28.11.2014

Kun viikot vierii

Olen tehnyt jo parikymmentä luonnosta tässä ensikuulle blogin ensimmäistä joulukalenteria varten, mutta yhtäkkiä muistin taas, etten ole julkaissut mitään taas yli viikkoon.
Viikot vierii hurjan nopeasti, samalla kun tuntuu, ettei aika etene mihinkään. Se johtuu varmaan siitä, että aika oikeasti menee ihan tolkutonta vauhtia taas kun on kaikkea tehtävää, mutta kun odottaa joulua niin kovasti niin tuntuu että siihin on aina vaan ikuisuus.
Nyt muuten voi vielä vaikuttaa, jos teillä on jotain postausta mielessä, mistä haluaisitte ensikuussa lukea, niin ehdin vielä lisätä suunnitelmiin!

Viikonloppuna ulkoiltiin kunnolla, kun tuli vuoden ekat kunnon lumet, ja onneksi ulkoiltiin, koska jo maanantaina ne olikin sulanut, tosi masentavaa!
Kevin oli aivan innoissaan lumesta perjantaina, kun hain hänet tarhasta ja vähän ärsytti että he eivät olleet ulkoilleet, koska oli tullut lunta?!? No eipä mekään silloin keretty jäädä ulos, mutta heti lauantaina Kevin pääsi vähän ihmettelemään tuota ihanaa valkoista juttua, kun oltiin menossa kauppaan, mutta ei ollut mikään kiire.
Sunnuntaina mentiin sitten ihan tarkoituksella ulkoilemaan ja otettiin nimpparilahjaksi saatu pulkkakin testiin. Kevin ei ole koskaan ennen ollut pulkan kyydissä, mutta jotenkin hän heti tajusi, että siellä on istuttava nätisti ja pidettävä kiinni. rakas oli hurjan innoissaan kyydissä ja varsinkin mäkien laskussa ja uskalsi ja osasi laskea ihan yksinkin.
Kännykän kamera ei vaan pysynyt siinä vauhdissa mukana, joten kuvaa ei pulkkailusta ole..
Tällä viikolla on tosiaan ärsyttänyt kun lumet ei kestänyt ja on taas niin synkää ulkona ympäri vuorokauden.
Tällä viikolla mulla oli myös hommana tehdä kirjalliset näyttösuunnitelmat ja näyttöön 4 tuokiota ja niistä kirjalliset versiot sekä kahdesta askartelusta mallikappaleet.
Lisäksi pitää jo kysellä maaliskuulle harkkapaikkaa alle 3-vuotiaiden päiväkoti ryhmästä, paikat kun tuppaa täyttymään tosi nopeasti ja tahtoisin paikan tästä läheltä.

Hirveä stressi myöskin joululahjojen hankinnasta, koska meille jää vain yksi viikonloppu vapaaksi aikaa hankkia kaikki muut, paitsi tilattavat tuotteet on jo tulossa. Että se on sitten silloin yhtenä viikonloppuna ostettava kaikki loput vaikka pää kainalossa!

Eilen käytiin vähän bussi ajelulla ja Kevin sai ekaa kertaa istua bussin penkillä. Aika vakavana siinä katseli ulos ja ihasteli muita autoja, mutta selvästi vähän jännitti. Meidän piti siis mennä ostamaan mulle uusi kihlasormus, koska onnistuin kadottamaan aiemman.
Se oli pitkään tehtävä listalla viedä se pienennykseen, koska se oli oikeasti tosi iso, mutta enpä saanut aikasiksi ja nyt tulos on se, ettei sitä löydy mistään..
Tämä uusi on saman näköinen muuten, mutta ostin vahingossa kapeamman version, eli tähänhän ei nyt sitten niitä kaiverruksia saa..
Innostuin samalla ostamaan ihan vaan hopeisen perus sormuksen toiseen käteen.
Kevinillä jää hirveästi vaatteita kokoaika pieneksi ja äskeisen kotimittauksen mukaan pituutta olisi nyt tasan 90cm.
Kevinin tarhassa oli tänään teatteri päivä, he kävivät katsomassa käsinukke-esityksen siilin joulu, joka kesti puolituntia ja kaikki - jopa Kevin - oli kuulemma malttanut paikoillaan katsoa koko esityksen!

Semmoiset sekametelisoppa kuulumiset tähän väliin!
Yrittäkää pysyä matkassa hitaasta tahdista huolimatta, ensi viikosta lähtien tulossa joka päivä jotain jouluun asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥