24.10.2014

Vinkki täitä vastaan & kuulumisia

Kamala, kun ei ole ehtinyt mitään taas kirjoittaa!
Tällä viikolla oli kaikki päivät maximipituisia, joten kotona on kaikki aika mennyt kodin siistimiseen, ruuan laittoon, koulutehtäviin, Keviniin ja nukkumiseen.
Nytkin mun piti nähdä kaveria viikonloppuna, mutta en kyllä mitenkään ehdi, koska ensiviikkokin on tosi pitkää päivää täys, joten mun pitäisi nyt viikonlopun aikana saada valmiiksi kolme todella laajaa tehtävää.
Meillä onkin enään ensiviikko koulua ja sitten alkaa kuuden viikon työjakso, jonka päätteeksi kaksi päivää koulua ja pitkä joululoma.
Näky on järkyttävä, kun purkaudutaan Kevinin kanssa eteiseen kotiin tultua myöhäisinä päivinä!
Lyhyempinä päivinä vältän tämän kipittämällä ensin omat kamppeeni paikoilleen ja sitten vasta haen pojan alakerrasta.

Olen muutenkin elänyt aika sumussa. Tämä syksy on ollut kaikin puolin todella vaikea. Ensin alkukesällä alkoi todella suuri huoli rakkaasta sukulaisesta, pelko menettämisestä, eikä se pelko ole ohi vieläkään. Kevinin sängyn vaihto = katkonaisia öitä. Tarhan alku. Koulun alku. Hirveä kiire ja stressi kokoajan. Äitini ja mummini leikkaukset (ei mitään vakavaa, mutta ainahan niissä on omat riskinsä). Toisen läheisen vakava sairastuminen.
Lisäksi kaikkea pientä hoidettavaa, mitä ei vaan saa aikaisiksi, mm. kihlasormukseni on aivan liian iso ja se pitäisi käydä pienennyttämässä, liittymäni (saunalahti) reistailee kaikilta osin tosi paljon, mutta en kerkiä enkä jaksa mennä liikkeeseen ihmettelemään asiaa.
Kun kokoaika tulee vastoinkäymisiä alkaa pelkäämään kaikkea - mitäs seuraavaksi tapahtuu?

No, ei tän pitänyt olla mikään synkistely postaus, halusin vain edes vähän kirjoittaa näistäkin asioista, vaikken kaikkea tänne voikkaan kirjoittaa, sillä eihän ole minun asiani kirjoittaa muiden sairauksista nettiin.


Kevinillä menee oikein kivasti. Niillä oli tarhassa torstaina valokuvauskin. Kevin oli kuulemma ollut tosi ihmeissään muotokuvauksessa, mutta oli sinne kuulemma pari hymykuvaakin saatu. Ryhmäkuvauksessa pienet olivat istuneet eturivissä tuoleilla, josta Kevin oli aina välillä ponkaissut pystyyn, mutta uskonut heti, kun oli käsketty takaisin istumaan.

Myös kammoni ´´tarhataudeista`` toteutuu pikkuhiljaa kokoaika. Ensin kiersi flunssa, niinkuin varmasti joka paikassa, sitten ilmoitettiin enterorokosta ja tänään sitten oli löytynyt täitä kahdelta lapselta ja kahdelta ohjaajalta. Voi kuinka kiva, olisko seuraavaksi vatsatauti tai matoja?
Me ostettiin tietysti heti täikampa ja tarkistettiin pojan pää - ei onneksi löydöksiä!
Ostimme myös sellaista suihketta, josta satuin kuulemaan kaverin kaverin kautta ja olen huomannut, ettei siitä kovin moni edes tiedä, joten kerronpa hieman, vaikkei meillä vielä käyttökokemusta olekkaan!

Kyseessä on suihke, jonka pitäisi estää täitartunta.
Nimi on Linicin Prevent Spray ja sitä saa apteekista. Tämä maksoi n. 16€.
Käyttö:
suihkutetaan joka aamu kuiviin hiuksiin, kun tartuntavaara on suuri. Muistettava käyttää riittävästi, että kaikki hiukset peittyy kokonaan. Jätetään hiuksiin koko päiväksi. Suihkutettava uudelleen uinnin, suihkun, voimakkaan harjauksen tai jonkin muun tapahtuman jälkeen, joka saattaa poistaa sprayn hiuksista. Srpayn vaikutus kestää ainakin seitsemän tuntia, jonka jälkeen voi suihkuttaa uuden kerroksen, mikäli on edelleen tartuntavaaraympäristössä.
Ei saa joutua silmiin tai limakalvoille.
Sopii aikuisille ja yli 2-vuotiaille. On ihoystävällinen, ei sisällä hyönteismyrkkyjä, hellävarainen, väritön ja miedon hajuinen.

Toivon todella, että tämä toimii! Tulen kyllä lyttäämään tuotteen jos meille täit tarttuu.
Lisäksi pistin pakkaseen pipon, joka Kevinillä oli tänään tarhassa, ihan siltä varuilta, jos pipot on pyörineet muiden päissä ja sinne olisi livahtanut täitä.


Loppu kevennykseksi Kevinin uusi ´´taito``, jonka Rasmus opetti :DJa tässä vielä linkki, jos jollain ei tähän aukea:
https://www.youtube.com/watch?v=EUvZoJ7LnQQ&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥