21.12.2014

Luukku 21: Mitä odotan tulevaisuudelta?

Olen joskus aikaa sitten ennenkin miettinyt mitä tulevaisuus voisi tuoda tullessaan, mutta päätin tehdä päivitetyn version.
Ikinä ei tiedä mitä tulee tapahtumaan, mutta aina saa ja pitääkin haaveilla ja olla tavoitteita.
Mitäpä siis toivoisin tulevaisuudessa tulevan?

Ensimmäisenä tapahtumana odotan omaa valmistumistani. Minähän olisin jo valmistunut, jos Keviniä ei olisi, mutta onneksi sain jatkaa opintoja siitä mihin jäin, ja näin ollen minun pitäisi valmistua lastenohjaajaksi kesäkuussa 2016.
Silloin on tietenkin jonkinsortin juhlat ja kovasti haaveilen myös elämäni ensimmäisestä etelän matkasta. Se olisi paras rako lähteä lomalle. Tulisi samalla juhlittua sitä, että ´´voin tehdä mitä vain``, kun en ole enään koulussa kiinni ja olen saanut ammatin. Kevinkin olisi silloin jo neljä vuotias, joten matkaaminen olisi paljon helpompaa, kuin vaikka nyt.
Toivon tietenkin myös saavani töitä jostain kivasta päiväkodista, todennäköisesti. En ehkä ihan pienten ryhmään haluaisi, tällähetkellä kun oma on pieni, voihan olla, että olen silloin taas erimieltä.
Rippijuhla kuva
Pärnun reissulta, ainut paikka misä olen lomaillut ulkomailla

Seuraavia haaveita en osaa oikein laittaa aikajärjestykseen, koska haluan kaiken heti nyt samantien ja näitä kolmea asiaa en kuitenkaan samaanaikaan halua/jaksa, eli:
häät, toinen lapsi ja omakotitalon rakennus.

Suurin haave noista on kyllä se toinen lapsi. Se saisi muuten tulla vaikka nyt heti (järkyttävä vauvakuume!), mutta kyllä nyt on vaan tuo koulu hoidettava ensin.
Eli varmaan sitten, kun olen töitä saanut/ehtinyt hetken olla työmaailmassa, niin voisi sitä toista alkaa suunnittelemaan.. Toisaalta sekään ei ole poissuljettu ajatus, että valmistuisin masu pystyssä, mutta pystyisinkö sitten nauttia lomamatkasta täysin... No, jos tämä vauvakuume vain pahenee tässä parin vuoden aikana niin ehkä sitten juhlin veesilasin kanssa valmistumista ja toivon välttyväni kivuilta ja pahoinvoinneilta, että saa lomailtua ´´rauhassa``

Häät on sellainen, että halutaan molemmat kyllä naimisiin, mutta meillä ei ole mikään kiire. Olisihan se helpompaa olla jo naimisissa ennen toista lasta, mutta ei välttämättömyys. Ja yksi mikä on varma, niin omissa häissäni en todellakaan halua olla raskaana!
Ainut syy miksi tätä ei toteuteta saman tien on se, että sekin yhden päivän hupi maksaa aivan hemmetisti, joten tämän toteutuminen vaatii sen, että ollaan molemmat töissä, että saisi laitettua aina säästöön rahaa.

Omakotitalo on myöskin todella suuri haave ja aina mielessäni (sekä sims pelillä) suunnittelen erilaisia taloja mistä tykkäisin. Tämäkin vain vaatii tosi paljon rahaa ja kaksi työssä käyvää ihmistä (että saa tarpeeksi lainaa). Tämä operaatio tietysti onnistuisi myös raskaana ollessa/kahden lapsen kanssa, koska enhän minä siellä rakenna. Mutta olisihan se paljon rankempaa, kun hormoonit jyllää ja rakennelmat kiristää pinnaa samaan aikaan.

No, jos tässä kohtaa olisi sitten se kaksi lasta jo, niin pitäähän se kolmaskin lapsi saada. Tällä hetkellä haaveilen kahdesta lapsesta mahdollisimman lyhyellä ikäerolla, mutta välillä kun miettii, että olisi nyt päälle 2v. ja päälle 1v. tuohon kaveriksi, niin oivoi..

Joskus kaukana tulevaisuudessa, sitten, kun kissoista on aika jättänyt, tahdon Ranskanbulldogin. Inhoan isoja koiria, mutta en kyllä mitään pikku rottaakaan tahdo. Ranskanbulldog olisi pieni, mutta jämäkkä. Mikäli (ja toivonmukaan) kisut elää pitkän elämän, olisi lapsetkin sitten sen verran isoja, ettei niitä tarvitsisi raahata sylissä/vaunuissa mukaan koiran lenkille.
Kyllä kisut on siinä suhteessa vaan niin paljon helpompia, kun niiden hoitoon ei paljon aikaa mene eikä tarvitse mitään erityisjärjestelyjä hoitaa kissat ja lapsi/lapset samaan aikaan.

Ja varmasti jossain kaukaisuudessa opiskelen lisää, mitä opiskelen? sitä en vielä tiedä.
Kuva lainattu TÄÄLTÄ


Kertokaapas, mistä te haaveilette?

Hyvää 4.Adventtisunnuntaita! Enään 3 yötä jouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥