14.12.2014

Luukku 14: Paluu kahteen menneeseen jouluun

Ennen kaikkea tykkään kirjoittaa blogia omaksi muistoksi. Käyn todella usein täältä tarkistamassa jotain asiaa, minkä olen jo unohtanut.
Näin joulun alla on kiva muistella menneitä jouluja!
Vaikkakin tulee aivan hirvittävä häpeä vanhoista postauksistani, aion silti linkkailla niitä tähän. Onhan ainakin kiva huomata, että edes jotain kehitystä tässäkin pienessä blogissa on tapahtunut!

Joulu 2012
joulu on jo ovella (klik)
Eikä mitenkä mä olen kirjoittanut kaksi vuotta sitten ja kuvatkin mitä hienoimpia! hahah. No, sai siitä ainakin ihan joulun fiiliksiä, ei tosin niitä ihanan rauhallisia..

joulu meni (klik)
Tällä linkillä pääset näkemään maailman hienointa tekstin ja kuvien asettelua, enjoy!
Jos pystyy hyppiviä riviä lukemaan, niin käy selväksi, että kiireet ja sähläykset eivät loppuneet vielä joulun alla, vaan jatkuivat jouluun asti. Lisäksi sieltä löytyy meidän joululahjat.


Joulu 2013kuinka joulu tehdään (klik)
Otsikon mukaisesti, sieltä löytyy vuoden takaista pohdintaa siitä, mitkä asiat tekevät mielestäni joulun. Ja samaa mieltä olen edelleen.
jouluherkut (ruuat, piparit, tortut, suklaakalenterit)
kuusi ja sen koristelu
koristeet, verhot ja pöytäliinat, sekä kynttilät
joululahjat
läheiset ihmiset
siisti koti..

perinteinen joulumme
Meinasin ensin tähän joulukalenteriin meidän joulu perinteistä kirjoittaa, mutta onneksi muistin, että olenkin sen tehnyt jo viime vuonna!
Eli tuolta löytyy pätkä tekstiä, jossa kerron, kuinka minun lapsuudessa on joulua vietetty ja kuinka se perinne on säilynyt tähän päivään saakka.


joulu 2013
Eli siellä kertomus viime joulusta. Ai että mitä fiiliksiä ja muistoja tulee. Onneksi olen kirjoittanut tosi tarkkaan, esim. monelta herättiin jne. ihana lukea jälkeenpäin.
Kevinkin oli niin ihana pieni tonttu ja niin erinäköinen, kuin nyt!
Olipahan myös joulupukki ekaa kertaa Kevinille vierailemassa.
Tänä vuonna tuleekin jo toisen kerran, saas nähdä osaako tuo päälle kaks vee jo vähän jännittää valkopartaa..
Eikä näköjään viime vuonna ollut lumesta tietoakaan ja pihalla tarkeni ottaa kuvat pelkällä mekolla.
Toivottavasti tänä jouluna olisi paljon lunta! Kyllä se lumikin nimittäin tekee sitä joulun fiilistä, tai sanotaanko ennemmin, että jos sitä lunta ei ole, niin ei ole niin jouluinen olokaan. Kyllä jouluna ja vuoden vaihteena kuuluu lunta olla!

mitä löytyi pukin kontista
Ja siellä taas lahja esittelyt.
Tänä vuonna yritän saada jouluaaton kertomisen sekä lahjat samaan postaukseen, saa nähdä miten kerkiän kuvailla ja kirjoitella...

joulun viimiset fiilistelyt
Pakko vielä tuo kuva postaus linkittää, koska itselle ainakin tulee noista niin jouluinen olo, ihan kuin katselisin juuri noita koristeita ja olisin tuolla, tuossa illassa
Hyvää 3. Adventtisunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥