2.10.2014

VASU-keskustelu + kuulumisia

Kirjoitin jokunen aika sitten teinivuosieni fanituksen kohteesta TÄÄLLÄ, joka sitten lopahti, kun bändi jäi tauolle.
Nyt on pakko myöntää, että kyllä joku liekki leimahti sisälläni, kun kuulin eilen radiosta: ´´saksalainen pop-rock yhtye, jonka nimi viittaa lähinnä japaniin, on palannut uuden sinkun kanssa`` jonka jälkeen radiosta soi tämä: https://www.youtube.com/watch?v=JjSwEQaHE_4

Onhan tuo musiikki aivan erilaista, kuin ennen, mutta kyllähän tuotakin kuuntelee!
Nähtiin viime viikolla kavereitakin taas. Käytiin torstaina Jennillä ja Vilillä, mutta Vili päätti nykäistä erittäin pitkät päikkärit ja heräsi vasta kun oltiin lähdössä. No, sunnuntaina uusi yritys!
Perjantaina Niina ja Niklas (4kk) kävi meillä. Kamalaa, kun vauvat kasvaa niin nopeaa! Nikkekin on jo niin ison näköinen, paitsi silloin, kun Kevin häärää vieressä, näyttää Nikkekin vielä ihan pikku vaavilta, mitä hän vielä onkin ♥Mulla on tällä viikolla ollut se ruotsin tukikurssin koe ja ainut mitä sain suustani ulos, kun koe palautettiin oli ´´onks sul käyny joku virhe tässä?`` Ei kuulemma ollut ja opettajan kanssa höpöteltiin ja hän oli sitä mieltä, että kolmonen kokeesta ja myös kurssista menee ehdottomasti oikeaan osoitteeseen. En voi vieläkään uskoa, että revin ruotsin kokeesta parhaan mahdollisen numeron, kun tavoitteeni ihan oikeasti oli vain päästä se koe läpi!
Mulla on myös ollut kaksi iltakurssiakin taas aikuisten kanssa. Toinen kurssi kouluikäisen- ja nuoren kehitystä ja toinen oli ympäristökasvatusta.
Olen saanut nyt jo enemmän höpöteltyä niiden muiden opiskelijoidenkin kanssa, tosi hyviä ja mielenkiintoisia keskusteluja ja harmittaa sen takia, ettei mulla ole enään kuin yksi iltakurssi heidän kanssa marraskuussa.

Meillä on ollut nyt taas flunssa, jolta Rasmus tällä kertaa säästyi. Ensin oli Kevin nuhainen ja sitten alkoi mulla taas kurkkukipu, yskä ja nenän tukkoisuus. Nyt ollaan voitonpuolella taas.
Inhottava tämä syksy, kun päiväkodeissa pyörii hullunlailla kaikki flunssapöpöt!

Tänään meillä olikin ensimmäinen VASU-keskustelu, missä ei mitään ihmeellistä ollut. Melkeinpä samat kysymykset, kuin aloituskeskustelussa. Verrattiin siis kotikäyttäytymistä ja päiväkotikäyttäytymistä, mitä Kevin tykkää tehdä ja miten. Paikalla oli minun lisäksi Rasmus ja Kevinin oma ohjaaja.
Kaikki on muuten oikein hyvin, mutta pyynnöstäni puhetta seurataan enemmän ja ensiviikolla siellä käykin kielikoordinaattori, joka seuraa enempi Kevinin puhetaitoja ja tekee oman arvion, vaikka meillä onkin myös neuvolan arvio.
Ohjaaja kertoi taas mitä he siellä päivisin touhuilee ja kysyi mistä asioista halutaan kuulla päivän päätteeksi. Sanoin, että juurikin siitä, että jos on tehty jotain esim. askartelua, retkeilyä, laulua yms. tai jos syömiset tai nukkumiset mennyt huonommin tai jos on joku haaveri käynyt tai oppinut uutta.
     Ensimmäinen valokuvaus on 23.10. Me ei todennäköisesti kyllä oteta sieltä muutakuin ryhmäkuva muistoksi, koska Kevinistä tulee räpsittyä muutenkin niin paljon kuvia ja vuosittain vähän ´´virallisemmat`` kuvat. Tietysti jos siellä on joku superhyvä otos niin saatetaan sitten ottaa, saa nähdä!

Luonnoksissa on tulossa päivä kuvina, mielipide: opiskelu ja äitiys, Kevinin vaatteita, sisustus juttuja, haasteita, ruoka juttua... Katsotaan miten julkaisen niitä, ei kuitenkaan viitsi kaikkia peräjälkeen tunkea, mutta tiedätte, että juttua on tulossa kyllä!

muistakaa, että ARVONTA (klik) päättyy huomenna!

2 kommenttia:

  1. Kiinnostavia tulevia postausaiheita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, että jotain kiinnostaa tulevat! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥