12.10.2014

#kutsumua & haaste:toispuoleinen

En ensin ajatellut tänne laittaa näistä kumpaakaan, mutta kun koulussa piti jo osallistua tuohon #kutsumua kampanjaan niin miksipä ei nyt sitten tännekkin ja samassa menee nyt tuo toispuoleinen haastekkin.

Oli ihan hauska nähdä itsekin millainen ero on meikatulla ja meikkaamattomalla omalla naamalla ja ainakin omaan silmään tuo ero on aika selkeä..
Alla olevassa kuvassa mulla on aika perus arkimeikki, eli kevyt kerros meikkivoidetta, puuteria, sipaus poskipunaa, kulmakynällä vahvistettu/piirretty kulmat, vaaleaa luomiväriä ja ripsiväriä.
Jos on kiire tai ei ole minnekkään menoa niin joko en tee muuta, kuin piirrän kulmat tai sitten siihin lisäksi se ripsiväri.
Kuten alla olevasta kuvasta voi huomata, on ne kulmat se osio joka kaipaa ehdottomasti laittoa, Ne kun ovat luonnollisesti liian lyhyet ja melko vaaleat.


#kutsumua haasteeseen tuntuu vähän tyhmältä osallistua. Ihan vain siksi, koska en todellakaan voi väittää, että itse olisin aina kohdellut muita kovin kunnioittavasti ja nätisti (jota kadun kyllä kovasti!) ja siksi, että muut ovat tämän tehneet jo aikaa sitten.
Epäilen vahvasti, että jokainen on joskus lipsauttanut suustaan ruman sanan jollekin.
Majava -haukkumasta  kirjoitin vähän hammaspostauksessa TÄÄLLÄ, kahdesta muusta ei ole oikein mitään sanottavaa, sanoja, joita moni on varmasti kuullut.
Majavaakaan en ole aikoihin enään kuullut, oikeastaan ysiluokan jälkeen, kun pääsin pois kotikunnastani.
Itseeni haukkuminen ei ole jättänyt paljon muuta merkkejä, kuin sen, että hymyileminen kuvissa on välillä vaikeaa vaikkei siihen ole oikeasti mitään syytä. Ja sen, että pelkään ihan mielettömästi, että Kevin kokee hampaidensa takia samaa joskus.

Instagramissa (@Petra_Jasmin) seuraavat ovatkin alla olevan kuvan jo nähneet aikoja sitten etukäteen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥