17.10.2014

Herkullinen kanavuoka & blogi vinkki

Halusin jakaa teille ohjeen, joka me kehitettiin ihan mutu-tuntumalla. En toki väitä, ettei vastaavaa löytyisi jostain ohjeena, en ole etsinyt, mutta ei varmaan ihan samanlaista kuitenkaan.

Tarvitaan:
•hunajakanaa 1 kg
• kesäkurpitsa 2 kpl
• paprika (värillä ei väliä)
• porkkanaa - sen verran kun itse haluaa
• sipuli
• punasipuli
• kuohukerma 1dl
• vähän juustoa (me ollaan raastettu oltermannin kevyestä 17% könttijuustosta)


Valmistus:
1. kuori ja silppua sipulit mahdollisimman pieneksi. Paista ne pannulla
2. kuori ja pilko porkkanat. Keitä ne.
3. paista hunajakana kypsäksi
4. kuori ja viipaloi kesäkurpitsat
5. pilppua paprika

6. kun porkkanat, sipulit ja kana on valmista, heitä kaikki uunin kestävään vuokaan.
7. kermat ja juusto päälle.
8. uuniin 200 asteeseen, kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut.


Mainitsenpa tähän, että Meriannen mielessä -blogista löytyy myös ruokaohjeita, sekä tietenkin paljon muutakin perhe-elämään kuuluvaa.
Käykää kurkkaamassa blogi TÄÄLTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥