7.8.2014

Lahjoja 2-vuotiaalle

Nyt siis listaa Kevinin saamista lahjoista kuvien kera, kun ei tätäkin viitsinyt tunkea synttäri postaukseen.

Minun äidiltä Kevin sai Ikean valkoisen lasten pöydän ja kaksi tuolia. Kevin sai ne vähän etuajassa, koska ne piti tilata ja olisi ollut turhaa tilata ne Kouvolaan ja raahata sieltä taas kotiin. Länttäsin pöydän päälle äiskän kuvan ja yritin selittää pojalle, että se on mummilta. Rakas totesi heti ´´kiitti!``
Äitini myöskin maksoi ison summan juhlista, hän nimittäin tilasi kolme kakkua ja maksoi myös kaasupallot ja niiden täytön. IIISO KIITOS!

Meiltä Kevin sai tietenkin pöytään lisävarusteiksi kyniä, penaalin ja pöydän suojan.
Varsinaisen lahjan rakas sai jo kuukauden etuajassa, eli oman ensimmäisen pyöränsä ja tietenkin kypärän. Pyörä on Nopsa GT 12tuumainen, säädettävillä apupyörillä ja tyontöaisalla.
Halusimme myös jotain minkä poika saa avata paketista, joten ostimme ensimmäisen setin Brion puujunarataa. Meillä oli jo ennestään Brion kolmiosainen juna, joka sopii myös tuohon rataan. Paketissa oli vain kaarevia paloja, koska rata on pyöreä, joten ostettiin lisäksi 4kpl paketti suoria paloja niin saa myös soikean radan. Tuohon on hyvä jatkossa toivoa lahjaksi paloja ja erilaisia tunneleita, vetureita yms. kun kaikki Brio merkkiset käy yhteen!
Minun isovanhemmat antoivat rahaa, niinkuin aina. Se on kyllä hyvä, kun ne laitetaan sitten Kevinin tilille ja sinne muutenkin kerrytetään rahaa niin sieltä saa joitain hankintoja tehtyä ja tarkoitus on sitten kun minäkin olen töissä niin laittaa koko lapsilisä aina sinne ja poika saisi tilin käyttöönsä sitten joskus kun kotoa pois muuttaa. Lisäksi paketissa oli sellainen palikkajuna.Raija-kummi osti toivomamme peiton ja mukana oli myös muumi pussilakanasetti. Kevinillä periaatteessa oli jo peitto, mutta käytännössä ei. Hän nimittäin sai kertaalleen jo peiton eräiltä, mutta eräät olivatkin ostaneet parisängyn peiton.. taitteleppa se sitten pieneen pussiin ja pieneen sänkyyn! :D

Iida-kummilta Kevin sai ison pehmonallen, syksykengät ja tarharepun. Olin kysynyt Iidalta jos hän haluaisi ottaa tuon reppulahjatoiveen, kun se pitää tilata, halusin nimittäin ehdottomasti SkipHopin eläinrepun ja ei pöllöä, kun se meillä on jo vetolaukkuna.

Niina ja Niklas antoivat Plaston traktorin kippilavalla

Ja Jenni ja Vili toivat Fisher Pricen palikka palapelin

Tullessaan kylään, oli myös Katjalla & poppoolla lahja Kevinille: kaksi kivaa kirjaa


Kaikki lahjat olivat erittäin mieluisia niin vanhemmista kuin lapsestakin, kiitos! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥