5.8.2014

The 2v. paardit

Ihan ensin, jos joku vieraista lukee, niin kiitos paljon osallistumisesta pienen suuren rakkaamme juhliin, oli mahtavaa! ♥

Luvassa on pitkä postaus Kevinin 2v. synttäreistä, koska en jaksa eritellä esim. syömiset, koristeet, muut erillään vaan on helpompi kun kaikki tulee kerrottua samassa. Lahjat kuitenkin tulee erillisessä jutussa myöhemmin, ettei heittäydytä ihan mahdottomiksi!
Edit. TÄSTÄ lahja postaukseen.

Juhlien ensimmäinen osa oli lauantaina, ns. kaverisynttärit. Kutsuttiin kolme muksua vanhempineen ja kaksi saapui; Niina ja Niklas vauva (pari kk) sekä Jenni ja Vili (1v.1kk).
Lisänä oli mun veli, koska hän ei päässyt lähtemään Kouvolaan.
Nämä kekkerit vietettiin meillä aamupäivästä.koristeina oli tietenkin ilmapalloja ja serpentiiniä, ihan perus!
Sekä minun väkertelemä viirinauha.
Keittiössä tarjoilutasolla oli turkooseja sydänhelmiä ja ruokailupöydällä turkoosi pöytäliina.
Yritettiin myös käyttää mahdollisimman paljon kertakäyttöisiä lastenastioita, koska eikö ne vähän kuulu lasten juhliin?
Tarjoiluina oli:
• itse koottavat coctailtikut, eli meillä oli söpöissä pikku kulhoissa paloiteltuna vesimeloonia, viinirypäleitä, mansikoita ja ananasta ja jokaiselle tikkuja mihin tökkiä tuotteita.
• mansikka torttu/kakku. Eli ihan valmis kakkupohja, jonka päällä oli vaniljakiisseliä, kermavaahtoa ja mansikoita
• riisipiirakoita ja munavoita
• piparia ja pienille vauvanaksuja
• tuulihattujaEnnen syömistä Niina muisti, että pitäisi laulaa ja niin me laulettiin, Kevinin ilme oli mitä mainioin koko lurituksen ajan:


Sen jälkeen sai sankari puhaltaa kynttilänsä sammuksiin ja taputukset perään!


Juhlat meni tosi hyvin ja kaikki kolme (aikuista) vierastakin tuli loistavasti juttuun, vaikkei kukaan tuntenut toisiaan ennestään. Kevin leikki taas tosi nätisti Vilin kanssa ja halaili ja silitteli vaavaa.

Minulla oli HerSecretiltä tilattu mekko ja hiukset ihan vaan auki ja jessus, että oli kuuma!
Kevinillä vähän rennompaa pukua, kuin ennen, ihanan rento ja kesäinen, mutta kuitenkin siisti!

Juhlien jälkeen Kevin nukkui päiväunet ja me oltiin jo pakattu melkein kaikki valmiiksi, joten unien aikana vaan siistittiin juhlien jäljet, höpöteltiin vielä veljeni kanssa ja pakattiin ihan ne viimeiset jutut.
Päiväunien jälkeen meitä tultiin hakemaan Kouvolaan.


Toinen osa juhlaa oli perhejuhla, eli; minun äiti ja hänen miesystävä, minun isovanhemmat, Kevinin kaksi kummia ( yksi kummeista on rauhanturvaus puuhissa eikä siksi päässyt) + toisen kummin mies, sekä Noora.
Joku näppärä varmaan jo huomasi; Rasmuksen puolta ei ilmeisemmin kiinnostanut saapua lapsenlapsensa juhliin, onneksi Kevin on vielä niin pieni ettei osaa kysellä puuttuvien perään...

Juhlat pidettiin minun porukoilla niinkuin viimevuonnakin, ja vuosi sitten juhlistuista kemuista voipi lukaista TÄÄLTÄ
Koristelut oli tänä vuonna paljon paremmat, kuin viimeksi, sillä saatiin korjattua asia, joka jo vuosi sitten jäi juhlien jälkeen harmittamaan. Nimittäin kaasupallot!
Ja lisäksi viirejä, joita ei myöskään viimeksi ollut.
Meillä oli kolmea erilaista kaasupalloa ja jokaisella oma tarkoituksensa, mutta kuvat kertovat paremmin, kuin epätoivoinen yritys selittää asiaa!


Kattauspuolen koristelu oli myöskin viety astetta pidemäälle, oli teemavärin muffinivuokaa ja alusena kolmikerroslautanen, oli kakkutikkareita saman värin tikuilla hienossa kulhossa, jonka pohjalla oli turkoosit lasihelmet ja se pöytäliina..
 
Tarjoiluna oli tietenkin täytekakkua, joka tilattiin, sekä kaksi tilattua voileipäkakkua (kala ja kinkku), mun väkertämät kakkutikkrit, kaupan muffinit ja samoja coctailtikkuja kuin meillä, mutta valmiiksi rakennettuina.
Nämä juhlat taas olivat iltapäivästä, että kerettiin laittaa paikat ja itsemme juhlakuntoon.
Meillä oli samat asustukset molemmissa juhlissa, mutta lasten kekkereillä omat hiukseni oli auki ja toisissa juhlissa letillä.
Loppuun vielä pakko jakaa Iidan räpsimät ihanat perhekuvat ♥
Ja muistakaa käydä lukemassa eilinen kehitys postaus TÄÄLTÄ


4 kommenttia:

  1. Anonyymi5.8.14

    Oii oli ihanat juhlat<3 kiitos varsinki sulle ja myös kummin rakkauspakkaukselle !

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja herkullisen näköiset tarjottavat :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥