29.12.2014

Jouluviikko

Jouluaatostamme olikin jo oma juttunsa, mutta mehän oltiin Kouvolassa tasan viikko, joten siihin mahtui muutakin.
Meillä oli vain yksi päivä, kun oltiin vain äidilläni omassa porukassa, kaikkina muina päivinä oli kaikkea ohjelmaa..

Ennen joulua käytiin Kevinin kummin kanssa siellä luistin ostoksilla. Toisena päivänä oltiin Rasmuksen kanssa omilla ostoksilla, sitten käytiin kavereilla kahvilla, sen jälkeen menin äitini kanssa katsomaan omaa kummiani ja sieltä vielä äkkiä äiskälle syömään ja lähtö elokuviin Rasen kanssa. HUHHU!
Käytiin katsomassa Salkkareiden nightmare 2 ja yhtä paskahan se oli kuin ensimmäinenkin, pakko se vaan silti oli katsoa. Saatiin muuten ihan privaatti show, kun oltiin Rasen kanssa ainoat koko salissa, haha!


Sitten olikin aatto.
Joulupäivänä käytiin Rasmuksen porukoilla ja illalla mentiin vielä kavereille istumaan iltaa, kun Kevin oli käynyt jo nukkumaan.


Tapaninpäivä oli se ainut päivä, kun ei tapahtunut mitään.
Lauantaina mentiin heti aamusta kaupoille taas omille ostoksille, ja jestas mikä ruuhka kaikissa kaupoissa oli, kun oli pyhät olleet ja alennukset alkaneet..
Ostosten jälkeen käytiin äiskällä syömässä ja lähdettiin mun mummille. Sieltä vielä hakemaan toiselta mummiltani hänen kutomat villasukat Kevinille.


Me ostettiin näillä meidän ostosreissuilla Kevinille uusi maailman ihanin kattolamppu, uudet matot ja tapetit makuuhuoneeseen, led valot uuteen sängynpäätyyn, tehosekoitin, ensitalveksi toppatakki ja toppahousut pojalle.Eilen lähdettiin kotiin puoli neljän aikaan ja jos tavaraa olisi ollut yhtään enempää niin olisivat jääneet äiskälle. Auton takapaksi oli kattoa myöten täynnä. Kaikkien (paitsi kuskin) jaloissa ja sylissä oli kasseja..
Kotona olikin sitte purkamista.
Lisäksi Joulupukki oli ollut hupsu ja tuonut osan lahjoista meille vaikkei oltu kotona ja Kevin oli ihan riemuissaan kun näki lahjakasansa.
Paketeista tosiaan paljastui sylvanian Families talo, puiston leikkikenttä, orava perhe ja karhu perhe, palapeli ja frööbelinpalikat DVD x2, joita täällä on tanssittu koko päivä!
Mulla ja Kevinillä on lomaa vielä koko tämä viikko ja ensiviikolla on koulua vain keskiviikkona ja torstaina. Lomapäivinä pitäisi kasata uudet yöpöydät, käydä varaamassa ajat kasvohoitoon ja akupunktioon ja nähdä kavereita.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi29.12.14

  Moikka! Onko teillä asumisoikeus asunto vai ihan oma?:) ois kiva saada siitä jtn asuntopostausta ja kokemuksia oli kumpi vaan edellä mainituista:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Itseasiassa me asutaan vuokralla, joten kokemuksia asumisoikesasunnosta eikä omastakaan ole.
   Asuntopostauksia on monia, löytyy tunnisteella koti & sisustus.
   Ollaan kyllä kovasti täällä tehty pintaremppaa ja sisustusta muuteltu, nyt juuri makuuhuone työnalla ja uusi koko asunnon esittely tulee kun ollaan vihdoin tyytyväisiä kaikkiin huoneisiin :D

   Poista
 2. Oi ihania ilmeitä muksulla kun sai lahjoja :D Noi tonttuhahmot on myös supersöpöjä. Jos sitä itekkin sais ensi jouluksi kämppää koristeltua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEP! :D Sellain ilmeilijä muutenkin, että huh!
   Niin ovat, ne on äiskän tonttuset, en tiiä mistä on ostannu.
   Kauhgee, kun mun vastaus tulee myöhässä, mutta joo, itse just pirkasin kaikki joulu jutut kotoonta :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥