olivat korvat höröllään kun jyrisi ja vähän säpsyi äkkinäisiä liikkeitä. Ja Kevin ei ollut moksiskaan. Kunnon jysäys kun tuli niin poika totesi vaan ´´ohho`` hän olisi halunnu ulos, mutta piti tyytyä katselemaan parvekkeelta myrskyä. Täällä nimittäin myös satoi kaatamalla, kadut ja leikkialueet tulvi. Muuten tosi kiva, mutta itse en niin tykkää ukkosesta jos olen yksin ja tuolloin sattui vielä jyrisemään hiton pitkää ja tosi lähellä ja kovaa! Mutta pakkohan munkin oli siitä selvitä, etten tartuta arkuutta poikaan. Kerran säikähdin ihan tosi paljon isoa jysäystä ja Kevin sen huomasi, mutta onneksi se kuittaantui sillä, kun nauraa räkätti mulle.

Pojan kieli on parantunut tosi hyvin ja tänään on viimeinen lääkintä päiväkin. Kovasti raasua vaan kiukuttaa -niinkuin varmaan monia pieniä - tämä kuumuus. Vaippasillaan mennään ja silti on hiton kuuma, hikinäppylätkin on tehnyt comebackin.
Joku tossa auringossa on outoa, koska muhun ei tosiaan tartu aurinko normaalisti sitten millään, mutta lähdinpä yksi päivä kahdeksi tunniksi pihalle ja väri tarttuikin, mutta totta helkkarissa mulla oli juuri silloin erittäin epämääräisen mallinen paita! Niin mun tuuria, nyt on kiire tasoittaa ennen Kevinin juhlia... Tuon kuvan löytää instagramista @Petra_Jasmin


Josta päästäänkin näppärästi toiseen aiheeseen: ENÄÄN VIIKKO!?! Ei ei ei ei ei, eihän se vaan voi olla? Viikonpäästä lauantaina ja sunnuntaina juhlitaan meidän 2-vuotiasta. Tällä viikolla onkin vaikka mitä ohjelmaa, kun kaikki pitää saada tehtyä ennen juhlia, koska niiden jälkeen lähdetään reissuun ja sitten alkaa taas arki ja haluan, että kaikki hommat on hoidossa silloin, ettei tarvitse koulun aloituksen ohella stressata kaikkea muutakin.
Listassa on nyt ainakin parin lääkereseptin uusiminen ja niiden haku, ikkunoiden pesu, muuten kunnon himo siivousta, Kevinin hiusten siistintä ja mahdollisesti omanikin (jos Iida kerkiää piipahtamaan), Kevinin tarhakamppeiden laitto valmiiksi pussiin josta ne vain siirettään tarhareppuun, oman koululaukun pakkaaminen, pakkaaminen reissua varten ja juhlien valmistelut... noin muutaman mainitakseni.
Olisi myös kiva päästä tulevalla viikolla joka päivä lenkille ja päälle treeni, ne kun ovat jääneet erittäin vähäisiksi tässä Rasen ylitöiden takia.
Mutta onneksi se on nyt ohi, kun Rasellakin alkoi eilen kahden viikon loma. Saan rauhassa ahertaa, kun hän on pojan kanssa.


Ditakin on nyt vihdoin saanut sirunsa, hemmetillisen väännönhän siitä sai läpi käydäkin...
Ajatus pätkii urakalla ja todellakin syytän näitä hemmetin hiostavia helle kelejä siitä! Tänään ei olla saatu oikein muuta hyödyllistä aikasiksi, kuin se, että olen kirjoittanut veljelleni kissojen ja kukkien hoito-ohjeen, huomisen kauppalistan, matkatavara listan ja korjasin mun bikinit. No josko huomena sitten skarppaisi ja aloittaisi purkaamaan tuota kasvavaa tehtävä listaa!

Mitäs muille näin kesähelteillä kuuluu?

2 kommenttia:

 1. Kuumaa, kuumaa... vähän liiankin :D Mutta kiva päivä on ollut tänään monenlaisen tekemisen merkeissä. Uutta viikkoa aloitellaan taas iloisin mielin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei nyt enään tahdo auttaa edes se ajatus -20 asteen pakkasistakaan kun on vaan jo aivan LIIAN kuuma :/ mutta joo mielummin silti tämä kuin ne pakkaset ;)

   Hienoa! :) Ja pahoittelut, että vastaaminen vei näin pitkään!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥