7.10.2014

Kun ei osaa päättää


En ole ollut täysin tyytyväinen kotimme sisustukseen oikeastaan missään vaiheessa, mutta koska raha ei meillä ainakaan kasva puussa, on asuntoa laitettu enemmän meidän näköiseksi pikkuhiljaa.
Kerkesin tehdä jo uudistetun asuntopostauksenkin ja melkein heti sen jälkeen Rasmus keksi haluta maalata olohuoneen seinät uusiksi.
Sehän sopi, koska itseäni oli alkanut tympiä muka-ruskea väri, joka oikeasti oli lähempänä vauvan ripulia. Noh ruskean sävyhän sekin tietysti..


Seinien uudistuksen myötä ostettiin vihdoin muihin kalusteisiin sopiva hylly ja työpöytä.
Työpöytä nyt oli muutenkin jo monenmonta vuotta vanha ja aivan hajoamispisteessä. Uusi on tosi kätevä ja sopii sisutukseenkin mainiosti.Ja koska yksi olohuoneen seinistä tuli tehostevärillä, olihan sitä väriä sitten pakko saada huoneeseen muutenkin. Siispä tilaukseen lähti uudet matot (vanhat oli muutenkin jo tosi huonossa kunnossa), viltti, pari koristetyynyä ja verhot. Ainut vaan, että minun tuurilla nämä tuotteet eivät olleet taaskaan ihan sitä mitä kuvittelin. Vaikka samasta paikasta tilattiin kaikki viininpunaisena, oli isoin matto aivan eri sävyä.


Tästä olohuoneen uudistuksesta innostuneina päätettiin, että kunhan aikaa, ja rahaa taas on, laitamme myös makkarin ihan uusiksi. Tai no oikeastaan molempia edellämainittuja saadaan järjestettyä, mutta harmaita yöpöytiä on yllättävän vaikea löytää, tai sitten en vain osaa etsiä oikeasta paikasta..


Näiden ja muutaman muun pienemmän uudistuksen myötä koti onkin ihan eri näköinen, joten päätin poistaa viimeisimmän kodin esittelyn ja teen sitten taas kokonaan uuden kun kaikki on vihdoin oikeasti hyvin.

Onko siellä muita, jotka ei ole oikein koskaan tyytyväisiä omaan sisustukseen, vai olenko ainoa ailahteleva, joka ei osaa päättää mitä haluaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥